הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לegg whites?

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
בגלל שבמדינה הנהדרת שלנו הכל יקר ומשום מה אני לא מוצא חלבוני ביצה בסופר באף מקום , יש איזהשהו פתרון ללקיחת איזהשהו מאכל עם חלבון ללא שומנים? אני מנסה להגיע ל180 -200 חלבון ביום ובלי מה שציינתי בכותרת אני לא מבין איך אני אמור להגיע לזה ..

באיזה פרמוטציות? המבוגר - צ'ק, סלופי ג'ו - צ'ק. מה הלאה?

סתם מתעניין, כן? אני חופשי מוצא את עצמי חי על צ'יפס וחזה עוף חודשים, לא מתלונן...
אני לא בן אדם שחייב גיוון אם לאמר את האמת. בשנתיים האחרונות אני פשוט אוכל בולונז. היתרונות שלו הם:
1. זה רטוב אז זה לא מתייבש במיקרו אז אין לי בעיה להכין כמות לכל השבוע בפעם אחת אז זה חוסך לי זמן במטבח.
2. אני דוחף בזה את כל הירקות שאני צריך לצרוך במהלך היום שבתקופות שלא הייתי אוכל ככה הייתי מוצא את עצמי מפספס אותם הרבה.

כיום למשל יש לי פשוט 2 ארוחות ביום של 125 גרם אורז (לפני בישול) עם בולונוז שמכיל 350-375 גרם בשר, וחצי מכמות הירקות היומית שלי ומעל זה 35 גרם גבינה. הארוחה השלישית שלי זה חביתה/שקשוקה עם גבינות

לפני תקופת הבולונז שלי הייתי מכין המבורגר ומפורר אותו עם אורז וטחינה

• פותח/ת השרשור
@דניאל_BB8
אתה לא בכיוון חבר.
והייתי ממליץ לקחת איש מקצוע שינפצץ לך את כל המיתוסים האלו.

ראיתי לא מעט הודעות שלך באתר וכו' שאפו על לאן שהגעת והדרך שעברת אבל אני לא קונה בדיוק את ה"בוא אלי ותלמד את הקורסים שלי", כל המידע הדרוש נמצא באינטרנט צריך רק לנתב אותו נכון ..

אני לא בן אדם שחייב גיוון אם לאמר את האמת. בשנתיים האחרונות אני פשוט אוכל בולונז. היתרונות שלו הם:
1. זה רטוב אז זה לא מתייבש במיקרו אז אין לי בעיה להכין כמות לכל השבוע בפעם אחת אז זה חוסך לי זמן במטבח.
2. אני דוחף בזה את כל הירקות שאני צריך לצרוך במהלך היום שבתקופות שלא הייתי אוכל ככה הייתי מוצא את עצמי מפספס אותם הרבה.

כיום למשל יש לי פשוט 2 ארוחות ביום של 125 גרם אורז (לפני בישול) עם בולונוז שמכיל 350-375 גרם בשר, וחצי מכמות הירקות היומית שלי ומעל זה 35 גרם גבינה. הארוחה השלישית שלי זה חביתה/שקשוקה עם גבינות

לפני תקופת הבולונז שלי הייתי מכין המבורגר ומפורר אותו עם אורז וטחינה

נשמע שהשירותים אוהבים שאתה צובע אותם בצבעי גועש חחח בולונז זה מדהים לא יודע איך אתה יכול לצרוך את זה כל הזמן בערך

אתה חושב שמעדנים לא מעובדים במידה מסויימת? שהחלבוני ביצה שתקנה לא מעובדים במידה מסוימת? הבעיה היא מה העיבוד שהוא עבר ואם הוא מזיק. באבקת חלבון, בסה"כ הוציאו את החלבון ממי גבינה והוסיפו חומרי טעם וריח...

ברור לי שכן , העניין שזה משלים יפה כמות מפגרת של חלבון וזה לא קיים ברוב חלקי הארץ די מתסכל .. לגביי מעדנים יש בהם תמיד סוכר וגם מזה אני מנסה להמנע

טונה במים, 22 גרם חלבון ל100 גרם, 0.6 גרם שומן.

שנאת חיי אני אוכל את זה אחת לכמה ימים הטעם של הטונה במים קצת בלתי נסבל אני מנסה להעביר את זה עם קוטג' בד"כ .. אתה באמת מצליח לאכול את זה ולהיות סבבה?

נערך לאחרונה:
וא אלי ותלמד את הקורסים שלי
הוא לא אמר בוא תלמד ממנו
אבל אתה חושב שכל דבר שתמצא בגוגל נכון, אז לא. בגלל זה אתה צריך איש מקצוע שיביא לך כלים להצליח גם אחרי שתסיים אצלו.

• פותח/ת השרשור
הוא לא אמר בוא תלמד ממנו
אבל אתה חושב שכל דבר שתמצא בגוגל נכון, אז לא. בגלל זה אתה צריך איש מקצוע שיביא לך כלים להצליח גם אחרי שתסיים אצלו.

ממש לא מגוגל יש מספיק חומרים בחוץ בחינם , מאמרים ומידע ביוטיוב בעיקר באנגלית שנותנים לך מלא כלים להצלחה .. אני לא מחפש להתחרות , מחפש אחוז שומן יחסית נמוך והעלאת מסת שריר אציין והוסיף שאני לא מתאמן מתחיל בכלל צירפתי תמונה אני שנים בתחום פשוט מחפש לעלות את הגיים שלי בתזונה וכמובן לשנות גם תרגילים / ומשקלי עבודה , רוב האנשים ה"מבינים כאן בפורום" מחפשים הכנסה מהצד על חשבון אחרים במקום באמת לעזור שולחים לך מילות מפתח על מנת לקנות אותך ושתעבוד איתם מרגיש טעות שנכנסתי לכאן אמשיך לעקוב אחרי אנשים שמספקים מידע טוב בחינם ללא עלות

במידה והייתי מכוון לרמות הכי גבוהות בתחום כנראה שהייתי נעזר במידע מאנשים מחוץ לסביבת הפורום הזה שהגיעו להשיגים מרשימים בחו"ל ..

כל מה ששאלתי זה תחליפים לתזונה רלוונטיים בארץ בין היתר חלבון ביצה , עניין אותי מה אנשים צורכים להגיע לחלבון הדרוש להם

קבצים מצורפים

• progress.jpg
    progress.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 66
נערך לאחרונה:
הגרסא לישראלים שפה סטייקים זה יקר זה פשוט לאכול בשר אדום. אני אוכל פשוט 700-800 גרם של בשר טחון כל יום
יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.
כנ''ל אני חיי על זה.

אני עושה ראגו,שזה פשוט בשר טחון מטוגן עם בצל ותבלינים,בלי העגבניות.
לפעמים פשוט מחמם במחבת ומוסיף עוד ביצי עין.
אפשר גם פשטידה עם בשר וביצים בתנור.

• פותח/ת השרשור
יש טחון ב30 ש''ח לק''ג בפיקוח של משרד הכלכלה,חוסך המון כסף בשר טחון ואפשר לעשות איתו מלא וריאציות.
כנ''ל אני חיי על זה.

נשמע טוב נראלי אתחיל לעשות סטאקינג לבשר טחון כמה שיותר עדיף , אני כבר נחנק מחזה עוף לא משנה באיזה צורה אני עושה אותו לפעמים אני מקבל כבר תחושות הקאה מרוב שאני לא יכול לאכול את זה כבר

נערך לאחרונה:
רוב האנשים ה"מבינים כאן בפורום" מחפשים הכנסה מהצד על חשבון אחרים במקום באמת לעזור שולחים לך מילות מפתח על מנת לקנות אותך ושתעבוד איתם מרגיש טעות שנכנסתי לכאן אמשיך לעקוב אחרי אנשים שמספקים מידע טוב בחינם ללא עלות
אף אחד לא אומר לך בוא אליי, אל תהיה ליצן.
לי יש מספיק ידע להשיג תוצאות לבד (מבחינת תזונה, אימונים חצי קלאץ') והכל טוב ויפה. מאיפה השגתי את הידע ? מהפורום בעיקר אבל כן, יש באינטרנט כל מה שאתה צריך אבל אם אתה הבאת לי ציטוט מגוגל שאבקת חלבון זה מעובד וזה זבל זה כבר בדיחה. אתה לא יודע מה אמת ומה שקר, כאן הבעיה נמצאת.
אתה לא יכול לחפש בגוגל שאלה, ישר למצוא תשובה מהמקור הראשון שקופץ לך. יש עדיין הרבה מיתוסים מפגרים בעולם.

כנ''ל אני חיי על זה.

איפה קונים את הבשר טחון הזה?

ראיתי לא מעט הודעות שלך באתר וכו' שאפו על לאן שהגעת והדרך שעברת אבל אני לא קונה בדיוק את ה"בוא אלי ותלמד את הקורסים שלי", כל המידע הדרוש נמצא באינטרנט צריך רק לנתב אותו נכון ..

נשמע שהשירותים אוהבים שאתה צובע אותם בצבעי גועש חחח בולונז זה מדהים לא יודע איך אתה יכול לצרוך את זה כל הזמן בערך

ברור לי שכן , העניין שזה משלים יפה כמות מפגרת של חלבון וזה לא קיים ברוב חלקי הארץ די מתסכל .. לגביי מעדנים יש בהם תמיד סוכר וגם מזה אני מנסה להמנע

שנאת חיי אני אוכל את זה אחת לכמה ימים הטעם של הטונה במים קצת בלתי נסבל אני מנסה להעביר את זה עם קוטג' בד"כ .. אתה באמת מצליח לאכול את זה ולהיות סבבה?
תשמע.. טעים לי והגוף שלי מרגיש טוב כשאני אוכל את זה.

כנ''ל אני חיי על זה.

כן, אני גם התחלתי לקנות את זה בזמן האחרון. אצל הקצב שלי אני מקבל בשר מעולה ב42 לקילו אבל תאכלס הבשר של שופרסל מספיק טוב בשביל להשתמש בו לחסוך כסף. הם גם אפילו ב28 לקילו בזמן האחרון איתו.
איפה קונים את הבשר טחון הזה?
שופרסל

תשמע.. טעים לי והגוף שלי מרגיש טוב כשאני אוכל את זה.

כן, אני גם התחלתי לקנות את זה בזמן האחרון. אצל הקצב שלי אני מקבל בשר מעולה ב42 לקילו אבל תאכלס הבשר של שופרסל מספיק טוב בשביל להשתמש בו לחסוך כסף. הם גם אפילו ב28 לקילו בזמן האחרון איתו.

שופרסל
לא הבנתי. אני עכשיו נכנס לשופרסל, מה אני צריך לחפש?

בכל סופר יש בשר טחון ב30 שקל. זה מחיר שמשרד הכלכלה קבע
לצערי לא בכל סניף,אצלנו בסניף כנראה נגמרה להם המכסה ולא היה ב 30,אלא רגיל ב 40.

תוכל למצא את זה בקצביה.

יש לי sous vide, אני קונה בשר קפוא (חזה,צלעות,כתף) במבצעים של 25 ש''ח לק''ג, זורק את זה שם ליום וחצי ומקבל אחלה בשר בכלום מאמץ וכסף.
אני סטודנט עם ים עומס וזה חוסך לי המון זמן

לא הבנתי. אני עכשיו נכנס לשופרסל, מה אני צריך לחפש?
דבר ראשון תפסיק להיכנס לסופר. לעזאזל אנחנו ב2022 כבר אין שום סיבה להגיע לסופר כשאפשר להזמין הכל אונליין.
וכמו שאמרו לך - זה בקצביה.

*כמעט* בכל חנות של אפייה,תמצא קרטון של חלבוני ביצה..(אם זה מה שבא לך)
המחיר מעט יקר-לליטר

עצה: כאשר אתה רוכש,קח איתך קרחון,זה חייב קירור.

ראיתי לא מעט הודעות שלך באתר וכו' שאפו על לאן שהגעת והדרך שעברת אבל אני לא קונה בדיוק את ה"בוא אלי ותלמד את הקורסים שלי", כל המידע הדרוש נמצא באינטרנט צריך רק לנתב אותו נכון

א. לא אמרתי דבר כזה.
ב. כרגע אני בתפוסה מלאה עד תחילת מרץ.
ג. אני ממש לא האיש מקצוע שאתה מחפש.
ד. גם אני עושה קורסים ועכשיו מתחיל את הרביעי שלי ברצף. אין בזה שום בושה.

יש לך את כל המידע באינטרנט אבל שמסבירים לך אתה ממשיך להתקבע בעמדה שהיא לגמרי ברו-סיינס, רוצה ללמוד באינטרנט? בנתיים אתה מוציא מידע מגוגל שהוא רחוק מאוד מהמידע שאתה צריך ליישם.
בכל מקרה כמובן שאפשר ללמוד לבד רק ככל הנראה שתסתובב סחור-סחור הרבה יותר עד שתגיע למטרה.

בהצלחה בכ״מ חבר 🙃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית