הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חלושס עושה SS

הוספתי תמונות עדכניות, שתראו כמה גדלתי (השמנתי). :D

התמונות כמה שעות אחרי האימון במצב נייטראלי. (בלי פלקסינג)

קבצים מצורפים

• IMG_0476.JPG
    IMG_0476.JPG
    KB 58.7 · צפיות: 167
  • IMG_0478.JPG
    IMG_0478.JPG
    KB 42.7 · צפיות: 169
אגב הפסים בכתפיים זה כשלבשתי גופיה ונשרפתי בשמש :<.

באמת אתה נראה בוגר יותר 😛
must be the beard ...nice 😃

בוגר יותר, ואני לובש בוקסר של הומר. :D

ולגבי הזקן - לא יודע, זה גודל לבד!

נערך לאחרונה:
אתה אוכל אותי בלי מלח בדדליפט 😃

מתי אתה מתחיל חיטוב?

אתה אוכל אותי בלי מלח בדדליפט 😃

מתי אתה מתחיל חיטוב?

לגבי הדדליפט, תודה !
אני מרגיש שזה תרגיל ש"נועדתי" לעשות, אני מצליח להפעיל את השרירים בצורה שמרגישה מאוד נכונה בשבילי אז אני מתקדם ממש מהר.
לגבי חיטוב.. אז זהו, שרציתי להעזר בך בשאלה הזו.
כבר פתחתי על זה אשכול אבל לא קיבלתי תשובות...
אם תוכל לתרום מהידע והניסיון שלך - אשמח.

לינק:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14182

ברור שאני אתרום.

התוכנית שממש הלכה לי טוב עם החיטוב אפילו עם עלייה במשקלים הייתה הליניארית.

לגבי הHST - בקטע של החיטוב נראית לי טובה אבל אני איבדתי בה כוח (למרות שאולי אני לא פונקציה כי עושה אותו במאזן לא חיובי)

בSS לא ניסיתי לעשות חיטוב למיטב זיכרוני.

ברור שאני אתרום.

התוכנית שממש הלכה לי טוב עם החיטוב אפילו עם עלייה במשקלים הייתה הליניארית.

לגבי הHST - בקטע של החיטוב נראית לי טובה אבל אני איבדתי בה כוח (למרות שאולי אני לא פונקציה כי עושה אותו במאזן לא חיובי)

בSS לא ניסיתי לעשות חיטוב למיטב זיכרוני.

הליניארית של ביל סטאר?

ולדעתך, כשאני באחוז השומן הזה - כדאי לי להמשיך ולצבור נפח עם HST (זו התוכנית שהכי נראית לי כרגע בשביל נטו נפח, לא כח)
או קודם להתחטב ואז לבנות נפח מחדש?
שזו בדיוק הדילמה שלי לכשאסיים את SS (עוד כמה שבועות)

2¢ my:
אתה לא נראה שאתה צריך חיטוב
אין לך כרס
ובכלל א"ש נראה נמוך יחסית
✌️

2¢ my:
אתה לא נראה שאתה צריך חיטוב
אין לך כרס
ובכלל א"ש נראה נמוך יחסית
✌️

תודה, נחמד לשמוע את זה, למרות שיש לי וואחד לאב הנדלס 😛
אני מצד אחד גם לא חושב שאני זקוק לתוכנית חיטוב עדיין.. אבל אני גם סקרן לראות איך אראה באחוזי שומן נמוכים יחסית (10% ככה).

בעיקר בגלל העובדה שרוב חיי הייתי שמן מאוד, אז תכפיל את הרצון הזה :D

לך רק על תוכניות כוח

אני לא מתכוון להפסיק לעבוד על כח, אבל HST נשמעת ממש אחלה למטרתה.
ולא שאני בא להמציא את הגלגל מחדש, אבל נראה לי הגיוני שבעזרת הכח שהרווחתי בSS ועוד ארוויח בתוכניות עתידיות אשתמש בהן לבנות נפח שריר גבוה יותר לסירוגין.

כלומר, "סייקל" של:
1. כח
2. היפרטרופיה
3. חיטוב

וחוזר חלילה.
איכשהו זה הגיוני לי בראש.

תודה, נחמד לשמוע את זה, למרות שיש לי וואחד לאב הנדלס 😛
אני מצד אחד גם לא חושב שאני זקוק לתוכנית חיטוב עדיין.. אבל אני גם סקרן לראות איך אראה באחוזי שומן נמוכים יחסית (10% ככה).

בעיקר בגלל העובדה שרוב חיי הייתי שמן מאוד, אז תכפיל את הרצון הזה :D

אני לא מתכוון להפסיק לעבוד על כח, אבל HST נשמעת ממש אחלה למטרתה.
ולא שאני בא להמציא את הגלגל מחדש, אבל נראה לי הגיוני שבעזרת הכח שהרווחתי בSS ועוד ארוויח בתוכניות עתידיות אשתמש בהן לבנות נפח שריר גבוה יותר לסירוגין.

כלומר, "סייקל" של:
1. כח
2. היפרטרופיה
3. חיטוב

וחוזר חלילה.
איכשהו זה הגיוני לי בראש.

תביא את המספרים שלך גבוה
אין טעם במשקלי עבודה שלך לעבוד על היפרטרופיה...
תביא את הסקוואט ל 150-170
את הפרס לכיוון 80
דדליפט 180-200
...
לפני זה (אם בכלל) אני לא רואה טעם באימוני היפרטרופיה נטו גם אם הפרטרופיה זו המטרה שלך

ממה שאני ניסיתי את הHST היא לא בנתה כי כזאת מסה רצינית. המטרה שלי הייתה להתנסות בתוכנית ולהעלות מסה "נקייה". המסה שהעליתי הייתה מאוד קטנה והצלחתי לגרד ממני עוד אחוז-אחוז וחצי של שומן (לפי הקליפר). ודי מעט שריר.

אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך החיטוב או המסה. ולפי זה לקבוע מטרות. מה שכן ניתן כן להעלות בכוח ולבצע חיטוב... ואת זה עשיתי בליניארית (של ביל סטאר)

ממה שאני ניסיתי את הHST היא לא בנתה כי כזאת מסה רצינית. המטרה שלי הייתה להתנסות בתוכנית ולהעלות מסה "נקייה". המסה שהעליתי הייתה מאוד קטנה והצלחתי לגרד ממני עוד אחוז-אחוז וחצי של שומן (לפי הקליפר). ודי מעט שריר.

אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך החיטוב או המסה. ולפי זה לקבוע מטרות. מה שכן ניתן כן להעלות בכוח ולבצע חיטוב... ואת זה עשיתי בליניארית (של ביל סטאר)

כנראה לא אכלת מספיק
אם אתה ירדת בא.ש ועלית מעט שריר זה מה שזה אומר בד"כ

כנראה לא אכלת מספיק
אם אתה ירדת בא.ש ועלית מעט שריר זה מה שזה אומר בד"כ

בדיוק! ולכן אני לא יכול להמליץ מניסיון אישי כמה HST מביאה להיפרתרופיה לעומת תוכניות אחרות.

תביא את המספרים שלך גבוה
אין טעם במשקלי עבודה שלך לעבוד על היפרטרופיה...
תביא את הסקוואט ל 150-170
את הפרס לכיוון 80
דדליפט 180-200
...
לפני זה (אם בכלל) אני לא רואה טעם באימוני היפרטרופיה נטו גם אם הפרטרופיה זו המטרה שלך

קודם כל, תודה על התגובה - אני מאוד מכבד את הדיעה שלך אז חשוב לי לשמוע מה יש לך לומר.
דבר שני, אז אחרי שאני אתקע ב SS לחלוטין לדעתך אין טעם ב HST? אלא תוכנית כח נוספת כשאני עדיין במאזן קלורי חיובי?
או שדווקא לחטב כדי לבוא "נקי" לקראת עוד תוכנית כח?
שוב, עדיין לא פסלתי את HST - אומנם אני לא במשקלים שציינת - אבל אני לא כזהההה רחוק.
אם אני אסגר על טכניקה בסקוואט אני עוד אפתיע את כולם. 😃
מה שמזכיר לי, יש שרשור אחר של מישהו שדיבר על זה שגמישות יתר מונעת ממנו לעשות סקוואט כראוי... (האשכול נפתח בשעה האחרונה)
אני גם "סובל" מגמישות יתר, יתכן שזה מה שמפריע לסקוואט שלי?
דיברת על אורטופד שמבין בליפטינג, אשמח לשמוע אם אתה מכיר מישהו ספציפית או איך למצוא אחד כזה.. תודה!

המטרה הכללית שלי היא 55 אחוז לכח, 45 אחוז למראה שרירי (מאסה).
מבחינת שאיפות, הכוונה..

השאלה העיקרית היא אם זה נכון לחשוב שתוכנית שספציפית לגדילה במאסת שריר תעבוד יותר טוב כשאני "טרי" מאימוני כח וחזק יותר מנגיד תקופת חיטוב בלי קשר לאסתטיקה באותו הזמן, או שפשוט אין הבדל..
אם אדע את התשובה, אדע איך להחליט.

נ.ב

אתה ירדת במשקל והורדת אחוזי שומן? או שנשארת באותו המשקל והורדת אחוזי שומן..?
אם זו אופציה מס' 2 נשמע שבאמת עלית מאסה נקייה..

אתה לא צריך פזיוטרפיסט אתה לא שיקומי (בניגוד לבחור השני שטען שהוא מתפרק)
אם אתה מרוצה מהא.ש שלך ואתה מוכן להוסיף לו עוד 2-3% אז תמשיך כוח אני ממליץ על מדקאו (הליניארית של סטאר)

אם אתה לא רוצה לעלות בא.ש תחטב חודש-חודשיים ואז תתחיל כוח

אתה לא צריך פזיוטרפיסט אתה לא שיקומי (בניגוד לבחור השני שטען שהוא מתפרק)
אם אתה מרוצה מהא.ש שלך ואתה מוכן להוסיף לו עוד 2-3% אז תמשיך כוח אני ממליץ על מדקאו (הליניארית של סטאר)

אם אתה לא רוצה לעלות בא.ש תחטב חודש-חודשיים ואז תתחיל כוח

תאמין לי שאני לא מנסה להדביק על עצמי סתם תירוצים, פשוט תמיד מכירים אותי בתור אחד שגמיש יותר מידי יחסית לאיך שהוא נראה... גם בידיים וגם ברגליים - אז חשבתי שאולי יש לזה קשר.
דוגמא בתמונה למטה. 😛

לגבי הא.ש, אני לא "מרוצה" אבל אני גם לא יבכה על זה ועל עוד אפילו 5% שומן אם זה יעזור לי להגיע למטרה שלי בסופו של דבר, שזה אדם חזק אך אסתטי. (ע"ע Ka4ok)

ואני חייב לשאול, מה כ"כ נורא בלעשות HST למטרתה? היא לא תתרום יותר להיפרטרופיה בסופו של דבר מתכנית כח?
שוב, אני לא מפקפק בGAINS שיש בתוכנית כח, בכלל לא - חוויתי אותן ואני חווה אותן על עצמי כעת.

אבל עדיין, תוכנית שעוצבה ספציפית לגדילה נשמעת מפתה, מה הסיבה לא לעשות אותה כשהמטרה הינה מאסה אחרי שהוצאתי הרבה כח בשביל להוסיף כח?

מצטער שאני קצת חופר - אבל אני רוצה ללמוד.

עריכה:
הוספתי את התמונה ששכחתי !

קבצים מצורפים

• 2010-04-19 01-41-41.858.jpg
    2010-04-19 01-41-41.858.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 181
נערך לאחרונה:
תוכנית כוח תתרום לך יותר מHST (בשלב שלך)
אתה יכול להתייעץ עם עוד אנשים

הוספת כוח והרבה מאסה (תחשב כמה ק"ג עלית וכמה מתוך זה שריר +- ותראה שדי הרבה)

תוכנית כוח תתרום לך יותר מHST (בשלב שלך)
אתה יכול להתייעץ עם עוד אנשים

הוספת כוח והרבה מאסה (תחשב כמה ק"ג עלית וכמה מתוך זה שריר +- ותראה שדי הרבה)

כלומר שאני עדיין בנובי גיינז ההתפתחות השרירית שלי תקבל מספיק גירוי מתוכנית כח מאשר אחת הספציפית להיפרטרופיה, אוקיי הגיוני, שיכנעת אותי.

לגבי כח, אני פאקינג מסכים איתך - אני מרגיש הרבה יותר חזק מאי פעם.
במיוחד האחיזה שלי שתמיד הייתה בעייתית אצלי.

והאמת ששכחתי לעדכן שנשקלתי היום בבוקר אחרי שהלכתי לשירותים ואני עומד על 98 קילו מ88 קילו שהתחלתי..

10 קילו עליה, ובמינימום לפי מה שאני זוכר שאמרו - זה 60% שריר גידים ועצמות, משמע 6 קילו שהם לא שומן, לפחות.. מגניב.. אדיר אפילו.

או שאני טועה? 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית