עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא בן אדם שחייב גיוון אם לאמר את האמת. בשנתיים האחרונות אני פשוט אוכל בולונז. היתרונות שלו הם:באיזה פרמוטציות? המבוגר - צ'ק, סלופי ג'ו - צ'ק. מה הלאה?
סתם מתעניין, כן? אני חופשי מוצא את עצמי חי על צ'יפס וחזה עוף חודשים, לא מתלונן...
אני לא בן אדם שחייב גיוון אם לאמר את האמת. בשנתיים האחרונות אני פשוט אוכל בולונז. היתרונות שלו הם:
1. זה רטוב אז זה לא מתייבש במיקרו אז אין לי בעיה להכין כמות לכל השבוע בפעם אחת אז זה חוסך לי זמן במטבח.
2. אני דוחף בזה את כל הירקות שאני צריך לצרוך במהלך היום שבתקופות שלא הייתי אוכל ככה הייתי מוצא את עצמי מפספס אותם הרבה.
כיום למשל יש לי פשוט 2 ארוחות ביום של 125 גרם אורז (לפני בישול) עם בולונוז שמכיל 350-375 גרם בשר, וחצי מכמות הירקות היומית שלי ומעל זה 35 גרם גבינה. הארוחה השלישית שלי זה חביתה/שקשוקה עם גבינות
לפני תקופת הבולונז שלי הייתי מכין המבורגר ומפורר אותו עם אורז וטחינה
אתה חושב שמעדנים לא מעובדים במידה מסויימת? שהחלבוני ביצה שתקנה לא מעובדים במידה מסוימת? הבעיה היא מה העיבוד שהוא עבר ואם הוא מזיק. באבקת חלבון, בסה"כ הוציאו את החלבון ממי גבינה והוסיפו חומרי טעם וריח...
טונה במים, 22 גרם חלבון ל100 גרם, 0.6 גרם שומן.
הוא לא אמר בוא תלמד ממנווא אלי ותלמד את הקורסים שלי
הוא לא אמר בוא תלמד ממנו
אבל אתה חושב שכל דבר שתמצא בגוגל נכון, אז לא. בגלל זה אתה צריך איש מקצוע שיביא לך כלים להצליח גם אחרי שתסיים אצלו.
יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום
יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.
כנ''ל אני חיי על זה.
אני עושה ראגו,שזה פשוט בשר טחון מטוגן עם בצל ותבלינים,בלי העגבניות.
לפעמים פשוט מחמם במחבת ומוסיף עוד ביצי עין.
אפשר גם פשטידה עם בשר וביצים בתנור.
אף אחד לא אומר לך בוא אליי, אל תהיה ליצן.רוב האנשים ה"מבינים כאן בפורום" מחפשים הכנסה מהצד על חשבון אחרים במקום באמת לעזור שולחים לך מילות מפתח על מנת לקנות אותך ושתעבוד איתם מרגיש טעות שנכנסתי לכאן אמשיך לעקוב אחרי אנשים שמספקים מידע טוב בחינם ללא עלות
קיצוני אתה, אני מגרד 120 בקושי200 גרם חלבון? זהו?
תוסיף אבקת חלבון
תאכל שיבולת שועל
חלב
זהו
אני כל יום לפחות 4 סקופים להגיע ל200 גרם חלבון
פגישה אחת אצל שאולי ואתה מסודרקיצוני אתה, אני מגרד 120 בקושי
איפה קונים את הבשר טחון הזה?יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.
כנ''ל אני חיי על זה.
תשמע.. טעים לי והגוף שלי מרגיש טוב כשאני אוכל את זה.ראיתי לא מעט הודעות שלך באתר וכו' שאפו על לאן שהגעת והדרך שעברת אבל אני לא קונה בדיוק את ה"בוא אלי ותלמד את הקורסים שלי", כל המידע הדרוש נמצא באינטרנט צריך רק לנתב אותו נכון ..
נשמע שהשירותים אוהבים שאתה צובע אותם בצבעי גועש חחח בולונז זה מדהים לא יודע איך אתה יכול לצרוך את זה כל הזמן בערך
ברור לי שכן , העניין שזה משלים יפה כמות מפגרת של חלבון וזה לא קיים ברוב חלקי הארץ די מתסכל .. לגביי מעדנים יש בהם תמיד סוכר וגם מזה אני מנסה להמנע
שנאת חיי אני אוכל את זה אחת לכמה ימים הטעם של הטונה במים קצת בלתי נסבל אני מנסה להעביר את זה עם קוטג' בד"כ .. אתה באמת מצליח לאכול את זה ולהיות סבבה?
כן, אני גם התחלתי לקנות את זה בזמן האחרון. אצל הקצב שלי אני מקבל בשר מעולה ב42 לקילו אבל תאכלס הבשר של שופרסל מספיק טוב בשביל להשתמש בו לחסוך כסף. הם גם אפילו ב28 לקילו בזמן האחרון איתו.יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.
כנ''ל אני חיי על זה.
שופרסלאיפה קונים את הבשר טחון הזה?
לא הבנתי. אני עכשיו נכנס לשופרסל, מה אני צריך לחפש?תשמע.. טעים לי והגוף שלי מרגיש טוב כשאני אוכל את זה.
כן, אני גם התחלתי לקנות את זה בזמן האחרון. אצל הקצב שלי אני מקבל בשר מעולה ב42 לקילו אבל תאכלס הבשר של שופרסל מספיק טוב בשביל להשתמש בו לחסוך כסף. הם גם אפילו ב28 לקילו בזמן האחרון איתו.
שופרסל
בכל סופר יש בשר טחון ב30 שקל. זה מחיר שמשרד הכלכלה קבעלא הבנתי. אני עכשיו נכנס לשופרסל, מה אני צריך לחפש?
מהקצב? בקפואים של הבשר איפה שיש המבורגרים?בכל סופר יש בשר טחון ב30 שקל. זה מחיר שמשרד הכלכלה קבע
לצערי לא בכל סניף,אצלנו בסניף כנראה נגמרה להם המכסה ולא היה ב 30,אלא רגיל ב 40.בכל סופר יש בשר טחון ב30 שקל. זה מחיר שמשרד הכלכלה קבע
דבר ראשון תפסיק להיכנס לסופר. לעזאזל אנחנו ב2022 כבר אין שום סיבה להגיע לסופר כשאפשר להזמין הכל אונליין.לא הבנתי. אני עכשיו נכנס לשופרסל, מה אני צריך לחפש?
אתה חי טוב אתהsous vide
ראיתי לא מעט הודעות שלך באתר וכו' שאפו על לאן שהגעת והדרך שעברת אבל אני לא קונה בדיוק את ה"בוא אלי ותלמד את הקורסים שלי", כל המידע הדרוש נמצא באינטרנט צריך רק לנתב אותו נכון