הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תרגיל לחזה - פרפר

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
אני מקפיד על טכניקה נכונה ובכל זאת אני מרגיש יותר את השריר הדו-ראשי והכתף מאשר החזה.
אני עובד עם משקלים גבוהים, שומר על זווית של 150 מעלות בערך במרפקים.
ואני לא מרגיש את החזה.
מה יכולה להיות הבעיה?

נערך לאחרונה:
ניסיתי לקרוא את המגילה שכתבת, אבל זה מעייף בלי סימני פיסוק וכל שאר הכללים הנדרשים ממי שמעוניין שיקראו את דבריו.

ממה שכן קראתי, אני חולק על דעתך: מראה לא מעיד על ידע ו/או יכולת. קח לדוגמה את ריפ המלך: הוא לא נראה בכושר, אבל הוא חזק יותר ממני וממך והוא גם מבוגר יותר.

אגב, משה: אתה שמן יותר ממה שחשבתי.

ליצן מסניף יקר,

אתה מוכיח שוב ושוב עד כמה אתה טיפש, אין שום קשר בין מראה חיצוני לידע, אפילו ילד בן חמש עם מוגבלות שכלית יודע את זה.

הלכתי לעבוד על ריכוז מח שריר.

זה אפילו לא שווה קריאה, זו דיסלקציה לשמע בלי סימני פיסוק בלי רווחים בלי כלום, לא יודע מה היה רשום שם אבל כנראה היו שם קללות וכל מיני שטויות שמעידות על ה IQ של הכותב.
בכל מקרה הוא קיבל השעייה, הוא ימשיך להירשם לפה כי הוא חסר חיים ואחרי זה אומר שאני מסכן LOL

ממה שראית, כיום 20 ק"ג יותר (80 ק"ג בתמונה), 100 ק"ג כרגע, אחוזי שומן חוגגים אבל זה לא מעניין ( הספקתי גם להרים את הבנץ ב 30 ק"ג, סקוואט ב 50 ק"ג דדליפט ב80 ק"ג ועוד), לא אכפת לי מגודל הבייספ, אורך האמה, היקף הטבור וכו' זה פשוט כבר מזמן הפסיק לעניין כנ"ל אימונים בפרט הפציעה כנראה גמרה לי את החשק לנושא.

חחחחחחח.. קראתי את כל הנושא..

קוק דווקא אחלה טרול ..

ריכוז מח שריר לא עובד אם לא מבלבלים את השריר ותוקפים אותו בצורות שונות

ניסיתי לקרוא את המגילה שכתבת, אבל זה מעייף בלי סימני פיסוק וכל שאר הכללים הנדרשים ממי שמעוניין שיקראו את דבריו.

ממה שכן קראתי, אני חולק על דעתך: מראה לא מעיד על ידע ו/או יכולת. קח לדוגמה את ריפ המלך: הוא לא נראה בכושר, אבל הוא חזק יותר ממני וממך והוא גם מבוגר יותר.

אני ממליץ לך לקרוא את המגילה על ריכוז מח שריר, זה מאוד מצחיק. השאר קצת פחות כי השלד החליט להתייחס אליו ברצינות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי את כל הנושא וזה פשוט היה מצחיק
היה מצחיק בעיקר על הריכוז מוח שריר

facepalm_statue.jpg

הבעיה שפרפר זה תרגיל שנחשב מבודד לחזה - כלומר העבודה העיקרית בו אמורה להיות של החזה ואני לא מרגיש את החזה.
למה אני עושה? אני מתאמן ב-AB ואני עושה עוד תרגיל לחזה בנוסף לבנץ' ואמרו לי שפרפר עדיף על מקבילים.

קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית. ודבר שני אם אתה כבר מחליט לעשות תרגיל נוסף, עדיף שתעשה פלייס (הרחקת ידיים אופקית) בשכיבה על ספסל עם משקולות או פולאובר או לחיצת חזה בשיפוע חיובי/שלילי (אגב תרגיל זה מופיע אצל ריפ כתרגיל עזר).

זה טוב שהעלת את הנושא של מכשירים ופרפר בפרט, כי לצערי, הרבה מכשירי כוח היום הם על הפנים ולא עשויים טוב, כך שהרבה מתאמנים לא יכולים להתאמן עליהם בכלל (שלא לדבר על זה שרובם גם מיותרים). למשל, מכשיר "פרפר" של חברת technogym הוא המכשיר הכי חרא שראיתי בחיים שלי : הידיות עם כריות למרפקים לא ניתנות לכיוון וצמודות יותר מדי למכשיר, כנראה שמהנדסים שעשו אותו היו מטומטמבלים בדור השלישי 😆😣.
אם יש לך בחדר כושר את המכשיר המסויים הזה, אני ממליץ לך לא להתקרב אליו בכלל.
היו צריכים לקרוא למכשיר הזה לא "פרפר", אלא "פרכת"= מכשיר לפריקת כתף 😆.

קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית.

קודם כל עם הקדמה שכזו אני לא טורח לקרוא את השאר ומתחיל לשקול מה לזרוק עליך !!!
DIPS זה אחלה תרגיל ... והוא תרגיל מורכב ... הוא משלב את שרירי החזה בין השאר !!!

שנית כל ...
אנשים משכילים קוראים את ידיעות חיפה ו...
לא מתקרבים למכונות בכלל ...
תכניס את זה טוב טוב לראש !!!

לא משנה איזה מכונה !!!

שלישית כל ...
"פרכת" !! .... ח ח ח !!!!

קודם כל מקבילים הוא לא תרגיל לחזה, אלא ליד אחורית. ודבר שני אם אתה כבר מחליט לעשות תרגיל נוסף, עדיף שתעשה פלייס (הרחקת ידיים אופקית) בשכיבה על ספסל עם משקולות או פולאובר או לחיצת חזה בשיפוע חיובי/שלילי (אגב תרגיל זה מופיע אצל ריפ כתרגיל עזר).

זה טוב שהעלת את הנושא של מכשירים ופרפר בפרט, כי לצערי, הרבה מכשירי כוח היום הם על הפנים ולא עשויים טוב, כך שהרבה מתאמנים לא יכולים להתאמן עליהם בכלל (שלא לדבר על זה שרובם גם מיותרים). למשל, מכשיר "פרפר" של חברת technogym הוא המכשיר הכי חרא שראיתי בחיים שלי : הידיות עם כריות למרפקים לא ניתנות לכיוון וצמודות יותר מדי למכשיר, כנראה שמהנדסים שעשו אותו היו מטומטמבלים בדור השלישי 😆😣.
אם יש לך בחדר כושר את המכשיר המסויים הזה, אני ממליץ לך לא להתקרב אליו בכלל.
היו צריכים לקרוא למכשיר הזה לא "פרפר", אלא "פרכת"= מכשיר לפריקת כתף 😆.

לא נמאס לך לזיין ת'שכל ?

On the other hand, the incline can be a
useful bench press variation. It should be said that
if you are doing both bench presses and presses,
everything that the incline press accomplishes is
redundant
; there is no aspect of shoulder and
chest work that these two exercises do not more
than adequately cover. 'Upper pecs" are quite
thoroughly involved in the press, and in fact the
bench press uses the whole muscle belly, so there
is no need to attempt an isolation of this portion
of the chest musculature. But many sports involved
the use of the arms at an angle somewhere
between 90 and 180 degrees from the torso, and it
is felt by some that this angle should specifically be
targeted for resistance training. The incline bench
press does this, albeit at the cost of the body
being supported at this angle while the work is
being done, something which never occurs
during the sports in question (see the
discussion of this in chapter 5).

SS p.233-234
Useful Assistance Exercises

נערך לאחרונה:
קודם כל עם הקדמה שכזו אני לא טורח לקרוא את השאר ומתחיל לשקול מה לזרוק עליך !!!
DIPS זה אחלה תרגיל ... והוא תרגיל מורכב ... הוא משלב את שרירי החזה בין השאר !!!

שנית כל ...
אנשים משכילים קוראים את ידיעות חיפה ו...
לא מתקרבים למכונות בכלל ...
תכניס את זה טוב טוב לראש !!!

לא משנה איזה מכונה !!!

שלישית כל ...
"פרכת" !! .... ח ח ח !!!!

חחחא...!!! מי מאיר לי פה ?! אחד שפירסם אשכול בשם : "התוכנית המגוחכת שלי". והתוכנית אכן כל כך מגוחכת שאין אפילו מה לדבר עליה, סתם ביזבזת מקום פנוי בסרבר של האתר וזיבלת אותו בכל מיני שטויות 😆. בוא קודם תרכוש קצת ידע, שיהיה לי לפחות על מה לדבר איתך. אבל לפני כן, לך תקנה קצת שכל ו" תכניס אותו טוב טוב לראש !!!", כי כרגע יש לך שם הרבה מקום פנוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית