עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאכלי כשיש לך זמן, לא קריטי אם זה דקה, חמש דקות, שעה או גם שעתיים.מה זה מיד?
דקה אחרי?
שנייה אחרי ?
חמש דקות אחרי??
תודה.
נכון, נכון. גם חשוב שזה יהיה מי גבינה מבודד אחרת הגוף לא יעכל מספיק מהר ואז כל האימון הלך לפח.בנוסף, כדאי לצרוך חלבון עד שעה מסיום אימון שנעשה לאחר שש שעות של צום.
לא אחיבנוסף, כדאי לצרוך חלבון עד שעה מסיום אימון שנעשה לאחר שש שעות של צום.
נכון, נכון. גם חשוב שזה יהיה מי גבינה מבודד אחרת הגוף לא יעכל מספיק מהר ואז כל האימון הלך לפח
האמת שאפילו @Yuval Maimon אם זכור לי נכון מאשר שאחרי צום (לא זוכר של כמה זמן) דווקא החלון הזדמנויות הזה קיים ומשפיע. אבל אני לא סגור בכלל על הפרטים, זה לא כל כך רלוונטי אליי אז לא התעניינתי אף פעם.לא אחי
רצוי להכניס חלבון בלי קשר לאימון עד 8 שעות
האמת שאפילו @Yuval Maimon אם זכור לי נכון מאשר שאחרי צום (לא זוכר של כמה זמן) דווקא החלון הזדמנויות הזה קיים ומשפיע. אבל אני לא סגור בכלל על הפרטים, זה לא כל כך רלוונטי אליי אז לא התעניינתי אף פעם.
אני הבאת את זה לכאן ממה שקראתי אצל טל בן-משה. אתה צודק.
אני הבאת את זה לכאן ממה שקראתי אצל טל בן-משה. אתה צודק.
כן,
בתאכלס במידה ואתה אדם נורמטיבי אז המקרה יגע לגבייך רק אם אתה מתאמן בבוקר על קיבה ריקה.
פעם זה היה טונות וביצים, היום זה אבקות מכל מיני סוגים. נשבע שאני עדיין רואה אנשים שותים שייק חלבון במלתחות ומרצים לאחרים כמה שזה חשוב. אפילו יצא לי קצת לראות בפארקים שאנשים מסיימים להתאמן סטריט ואוכלים אחרי זה.מזכיר לי את התקופות של לפני 10 שנים שכל מיני יצורים היו אוכלים מיד אחרי האימון טונה וביצים במלתחות
טונה וביצים זה פשוט ריח מציק במלתחות.פעם זה היה טונות וביצים, היום זה אבקות מכל מיני סוגים. נשבע שאני עדיין רואה אנשים שותים שייק חלבון במלתחות ומרצים לאחרים כמה שזה חשוב. אפילו יצא לי קצת לראות בפארקים שאנשים מסיימים להתאמן סטריט ואוכלים אחרי זה.
זה לא רק החלבון, עם החלבון מגיעה גם ההרצאה על כמה שחייב את זה. אני לרוב שם אוזניות וממשיך בשלי, לפעמים בא לי לצחוק אז אני מקשיב קצת.טונה וביצים זה פשוט ריח מציק במלתחות.
עם חלבון אין לי בעיה
אין על הנשנושים של המלתחות. אני אישית מעשן טונה על הספסל של הבנץמזכיר לי את התקופות של לפני 10 שנים שכל מיני יצורים היו אוכלים מיד אחרי האימון טונה וביצים במלתחות