הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לegg whites?

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בגלל שבמדינה הנהדרת שלנו הכל יקר ומשום מה אני לא מוצא חלבוני ביצה בסופר באף מקום , יש איזהשהו פתרון ללקיחת איזהשהו מאכל עם חלבון ללא שומנים? אני מנסה להגיע ל180 -200 חלבון ביום ובלי מה שציינתי בכותרת אני לא מבין איך אני אמור להגיע לזה ..

• פותח/ת השרשור
אני עושה קאטינג עכשיו משקל 79 מנסה להמנע משומנים כמה שאפשר(מקבל אותם כבר דרך סלמון/חזה עוף נניח) , אני לוקח חלבון אבל זה לא מספיק לי ,

200 גרם חלבון? זהו?
תוסיף אבקת חלבון
תאכל שיבולת שועל
חלב
זהו
אני כל יום לפחות 4 סקופים להגיע ל200 גרם חלבון

אם אתה רוצה להיות בטווח הגבוה של צריכת חלבון זה פי 2 פר ק''ג משמע 160 גרם
אתה לא צריך 180 ובטח שלא 200

מנסה להמנע משומנים כמה שאפשר
אתה לא צריך להמנע משומנים, אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי לא משנה אם זה נחתך מפחממות או שומנים או וואטאבר

• פותח/ת השרשור
200 גרם חלבון? זהו?
תוסיף אבקת חלבון
תאכל שיבולת שועל
חלב
זהו
אני כל יום לפחות 4 סקופים להגיע ל200 גרם חלבון

אמממ הבנתי שזה לא בריא בכלל לכליות לקחת יותר מסקופ אחד ביום ? מיתוס ?
אם אתה רוצה להיות בטווח הגבוה של צריכת חלבון זה פי 2 פר ק''ג משמע 160 גרם
אתה לא צריך 180 ובטח שלא 200

אתה לא צריך להמנע משומנים, אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי לא משנה אם זה נחתך מפחממות או שומנים או וואטאבר

אחי תודה על התגובה אבל סך הכל ביקשתי תחליפי חלבון אפשריים במינימום שומן , ברור לי שצריכת החלבון היא פי 2 מהמשקל גוף .. וברור שהשומנים צריכים להיות בצ'ק אני מחפש BF נמוך ציינתי שאני בקאט

מיתוס.

אני עושה קאטינג עכשיו משקל 79 מנסה להמנע משומנים כמה שאפשר
מיתוס.

אתה צריך 160 ג' חלבון בלחץ, ומינימום של 40-50 ג' שומן.
בשר, קוטג, גבינות, פסטרמה, דגים, טונה, ביצים, אבקות חלבון, מעדנים מעושרים בחלבון...

לא חסר.

• פותח/ת השרשור
מיתוס.

מיתוס.

אתה צריך 160 ג' חלבון בלחץ, ומינימום של 40-50 ג' שומן.
בשר, קוטג, גבינות, פסטרמה, דגים, טונה, ביצים, אבקות חלבון, מעדנים מעושרים בחלבון...

לא חסר.

אני מנסה להמנע ממזון מעובד ולהכניס סיבים תזונתיים בשילוב עם הדברים שציינת

Shakes are for fakes eat steaks אהבתי חחחחח סרטון מעניין אני תמיד העדפתי להמנע מזבל מעובד ..

כן
אין בעיה לצרוך אבקת חלבון..זה לא יצמיח לך זנב או ידפוק לך את הכבד
שטויות של מבוגרים
אני מנסה להמנע ממזון מעובד ולהכניס סיבים תזונתיים בשילוב עם הדברים שציינת

Shakes are for fakes eat steaks אהבתי חחחחח סרטון מעניין אני תמיד העדפתי להמנע מזבל מעובד ..
איך בדיוק אבקת חלבון זה זבל מעובד ?

למי שיש אפשרות לצרוך סטייקים כל יום, יבורך..למי שאין אפשרות אז אבקת חלבון זולה מדבר עלינו:s85:

• פותח/ת השרשור
כן
שטויות של מבוגרים

מתוך גוגל :
Protein Powder is Processed Food
In many cases, not only is the actual protein source processed, but protein powders often include artificial sweeteners, flavours, thickeners and stabilizers to help make them more palatable and give them a better texture

בלב ברירה אני אצרוך את זה לצערי באלי לדחוף חלבוני ביצה לחביתה היומית שלי וזה היה מסדר אותי .. מעצבן שלא משווקים את זה כאן
למי שיש אפשרות לצרוך סטייקים כל יום, יבורך..למי שאין אפשרות אז אבקת חלבון זולה מדבר עלינו:s85:

אתה חושב שמעדנים לא מעובדים במידה מסויימת? שהחלבוני ביצה שתקנה לא מעובדים במידה מסוימת? הבעיה היא מה העיבוד שהוא עבר ואם הוא מזיק. באבקת חלבון, בסה"כ הוציאו את החלבון ממי גבינה והוסיפו חומרי טעם וריח...

גבר, אבקת חלבון זה חלק מהחלב. זה כמו שקוטג' הוא חלק מהחלב, האבקה זה פשוט חלק אחר ממנו. אתה בסך הכל שותה חלב.
תאכל שיבולת שועל
חלב
לא מומלץ בכלל לחיטוב! אני כל פעם אוכל את זה ואז הולך לישון רעב:🤦‍♂️: ואני במסה!!
מפוצץ קלוריות ולא משביע בשיט, רק טעים רצח ועם אחלה ערכים חוץ מהקלוריות.

לא מומלץ בכלל לחיטוב! אני כל פעם אוכל את זה ואז הולך לישון רעב:🤦‍♂️: ואני במסה!!
מפוצץ קלוריות ולא משביע בשיט, רק טעים רצח ועם אחלה ערכים חוץ מהקלוריות.
שמע, אני מכין 100 גרם שבולת, 65 גרם אבקת חלבון ו250 מל חלב
סוגר את הקיבה לכמה שעות טובות
@דניאל_BB8
אם אתה מקשיב לכל דבר בגוגל, לא תשיג תוצאות.

כן
שטויות של מבוגרים

הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום

הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום
באיזה פרמוטציות? המבוגר - צ'ק, סלופי ג'ו - צ'ק. מה הלאה?

סתם מתעניין, כן? אני חופשי מוצא את עצמי חי על צ'יפס וחזה עוף חודשים, לא מתלונן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית