הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

הלוג של השמן החלש מהצד האפל- Log Batata

בשבוע הראשון ירדתי 5 קילו [נוזלים ככל הנראה]

כרגע אני 4 ימים נוספים בשבוע הזה וירדתי עוד קילו

לדעתי סיימתי עם הנוזלים +-

כרגע עומד על

2100-2200 קלוריות

190-210 חלבון
100-110 שומן
70-90 פחמימה

משהו כזה

העמסה ראשונה אני יעשה ביום שישי [אחרי 12 ימים ראשונים דלים בפחמימות]

ואחרי זה אני חושב שאני ירד ל 40-50 גרם ויעשה העמסה כל 6-7 ימים

או שישאר על ה 70-90 [אני מגיע ל 90 רק בימיםש ל אימון כי אני כבר מורגל לאכול בננה לפני.. =P .. וקשה לי בלי.. חח.. קשה במוח] ואז נאי יעשה העמסה כל 9-10 ימים

כמה אתה שוקל ?
אני הייתי מוריד 20-30 גרם שומן (אחרי שתתחיל להתקע)

• פותח/ת השרשור
כרגע 92

בעיקרון זה התפריט שאני עכשיו אוכל +-

אדום - ארוחת בוקר ... בארוחת בוקר נאי לוקח גם שייק מ 2 סקופים של חלבון - והלחם חיטב מלאה זה 2 פרוסות לחם מלא קל.. פשוט מבחינת ערכים זה ממש בול... 2 פרוסות לחם קל במחשבון יצאו הרבה יותר ממה שמצויין על האריזה של הלחם

ירוק - ארוחת צהריים

כחול - ארוחת ערב

צהוב - זה השייקים של החלבון.. 4 סקופים ליום.. זה יוצא ערכים ממש דומים רק טיפה יותר קלוריות

תגיד סתם שאלה - למה יש פער כזה גדול בן הבנץ שלך לסקוואט ? יש מצב שאולי אתה לא נותן מספיק בבנץ'?

לא רוצה לפגוע סתם סקרן

ובלי קשר כנראה שמה שאתה עושה עובד כי אתה יורד יופי במשקל שלך אז כנראה דברים עובדים.

• פותח/ת השרשור
תמיד הלחיצות שלי היו מעפנות לעומת הסקוואט והדדליפט...
לא יודע להסביר..

הבנץ' והפרס שלי עלובים.. אין לי תירוץ לזה

שטויות - אתה מתחזק - ובאמת כל הכבוד - אצלי הנקודת תורפה הוא הדד ליפט. אז בסדר כל אחד והחולשות שלו

לא נורא.. ככה בערך זה אמור להיות.
בבנץ אתה לוחץ כשאתה שוכב על השכמות והתחת על הספה?

• פותח/ת השרשור
יאפ

---------- התגובה התווספה ב 13:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:11 ----------

עזבו..

סקוואט טוב - הכל טוב

=P

אה.. חשבתי שלא, כי לי אישית אחרי שעשיתי את זה משקלי העבודה קפצו ב-10% ככה

חח תכלס!

תראה איך אתה מרגיש עם הכמות הזו של הפחמימה, אם אתה מסתדר תתחיל לצמצם, בכל מקרה יש העמסות שמסדרות אותך פסיכולוגית אז פרוסת לחם עם ריבה זה סתם מיותר אם אתה לא צריך את זה

---------- התגובה התווספה ב 14:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

אגב כמה אכלת בעלייה? אני שואל כי לא מומלץ לחתוך בבת אחת הרבה קלוריות, זה באמת יכול לפגוע באימונים שלך

• פותח/ת השרשור
בשיא התוכנית הגעתי ל 4500 ~

אז עשיתי שבוע נייטראלי על 2600-2800 ... ועכשיו אני 4 ימים כבר על 2100-2200

• פותח/ת השרשור
שבוע 1 אימון 3

סקוואט:

62.5 * 5
77.5 * 5
92.5 * 5
110 * 5
130 * 3
92.5 * 8

סה"כ לא היה כבד.. היה מעייף.. אבל מה... הסט של ה 8 חזרות הפתיע אותי 😵
פאק.... למה זה היה כל כך קשה! .. זה 40 קליו פחות! 🤡
קיצר היה קשה.. יכול להיות שגם ההרגשה המוזרה הייתה שהורדתי את החגורה [בישביל כזה משקל לא צריך] ... חח.. אולי לא נחתי מספיק כי הייתי יותר מדי בטוחש זה יהיה קליל

בנץ':

37.5 * 5
45 * 5
55 * 5
65 * 5
75 * 3
55 * 8

קל.....

חתירה:

35 * 5
42.5 * 5
52.5 * 5
60 * 5
70 * 3
52.5 * 8

קל.....

מקבילים:

משקל גוף * 6 * 3

כפיפות מרפקים עם מוט:

35 * 8 * 3

יצאתי בהרגשה של ליצן מהמכון 🚬🤪🚬

לא עשיתי גם פשיטות מרפק.. נראה לי דפוק.. גם ככה יש כבר מקבילים ובנץ'...

נראה כמה שבועות יהיה לי 🖕 לתרגילי עזר האלה

מחר העמסה!!! 🤪

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:40 ----------

ד"א.. אני מתכנן משבוע בהא להיות על 40-50 גרם פחמימה ביום ולראותא יך אני מסתדר עם זה ולעשות העמסה כל יום שישי...

נראה לי הגיוני וחכם.. גם אם יוצאים לדוגמא אז פחות ייסורי מצפון על התפריט... וגם זה אחרי ה 3 אימונים של השבוע.. התאוששות וכל זה.. =P ...

נראה איך ילך לי עם זה... אם אני יראה שזה ממש לא זה.. נחזור ל 70-80 גרם ו העמסה כל 9-10 ימים

• פותח/ת השרשור
היית אחלה העמסה בעולם.. אפילו די נקייה.. 40 גרם שומן נחשב נקי?.. =P

---------- התגובה התווספה ב 22:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:01 ----------

איזו הרגשה של אנורקסים זה לחשב כל מה שאני אוכל.. תפריט זה באסה...

---------- התגובה התווספה 12-06-2010 ב 08:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה 11-06-2010 ב 22:04 ----------

טוב הדייג המתוסבך חזר מהצייד ולא ידע מה לאכול..

הנה התפריט של ה 40 גרם פחמימה ... נקווה שילך טוב בא לי בטוח העמסה שבועית

ארוחת בוקר - 2 ביצים + כפית שמן זית + פרוסת גבנ"צ 28%
ארוחת צהריים - 300 גרם בשר בקר טחון + כפית שמן זית + 100 גרם טחינה/חומוס
ארוחת ערב - עגבנייה + מלפפון + בצל + כפית שמן זית + קופסאת קוטג'
ו 4 שייקים של חלבון מפוזרים במהלך היום - מחושב כ 110-115 גרם עוף לא מבושל לכל סקופ.. לעוף אין פחמימותב כלל ולמנת הגשה יש 2 גרם.. ככה אשני מגיע ל 40

בונא אתה מרביץ אה? כל הכבוד שאתה ככה מצליח,אני בנתיים מסתדר אבל אני על סף להשתגע וזה רק בגלל הבצפר החרא,אני על רטלין בזמן האחרון ואני לא רגיל לזה אז הראש מסתובב ומרגישים חלשים,והעמסה בכלל זה סיוט עם הרטלין,אבל יאללה עוד שבועיים נגמר החרא

• פותח/ת השרשור
זהו אני סיימתי בצפר חחח.. אז הרבה יותר קל לי...

גם לא צריך סנדויצ'ים.. מה שעוזר לשמור על כמות פחמימות נמוכה.. נראה איך אני יסתדר עם זה

זהו אני סיימתי בצפר חחח.. אז הרבה יותר קל לי...

גם לא צריך סנדויצ'ים.. מה שעוזר לשמור על כמות פחמימות נמוכה.. נראה איך אני יסתדר עם זה

אני היחידי שלא מסוגל לאכול סנדוויצ'ים בבצפר? מצד שני אני כמעט לא נמצא שם 😆
ד"א איזה מכון אתה בחיפה?

אצל אדמונד בבית אבא-חושי

מה לקחת לבצפר?...

לא לקחתי כלום לבצפר.. במסה הייתי שמח אם ההורים היו מכינים לחמניות עם חמאת בוטנים וריבה אבל זה לא קרה ואני עצלן מדי בשביל להכין לעצמי 🙄
פשוט נשארתי רעב וככה טחנתי טוב בצהריים ובערב.
ואין לי מושג איפה המכון שלך... בקטנה 🤡

ירדת כבר 7 קילו? פייי תהיה בריא בטח היית נוזלי כמו בלון, על כמה א.ש אתה מעריך שאתה עכשיו?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית