הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

חחחחחחחח

טוב.. אני רוצה להודיע לכולם שאני ס1ס מטורף ושעברתי את המבחן הסופי והמגוחך עד כאב של הק1ר0 ליצנים..
עכשיו נשאר רק עזרה ראשונה ונגמר השטות הזאת

שבוע 7 - יום נפח

סקוואט:

150 * 5 * 4

לא כיף לי

בנץ':

80 * 5 * 4

היה אחלה.. בוא נקווה שזה יזעור ליום עצימות

צ'ין אפס:

3,3,3,2,2

שמן מה נסגר עם המתח ?

כמה משקל אתה שם בנוסף לגוף

מזל-טוב!!,ואי נשבע שחשבתי עד היום שאתה הרבה יותר גדול,מזל-טוב על הרישיון ובשביל גיל 18 המשקלים שלך אדירים!
אני גם בדרך עכשיו לרישיון-נהיגה(בן 17 וחצי) אחרי שמשרד-הרישוי מרחו אותי חודשיים;azban
97.gif
97.gif
97.gif

מזל-טוב!!,ואי נשבע שחשבתי עד היום שאתה הרבה יותר גדול,מזל-טוב על הרישיון ובשביל גיל 18 המשקלים שלך אדירים!
אני גם בדרך עכשיו לרישיון-נהיגה(בן 17 וחצי) אחרי שמשרד-הרישוי מרחו אותי חודשיים;azban
97.gif
97.gif
97.gif

תודה 😵‍💫🥊
אני מקנא באחים שלי שהתחילו להתאמן כמו בני אדם מגיל 13 וחצי אחד מהם .. ו 15 השני

תאמין לי אתה אני צריך אח-גדול כמוך שידריך אותי,אני מתאמן באזור ה3 שנים מתוכם בערך 5 חודשים כמו שצריך שהם אני עובד SS שעליתי בהם 14 קילו(גדלתי יפה סך-הכול אבל לא מספיק) אבל המשקלים שלי לא גבוהים בכלל\=

תאמין לי אתה אני צריך אח-גדול כמוך שידריך אותי,אני מתאמן באזור ה3 שנים מתוכם בערך 5 חודשים כמו שצריך שהם אני עובד SS שעליתי בהם 14 קילו(גדלתי יפה סך-הכול אבל לא מספיק) אבל המשקלים שלי לא גבוהים בכלל\=

כה אני גם מקנא בהם שיש להם הדרכה צמודה שמבינה את הבסיס [אני] ויכולה לעבוד איתם על טכניקה וכו'

הם הולכים להיות כל כך הרבה יותר חזקים ממני 😵

אממ.. בגדול אני לא אוהב לרשום משקלים בלי לגבות בסרטונים...
אבל הסקוואט של אחי בן ה 13וחצי [עדו מעט 14] על משקל גוף 74 הוא 125X3X3 .. ו 122.5X5X3
ואת הסקוואט של אחי בן ה 15 מחר 140X5X3 .. ויש לו עוד הרבה לרוץ ב SS [אני נמיח שהא יחזיק עד 155 לפחות.. הוא עדיין רץ על 5 קילו כל אימון]

סרטונים בקרוב

נערך לאחרונה:
משפחה של ליפטרים =]
תאמת מקנא באחים שלך שיש להם כזה אח באמת הלוואי ואני הייתי מתחיל מגיל 13

לא מאמין יא שמן. זה חוב לראק 😃
אם ריפטו שומע על המשפחה שלך הוא מאמץ אותך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית