הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיבולת שועל עם מלא קלוריות - הגיוני?

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
היי. עדיין בחיטוב ורציתי לשנות קצת ולהוסיף משהו חדש לתפריט. רואה המון מתכונים ואנשים שמשלבים שיבולת שועל בתור מאכל ממלא משביע ובלי הרבה קלוריות אז חשבתי לעצמי לנסות גם. לפי גוגל כתוב בערך 70 קלוריות ל 100 גרם עד כאן הכל טוב ויפה. הלכתי קניתי בחצי חינם שיבולת שועל אבל אני רואה שם בערכים 400 קלוריות ל 100 גרם שזה המווון. בכוס קטנה אני יכול לדחוס בנישנוש איזה 800 קלוריות בלי למצמץ. אז מה נכון ה 70 קלוריות ל 100 גרם או ה 400? זה הבדלים עצומים. IMG_20211029_120524.jpg
IMG_20211029_120524.jpg

• פותח/ת השרשור
אני האמת אוהב לאכול את זה סתם ככה לא מבושל פשוט לשים בכוס עם אבקת חלבון וחלב ולערבב. אם ככה אני יכול להכניס איזה 1000 קלוריות בארוחה פיצית ולא משביע ממש אוברריטד! מזל שלא הכנתי את זה אחרת לא הייתי מבין למה אני פתאום עולה בטירוף במשקל 😳
לפני זה תמיד חשבתי שבכוס שיבולת שועל יש ממש קצת קלוריות.

לפי גוגל כתוב בערך 70 קלוריות ל 100 גרם עד כאן הכל טוב ויפה. הלכתי קניתי בחצי חינם שיבולת שועל אבל אני רואה שם בערכים 400 קלוריות ל 100 גרם שזה המווון. בכוס קטנה אני יכול לדחוס בנישנוש איזה 800 קלוריות בלי למצמץ. אז מה נכון ה 70 קלוריות ל
70 קלוריות ל-100 גרם כאשר מבושל (השיבולת סופחת הרבה מים), 350+ ל-100 גרם כאשר לא מבושל.

זה 70 קלוריות אחרי בישול, אני תמיד שוקל אותה יבשה, כל בוקר 150גרם שיבולת, סקופ חלבון וניל, בננה וכף חמאת בוטנים משביע אותי ל4 שעות בלי בעיה ועם ערכים מעולים ומלא ויטמינים.

מה שנקרא השקעה נבונה של קלוריות בתפריט לפי דעתי.

זה 70 קלוריות אחרי בישול, אני תמיד שוקל אותה יבשה, כל בוקר 150גרם שיבולת, סקופ חלבון וניל, בננה וכף חמאת בוטנים משביע אותי ל4 שעות בלי בעיה ועם ערכים מעולים ומלא ויטמינים.

מה שנקרא השקעה נבונה של קלוריות בתפריט לפי דעתי.
עם מים כשייק?

• פותח/ת השרשור
לא כשייק כארוחה ארוחה יותר משביע, מוסיף מים מכניס ל3 דקות במיקרו, מוסיף חלבון, מערבב, חותך בננה, שם מעל חמאת בוטנים ויאללה לבטן

כמה מים אתה מוסיף לכל ה 150 גרם ? את החלבון אחרי החימום?
בחישוב גס כל זה יוצא לך איזה 850 קלוריות לכל הארוחה?
אני צריך לנסות לראות כמה באמת זה מתנפח ומשביע בתוספת המים.

כמה מים אתה מוסיף לכל ה 150 גרם ? את החלבון אחרי החימום?
בחישוב גס כל זה יוצא לך איזה 850 קלוריות לכל הארוחה?
אני צריך לנסות לראות כמה באמת זה מתנפח ומשביע בתוספת המים.
מים אני מוסיף לפי העיין עד שזה עובר את השיבולת, והחלבון אחרי החימום לא לפני מאוד חשוב אחרת זה יצא בגושים.
תלוי כמה חמאת בוטנים אני שם אבל לרב כמעט 1000 קלוריות, אני מעדיף ארוחות בוקר גדולות

זה כלכך טעים

60 גרם ש״ש
100מ״מ חלב 1%
85מ״מ מים
סקופ חלבון, כף חמאת בוטנים, 85 גרם תפוח ירוק.

קקאו וקינמון מוסיף לפי החשק

קבצים מצורפים

• 4EDE7F77-C9AA-4C01-88B3-9B8FF12C3E27.png
    4EDE7F77-C9AA-4C01-88B3-9B8FF12C3E27.png
    KB 497.4 · צפיות: 54
הכמות קלוריות שיש בשקית קליק היא שוד לאור יום, לפעמים מפזר 20-30 גרם שוקולד פרה וזה בכלל פגז.

אני אשמח לשיתוף רעיונות. אלו שלי עד כה:

סקופ שוקולד אגוזי לוז, 10 גרם חמאת בוטנים, בננה

סקופ חלבון שוקולד לבן, 10 גרם חמאת בוטנים וקוביות מיני חטיף חלבון

סקופ חלבון, קינמון, קוקוס, שקדים ואפרסמון

סקופ חלבון, קוקוס, תפוח עץ גרנד וחמאת בוטנים

סקופ חלבון, קוקוס, תפוח עץ גרנד, שליש שקית קליק/באונטי/ריזיס וחמאת בוטנים

סקופ חלבון, מעדן שוקולד, ברנפלקס ושקדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית