נק' מוניטין:
-384
- 221
- 11
אני צריך תרגילי גמישות בסיסים קלים בלי הרבה מחשבה שטובים להרמת משקולות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא לגמרי מסכים בעניין לגבי מתאמן מתחיל.אין לך סיבה לפתח גמישות "סתם ככה".
אם יש תרגיל שאתה מתקשה לבצע כמו שצריך מטעמי גמישות - אז אפשר אולי להתאים תרגיל רלוונטי. (או אפילו פשוט לשפר את טווחי התנועה דרך התרגיל עצמו).
אני לא לגמרי מסכים בעניין לגבי מתאמן מתחיל.
בגדול אתה צריך רק מספיק גמישות כדי להיכנס לפוזיציה שמתאימה לך ואתה צריך לעשות תרגילי גמישות רק אם אתה מתקשה להגיע לשם, כמו למשל אחרי יום עבודה בישיבה או לימודים, אבל מתאמן מתחיל לא יודע מה הפוזיציה שמתאימה לו, ולכן הוא צריך מספיק גמישות כדי שהוא יוכל להתנסות
בידיוק בגלל שהוא לא יודע, או לא יודע מה הוא לא יודע, הוא צריך הכוונה כללית לשיפור כל טווחי התנועהאבל באיזה תרגיל?באיזה טווח הוא מתקשה/צריך יותר מרחב תמרון?
השאלה המקורית פשוט כללית מדי.
מסכים עם הגישה שלך אבל צריך הכוונה לכיוון כלשהו.
אני לא קורא באנגלית אני מבין כמעט חלק אבל לא קורא .אם אתה רוצה באמת להשקיע בזה הייתי נרשם ל-ROMWOD // Optimize your Range of Motion. שזה שירות בתשלום.
שם באמת תוכל לפתח יכולת תנועה גדולה יחסית, הרבה מעבר למה שיש לך עכשיו.
יש לך שם שבוע ניסיון חינם, תנסה תראה אם מתאים לך
כדי לבצע קלין כמו שצריך שצריך המון מוביליטי של האגן ולפלג גוף עליון, לא מספיק גמישות בסיסית.אני לא קורא באנגלית אני מבין כמעט חלק אבל לא קורא .
ואני מבקש בסיסי כיאלו מה שחשוב לי זה למפרקים לקלין ולהמסטרינג כדי להצליח סטיף לג נ
אמרתי המסטרימג ומפרק היד לפרונט סקוואט וקליןאם אתה רוצה להיות מקצועי - אתה צריך לדעת באופן פרטני מה חסר לך מבחינת גמישות, מקצוענים לא מבצעים ״גמישות כללית״ אלא מבצעים תרגילים כדי לשפר טווח שחסרים להם לביצוע של התרגיל שהם רוצים לבצע.
והכתפיים..אמרתי המסטרימג ומפרק היד לפרונט סקוואט וקלין
אמרתי המסטרימג ומפרק היד לפרונט סקוואט וקלין