הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה בדד ופרס

• פותח/ת השרשור MarkoV
  • פורסם בתאריך

MarkoV

משתמש מתחיל
77
8
נק' מוניטין:
8
77
8
אהלן חברים שלום לכולם,

כרגע בתקופת חיטוב, ולמרות שמצליח להתקדם לאט לאט במשקלים,- כמובן עדיפות שלי להגיע לתקופת המסה ״מוכן״ ומזומן עם טכניקה מצויינת והבנה לגבי הטכניקה והתנועה מן הסתם.
אשמח לקבל שיפור/דגשים/ חוות דעת לגבי הטכניקה שלי בדד ובפרס, ובמידה ויש בעיה- דגשים לשיפור,

אודה לכולם על התשובות,
תודה רבה

https://youtube.com/shorts/s6aBuTfk-HU?feature=share

https://youtube.com/shorts/YlRd8ZS1Y9Q?feature=share

זאת הבעיה שלך עם התוכנית, אתה מצפה לגדול ממנה כמו תוכנית בילדינג. זאת תוכנית שבונה על זה שהיעילות העצבית שלך ברצפה ורוב השיפור שלך זה ממנה.
באיזה עולם הגיוני לתת לסקוואט 3 פעמים בשבוע ולחזה כתפיים פעם אחת ולצפות להתקדמות טובה בחזה/ כתפיים
גם בחינת כוח זה פח
זה אחלה תוכנית כדי לפתח כוח בתרגילי בסיס , רק בלי החלק של התזונה
תוכנית פח

מה אני אגיד לך, עובדה שזה עובד לכל כך הרבה אנשים
חחח בוא נזרוק נתונים לאוויר
בסופו של דבר זה עובד רק לאנשים שכבר התאמנו בעבר וזה לא כי התוכנית עובדת אלא כי יש דבר כזה זיכרון שריר
בפועל כל מתחיל שעושה את זה נתקע עם בנצ'/פרס ברמה של ילדה

כמו שכתבתי מקודם אתה יכול לא להסכים אתה עדיין נשאר טועה סופו של יום הם מסיימים עם סקוואט סבבה בנצ' בקושי פלטה

לקוראי האנגלית, אני ממליץ לקרוא כאן על הספרים המומלצים.

אני אגיד שהספרים של צ'אד ווסלי סמית' הם מעולים, והספר של בוריס שייקו גם מעולה.
וכן, SS זה תוכנית פח, תזונה פח, וטכניקה סבירה.

הסיבה שאני אוהב אותו, כי הוא מסביר את הכל בצורה מאוד מפורטת ומובנת, התוכנית מאוד פשוטה, וזה בדיוק מה שמתאמן מתחיל צריך.

הייתי מעדיף את התוכנית של קורטה עם התאמת משקל ונפח למתאמן מתחיל, כנראה 5 סטים לתרגיל במקום 8, ותרגילי עזר מה שאין בתוכנית.
תזונה הגיונית יותר, ולא רק חלב.
וטכניקה קצת יותר מבוססת, לא שאסור לברכיים ללכת קדימה, או שסואסייד גריפ זה רע.

אבל הפשטות שלו חייב לבוא עם מחיר של חוסר דיוק מסוים לתועלת המתאמן המתחיל.

אבל הפשטות שלו חייב לבוא עם מחיר של חוסר דיוק מסוים לתועלת המתאמן המתחיל
בערך בכל מה שהוא כותב שאסור לעשות ככה וככה הוא אומר שמתאמן מתקדם יותר יכול להחליט שכן לעשות, פשוט למתאמן מתחיל זה לא מומלץ. אני חושב שזה בהכל חוץ מהסואסייד גריפ.
אבל כן, הוא מפרט ברמה מטורפת. הוא גם אומר בעצמו שזה טכניקה למתחילים, הוא לא טוען שזאת טכניקה לפאוורליפטר מתקדם.

@liavv @OYP
לא נעים להיות לגלות שדיברתם שטויות אה?
לא הבנתי אם אלחנן אומר משהו אז זה מה שמכריע? עם כל הכבוד לאלחנן (והוא יודע שיש המון כבוד) הוא עוד לא אלוהים.
מישמיש פעם היית טרול טוב, התדרדרת

לא הבנתי אם אלחנן אומר משהו אז זה מה שמכריע? עם כל הכבוד לאלחנן (והוא יודע שיש המון כבוד) הוא עוד לא אלוהים.
מישמיש פעם היית טרול טוב, התדרדרת
אני מטריל מתי שבא לי לא מתי שבא לך חצוף
התוכנית פח כי לא תצליח להביא לי בן אדם אחת עם בנצ' ברמה שיעיד שהתוכנית טובה
בינתיים היחידים שמעידים שהיא טובה זה אנשים כמוך וכמו ליאב (ובלי כוונה לפגוע) הבנצ' שלכם לא להיט
אז לא ברור לי בדיוק איך אתה קובע שהתוכנית טובה

@mishמיש
אי אפשר היה לנהל את הדיון,בלי להעליב?
באמת אני אומר
ומה הוא המדד לבנץ טוב?
מה לא ברור ב
(ובלי כוונה לפגוע)
אני באמת חושב שהאנשים ש99% מהאנשים שטוענים שSS טוב לבנצ' זה אנשים עם בנצ' לא טוב אשמח להסבר איך יכולתי לכתוב את זה אחרת
אנשים צריך להפסיק להיפגע מכל דבר קטן

ומה הוא המדד לבנץ טוב?
דגורי אם מישהו יגיד לך מה הבנצ' שלו תדע לבד אם זה טוב או לא
אבל אם אתה מתעקש שאני אכתוב איזה מספר שרירותי אז פי 2 משקל גוף נשמע לי זורם (או לפחות קרוב לזה)

אני מטריל מתי שבא לי לא מתי שבא לך חצוף
התוכנית פח כי לא תצליח להביא לי בן אדם אחת עם בנצ' ברמה שיעיד שהתוכנית טובה
בינתיים היחידים שמעידים שהיא טובה זה אנשים כמוך וכמו ליאב (ובלי כוונה לפגוע) הבנצ' שלכם לא להיט
אז לא ברור לי בדיוק איך אתה קובע שהתוכנית טובה
הבנץ והפרס שלי גרועים כי יש לי בעיה טכנית עם לחיצות, זה לא אשמת שום תוכנית. @rombillet @StrongEnough לאיזה משקלים אתם מכירים שאנשים הגיעו בלחיצות?
ובחזרה אליך מישמיש, מה ההגדרה שלך ללחיצות להיט? זאת תוכנית לחודשיים עד ארבע חודשים לאנשים שמגיעים ממצב שהם לוחצים בבנץ משהו כמו 35 קילו ובפרס 20. לאן אתה מצפה שאנשים כאלה יגיעו אחרי חודשיים עד ארבע?

הבנץ והפרס שלי גרועים כי יש לי בעיה טכנית עם לחיצות, זה לא אשמת שום תוכנית. @rombillet @StrongEnough לאיזה משקלים אתם מכירים שאנשים הגיעו בלחיצות?
ובחזרה אליך מישמיש, מה ההגדרה שלך ללחיצות להיט? זאת תוכנית לחודשיים עד ארבע חודשים לאנשים שמגיעים ממצב שהם לוחצים בבנץ משהו כמו 35 קילו ובפרס 20. לאן אתה מצפה שאנשים כאלה יגיעו אחרי חודשיים עד ארבע?

אל תאכיל את הטרולים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית