עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבקת חלבוןמאכל עם חלבון ללא שומנים?
כמה אתה שוקל?אני מנסה להגיע ל180 -200 חלבון ביום
למה ללא?ללא שומנים?
אם אתה רוצה להיות בטווח הגבוה של צריכת חלבון זה פי 2 פר ק''ג משמע 160 גרםמשקל 79
אתה לא צריך להמנע משומנים, אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי לא משנה אם זה נחתך מפחממות או שומנים או וואטאברמנסה להמנע משומנים כמה שאפשר
200 גרם חלבון? זהו?
תוסיף אבקת חלבון
תאכל שיבולת שועל
חלב
זהו
אני כל יום לפחות 4 סקופים להגיע ל200 גרם חלבון
אם אתה רוצה להיות בטווח הגבוה של צריכת חלבון זה פי 2 פר ק''ג משמע 160 גרם
אתה לא צריך 180 ובטח שלא 200
אתה לא צריך להמנע משומנים, אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי לא משנה אם זה נחתך מפחממות או שומנים או וואטאבר
יכול להגיד לך ממה שאני אוכל - חזה עוף, כתף בקר ודג אמנון אין בהם הרבה שומן.תחליפי חלבון אפשריים במינימום שומן
מיתוס.אמממ הבנתי שזה לא בריא בכלל לכליות לקחת יותר מסקופ אחד ביום ? מיתוס ?
מיתוס.אני עושה קאטינג עכשיו משקל 79 מנסה להמנע משומנים כמה שאפשר
מיתוס.
מיתוס.
אתה צריך 160 ג' חלבון בלחץ, ומינימום של 40-50 ג' שומן.
בשר, קוטג, גבינות, פסטרמה, דגים, טונה, ביצים, אבקות חלבון, מעדנים מעושרים בחלבון...
לא חסר.
כןאמממ הבנתי שזה לא בריא בכלל לכליות לקחת יותר מסקופ אחד ביום ? מיתוס ?
איך בדיוק אבקת חלבון זה זבל מעובד ?אני מנסה להמנע ממזון מעובד ולהכניס סיבים תזונתיים בשילוב עם הדברים שציינת
Shakes are for fakes eat steaks אהבתי חחחחח סרטון מעניין אני תמיד העדפתי להמנע מזבל מעובד ..
כן
אין בעיה לצרוך אבקת חלבון..זה לא יצמיח לך זנב או ידפוק לך את הכבד
שטויות של מבוגרים
איך בדיוק אבקת חלבון זה זבל מעובד ?
מתוך גוגל :
Protein Powder is Processed Food
In many cases, not only is the actual protein source processed, but protein powders often include artificial sweeteners, flavours, thickeners and stabilizers to help make them more palatable and give them a better texture
בלב ברירה אני אצרוך את זה לצערי באלי לדחוף חלבוני ביצה לחביתה היומית שלי וזה היה מסדר אותי .. מעצבן שלא משווקים את זה כאן
למי שיש אפשרות לצרוך סטייקים כל יום, יבורך..למי שאין אפשרות אז אבקת חלבון זולה מדבר עלינו:s85:
לא מומלץ בכלל לחיטוב! אני כל פעם אוכל את זה ואז הולך לישון רעב:🤦♂️: ואני במסה!!תאכל שיבולת שועל
חלב
שמע, אני מכין 100 גרם שבולת, 65 גרם אבקת חלבון ו250 מל חלבלא מומלץ בכלל לחיטוב! אני כל פעם אוכל את זה ואז הולך לישון רעב:🤦♂️: ואני במסה!!
מפוצץ קלוריות ולא משביע בשיט, רק טעים רצח ועם אחלה ערכים חוץ מהקלוריות.
חח אני אוכל 300 גרם ש"ש עם 500 גרם חלב ונשאר רעבשמע, אני מכין 100 גרם שבולת, 65 גרם אבקת חלבון ו250 מל חלב
סוגר את הקיבה לכמה שעות טובות
דאמחח אני אוכל 300 גרם ש"ש עם 500 גרם חלב ונשאר רעב
הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יוםכן
אין בעיה לצרוך אבקת חלבון..זה לא יצמיח לך זנב או ידפוק לך את הכבד
שטויות של מבוגרים
איך בדיוק אבקת חלבון זה זבל מעובד ?
למי שיש אפשרות לצרוך סטייקים כל יום, יבורך..למי שאין אפשרות אז אבקת חלבון זולה מדבר עלינו:s85:
באיזה פרמוטציות? המבוגר - צ'ק, סלופי ג'ו - צ'ק. מה הלאה?הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום