טכניקה בדד ופרס

• פותח/ת השרשור MarkoV
  • פורסם בתאריך

MarkoV

משתמש מתחיל
77
8
נק' מוניטין:
8
77
8
אהלן חברים שלום לכולם,

כרגע בתקופת חיטוב, ולמרות שמצליח להתקדם לאט לאט במשקלים,- כמובן עדיפות שלי להגיע לתקופת המסה ״מוכן״ ומזומן עם טכניקה מצויינת והבנה לגבי הטכניקה והתנועה מן הסתם.
אשמח לקבל שיפור/דגשים/ חוות דעת לגבי הטכניקה שלי בדד ובפרס, ובמידה ויש בעיה- דגשים לשיפור,

אודה לכולם על התשובות,
תודה רבה

https://youtube.com/shorts/s6aBuTfk-HU?feature=share

https://youtube.com/shorts/YlRd8ZS1Y9Q?feature=share

לדעתי תתחיל בזה שבדדליפט תתן למוט להגיע למצב "מת", יעני שהוא חסר תנועה על הרצפה. מה שאתה עושה זה לא דדליפט זה טאצ' אנד גו ליפט, זה קל יותר ומאבד חלק מהיתרונות של הדדליפט.

לגביי הפרס יש לי 2 הערות: 1. אל תעצור למטה, תעצור למעלה. 2. כשאתה מתחיל מלמטה בחזרה הראשונה תכווץ את הבייספס בתחתית.

זה כל מה שאני יכול לתרום לך פה:)

• פותח/ת השרשור
לדעתי תתחיל בזה שבדדליפט תתן למוט להגיע למצב "מת", יעני שהוא חסר תנועה על הרצפה. מה שאתה עושה זה לא דדליפט זה טאצ' אנד גו ליפט, זה קל יותר ומאבד חלק מהיתרונות של הדדליפט.

לגביי הפרס יש לי 2 הערות: 1. אל תעצור למטה, תעצור למעלה. 2. כשאתה מתחיל מלמטה בחזרה הראשונה תכווץ את הבייספס בתחתית.

זה כל מה שאני יכול לתרום לך פה:)
מודה לך! כן יש לי קטע כזה בעיקר בחזרות באחרונות שקשה לי לשמור מצד אחד על סטאפ ו״לעצור את המוט״

מצד שני סתם הורס את החזרה,

עדיף לתת מנוחה שנייה/2 אבל להתחיל ולסיים כחסרה מלאה, אעבוד על כך.!

בפרס חידשת לי המון- מודה לך ואיישם זאת, תודה

אם אתה יודע אנגלית אני מציע לך לקרוא את Starting Strength, יעזור לך הרבה. אם אתה יודע אנגלית אבל לא מספיק בשביל ספר תראה את הסרטונים שלהם ביוטיוב, אתה יכול גם לראות סרטונים של Alan Thrall (זה מי שבתמונה שלי). אתה יכול גם לקרוא בעברית את המאמרים של @elchonon על הטכניקות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה יודע אנגלית אני מציע לך לקרוא את Starting Strength, יעזור לך הרבה. אם אתה יודע אנגלית אבל לא מספיק בשביל ספר תראה את הסרטונים שלהם ביוטיוב, אתה יכול גם לראות סרטונים של Alan Thrall (זה מי שבתמונה שלי). אתה יכול גם לקרוא בעברית את המאמרים של @elchonon על הטכניקות.

האמת אנגלית בסדר +😄, אם הצלחתי להתמודד עם ספרי כלכלה באנגלית אז ניראלי זה יהיה אחלה:s29: בקיצור מאיפה אני משיג את הספר?

אמזון אופציה טובה?

יש כמה ספרים של ריפטו ראיתי על התוכנית
התוכנית זה החלק הזניח בספר, אני יכול לסכם לך אותה בכמה משפטים. הדיבורים על הטכניקה זה מה שחשוב.
המהדורה השלישית- זה בעצם הספר ה״בסיסי״
לא קראתי את המהדורות הראשונה והשניה, אבל עד כמה שידוע לי המהדורה השלישית אמורה להיות שדרוג קטן של הקודמות, לא ממש ספר אחר.
על השאלה הבוטה
לא הבנתי את השאלה:sweatingbullets:

• פותח/ת השרשור
התוכנית זה החלק הזניח בספר, אני יכול לסכם לך אותה בכמה משפטים. הדיבורים על הטכניקה זה מה שחשוב.

לא קראתי את המהדורות הראשונה והשניה, אבל עד כמה שידוע לי המהדורה השלישית אמורה להיות שדרוג קטן של הקודמות, לא ממש ספר אחר.

לא הבנתי את השאלה:sweatingbullets:
חחחחחח מעולה ענית לי על השאלה:s29:

היה לי בלבול קטן
בכל מקרה מודה לך:s85:

צודק תלוי בבן אדם
אם הבן אדם בלי ידיים אז באמת זה סבבה לו
חחחח

אבל ברצינות, היא מעלה את המשקלים מאוד מהר (גם בפלג גוף עליון, כן), אם מישהו רוצה להתחזק הרבה בזמן קצר היא מטורפת לדעתי. רק צריך לדעת את הטכניקה לפני, אחרת ללמוד תוך כדי התוכנית זה לא אפשרי.

חחחח

אבל ברצינות, היא מעלה את המשקלים מאוד מהר (גם בפלג גוף עליון, כן), אם מישהו רוצה להתחזק הרבה בזמן קצר היא מטורפת לדעתי. רק צריך לדעת את הטכניקה לפני, אחרת ללמוד תוך כדי התוכנית זה לא אפשרי.
היא מעלה את הסקוואט
פלג גוף עליון תוכנית יותר גרועה מזאת לא מכיר

נסכים שלא להסכים
אפשר לא להסכים אתה עדיין נשאר טועה (וחבל)
upload_2022-3-16_23-13-6.png

upload_2022-3-16_23-12-51.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית