הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאכול מיד אחרי אימון ?

מצב
השרשור נעול

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
מה זה מיד?
דקה אחרי?
שנייה אחרי ?
חמש דקות אחרי??
תודה.

קבצים מצורפים

• 8917B377-C9E9-4056-BAA8-077125ACAD2E.jpeg
    8917B377-C9E9-4056-BAA8-077125ACAD2E.jpeg
    KB 54.6 · צפיות: 62
מה זה מיד?
דקה אחרי?
שנייה אחרי ?
חמש דקות אחרי??
תודה.
תאכלי כשיש לך זמן, לא קריטי אם זה דקה, חמש דקות, שעה או גם שעתיים.
בנוסף, כדאי לצרוך חלבון עד שעה מסיום אימון שנעשה לאחר שש שעות של צום.
נכון, נכון. גם חשוב שזה יהיה מי גבינה מבודד אחרת הגוף לא יעכל מספיק מהר ואז כל האימון הלך לפח.

הכרתי אנשים שאכלו תוך כדי אימון , ואנשים שאכלו גם שעה אחרי אימון . אצל שניהם עושה רושם שהגוף ידע מה לעשות עם האוכל .

נכון, נכון. גם חשוב שזה יהיה מי גבינה מבודד אחרת הגוף לא יעכל מספיק מהר ואז כל האימון הלך לפח
לא אחי
רצוי להכניס חלבון בלי קשר לאימון עד 8 שעות
האמת שאפילו @Yuval Maimon אם זכור לי נכון מאשר שאחרי צום (לא זוכר של כמה זמן) דווקא החלון הזדמנויות הזה קיים ומשפיע. אבל אני לא סגור בכלל על הפרטים, זה לא כל כך רלוונטי אליי אז לא התעניינתי אף פעם.

מזכיר לי את התקופות של לפני 10 שנים שכל מיני יצורים היו אוכלים מיד אחרי האימון טונה וביצים במלתחות

האמת שאפילו @Yuval Maimon אם זכור לי נכון מאשר שאחרי צום (לא זוכר של כמה זמן) דווקא החלון הזדמנויות הזה קיים ומשפיע. אבל אני לא סגור בכלל על הפרטים, זה לא כל כך רלוונטי אליי אז לא התעניינתי אף פעם.

Gal Cohen

אולי פה קראת את זה.

מזכיר לי את התקופות של לפני 10 שנים שכל מיני יצורים היו אוכלים מיד אחרי האימון טונה וביצים במלתחות
פעם זה היה טונות וביצים, היום זה אבקות מכל מיני סוגים. נשבע שאני עדיין רואה אנשים שותים שייק חלבון במלתחות ומרצים לאחרים כמה שזה חשוב. אפילו יצא לי קצת לראות בפארקים שאנשים מסיימים להתאמן סטריט ואוכלים אחרי זה.

פעם זה היה טונות וביצים, היום זה אבקות מכל מיני סוגים. נשבע שאני עדיין רואה אנשים שותים שייק חלבון במלתחות ומרצים לאחרים כמה שזה חשוב. אפילו יצא לי קצת לראות בפארקים שאנשים מסיימים להתאמן סטריט ואוכלים אחרי זה.
טונה וביצים זה פשוט ריח מציק במלתחות.
עם חלבון אין לי בעיה, במיוחד שאני לדוגמה אחרי אימוני בוקר נוסע לעבודה 30-40 דק'. זה פשוט נוח.

טונה וביצים זה פשוט ריח מציק במלתחות.
עם חלבון אין לי בעיה
זה לא רק החלבון, עם החלבון מגיעה גם ההרצאה על כמה שחייב את זה. אני לרוב שם אוזניות וממשיך בשלי, לפעמים בא לי לצחוק אז אני מקשיב קצת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית