עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחתול והכלב שורפים יותר קלוריותאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות
ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?
עוקב אבל רוצה לדעת גם פחות או יותר כי אני במועדון לא כל יום אז קשה קצת להבין מפעם בשבוע כמה זה משפיע על המשקלזה בהחלט לא הגיוני ולא רלוונטי גם,
תעקוב אחרי השקילות שלך פשוט.
עוקב אבל רוצה לדעת גם פחות או יותר כי אני במועדון לא כל יום אז קשה קצת להבין מפעם בשבוע כמה זה משפיע על המשקל
מה הבעיהנ בשאלה? אני שורף קלוריות מריקוד במועדון רוצה לדעת כמהאתה שואל ברצינות? 🤦♂️🤦♂️
מה הבעיהנ בשאלה? אני שורף קלוריות מריקוד במועדון רוצה לדעת כמה
אם תעשה טעות,אתה תישרוף הרבה מהריצה שתתן שירדפו אחריךחחחחח רגע ובפורום בבאר שבע כמה שורפים ?
לא להכניס כתף להוא עם הכובע אנדר ארמור שחוראם תעשה טעות,אתה תישרוף הרבה מהריצה שתתן שירדפו אחריך
מדבר מניסיון ?לא להכניס כתף להוא עם הכובע אנדר ארמור שחור
תלך לבלוק תשרוף יותרבשלוותה
שמעתי שאצל גילי /קליניקה שורפים הכי הרבה ;)תלך לבלוק תשרוף יותר
אתה רוקד 4 שעות נטו בלי לעצור או שזה סה"כ הזמן שאתה נמצא במועדון? השריפת קלוריות גם תלויה איך אתה רוקד, יש הבדל בין מישהו שמזיז קצת ידיים/רגליים למישהו שקופץ ומשתולל בלי הפסקה.ראיתי באינטרנט בהרבה מחשבונים של שריפת קלוריות שריקוד במועדון מוריד 200-300 קלוריות לשעה. זה נראה לי קצת לא הגיוני אבל שאם אני רוקד 4 שעות בשלוותה אני שורף 1000 קלוריות. אני עכשיו בחיטוב ואני רוצה לדעת איך להתייחס לזה מה אומרים?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣אם אתה לא רוקד ככה אז לא נראה לי שתוריד משהו.. ויש מצב הוצאת המשוואה את הוודקה רדבול?
![]()
ענקאם אתה לא רוקד ככה אז לא נראה לי שתוריד משהו.. ויש מצב הוצאת המשוואה את הוודקה רדבול?
![]()