הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילי גמישות

אין לך סיבה לפתח גמישות "סתם ככה".
אם יש תרגיל שאתה מתקשה לבצע כמו שצריך מטעמי גמישות - אז אפשר אולי להתאים תרגיל רלוונטי. (או אפילו פשוט לשפר את טווחי התנועה דרך התרגיל עצמו).

אין לך סיבה לפתח גמישות "סתם ככה".
אם יש תרגיל שאתה מתקשה לבצע כמו שצריך מטעמי גמישות - אז אפשר אולי להתאים תרגיל רלוונטי. (או אפילו פשוט לשפר את טווחי התנועה דרך התרגיל עצמו).
אני לא לגמרי מסכים בעניין לגבי מתאמן מתחיל.
בגדול אתה צריך רק מספיק גמישות כדי להיכנס לפוזיציה שמתאימה לך ואתה צריך לעשות תרגילי גמישות רק אם אתה מתקשה להגיע לשם, כמו למשל אחרי יום עבודה בישיבה או לימודים, אבל מתאמן מתחיל לא יודע מה הפוזיציה שמתאימה לו, ולכן הוא צריך מספיק גמישות כדי שהוא יוכל להתנסות

אני לא לגמרי מסכים בעניין לגבי מתאמן מתחיל.
בגדול אתה צריך רק מספיק גמישות כדי להיכנס לפוזיציה שמתאימה לך ואתה צריך לעשות תרגילי גמישות רק אם אתה מתקשה להגיע לשם, כמו למשל אחרי יום עבודה בישיבה או לימודים, אבל מתאמן מתחיל לא יודע מה הפוזיציה שמתאימה לו, ולכן הוא צריך מספיק גמישות כדי שהוא יוכל להתנסות

אבל באיזה תרגיל?באיזה טווח הוא מתקשה/צריך יותר מרחב תמרון?
השאלה המקורית פשוט כללית מדי.
מסכים עם הגישה שלך אבל צריך הכוונה לכיוון כלשהו.

אבל באיזה תרגיל?באיזה טווח הוא מתקשה/צריך יותר מרחב תמרון?
השאלה המקורית פשוט כללית מדי.
מסכים עם הגישה שלך אבל צריך הכוונה לכיוון כלשהו.
בידיוק בגלל שהוא לא יודע, או לא יודע מה הוא לא יודע, הוא צריך הכוונה כללית לשיפור כל טווחי התנועה

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להיות גמיש ולהיות כמה שיותר מקצוען אין לי סיבה בגלל שאני מתחיל לוותר לעצמי אני רוצה מעכשיו לרכוש כמה שיותר כלים לעתיד.
זה גם למה אני עובד המון על טכניקה .

לא שכנעתם אותי

הגמישות שאני רוצה לעבוד עליו זה במפרקים בשביל בעתיד אולי לעשות תוכנית שתכלול קלין אז אני רוצה לבנות את זה מעכשיו.

גמישות בהמסטרינג שלי על הפנים נסייתי ללמוד סטיף לג פשוט זוועה.

גם בכללי אני רוצה להיות גמיש בכל הגוף.

אם אתה רוצה באמת להשקיע בזה הייתי נרשם ל-ROMWOD // Optimize your Range of Motion. שזה שירות בתשלום.
שם באמת תוכל לפתח יכולת תנועה גדולה יחסית, הרבה מעבר למה שיש לך עכשיו.
יש לך שם שבוע ניסיון חינם, תנסה תראה אם מתאים לך

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה באמת להשקיע בזה הייתי נרשם ל-ROMWOD // Optimize your Range of Motion. שזה שירות בתשלום.
שם באמת תוכל לפתח יכולת תנועה גדולה יחסית, הרבה מעבר למה שיש לך עכשיו.
יש לך שם שבוע ניסיון חינם, תנסה תראה אם מתאים לך
אני לא קורא באנגלית אני מבין כמעט חלק אבל לא קורא .

ואני מבקש בסיסי כיאלו מה שחשוב לי זה למפרקים לקלין ולהמסטרינג כדי להצליח סטיף לג נ

אני לא קורא באנגלית אני מבין כמעט חלק אבל לא קורא .

ואני מבקש בסיסי כיאלו מה שחשוב לי זה למפרקים לקלין ולהמסטרינג כדי להצליח סטיף לג נ
כדי לבצע קלין כמו שצריך שצריך המון מוביליטי של האגן ולפלג גוף עליון, לא מספיק גמישות בסיסית.
לירך אחורית באמת שאין סיבה לעשות משהו מעבר לדדליפט רומני, זה גם פותר את עניין הגמישות וגם מוביליטי (היכולת להפעיל כוח בטווח תנועה מסויים)

אם אתה רוצה להיות מקצועי - אתה צריך לדעת באופן פרטני מה חסר לך מבחינת גמישות, מקצוענים לא מבצעים ״גמישות כללית״ אלא מבצעים תרגילים כדי לשפר טווח שחסרים להם לביצוע של התרגיל שהם רוצים לבצע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיות מקצועי - אתה צריך לדעת באופן פרטני מה חסר לך מבחינת גמישות, מקצוענים לא מבצעים ״גמישות כללית״ אלא מבצעים תרגילים כדי לשפר טווח שחסרים להם לביצוע של התרגיל שהם רוצים לבצע.
אמרתי המסטרימג ומפרק היד לפרונט סקוואט וקלין

אמרתי המסטרימג ומפרק היד לפרונט סקוואט וקלין

נותן פה מפרט ארוך מאוד של מתיחות ושיפור טווחי תנועה, לי באופן אישי היו פציעות וחולשה במפרק מעומסים בעבר, לי זה עזר לחימום בפרונט ולשיפור אחיזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית