בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ASDASD - אתה לא קראת נכון מה שרישוס123 כתב:
זה משפט כוללני, אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל. מה שכן הוא מאוד צודק בנוגע לאיזון בתוכנית, הזרועות שלך לעולם לא יהיו גדולות יותר מהגב (וראיתי דברים כאלה) או מהרגליים (שמע ישראל) כשאתה עובד בתוכנית כוח, שלא נותנת לזרועות יותר גירוי ממה שהן באמת צריכות לקבל.

נ.ב
תתחיל לקרוא את התמונה הכוללת ולא לפרק משפטים לגורמים, איך קוראים לבנאדם שמחפש בקטנות כדי לעורר מריבות? מניפולטיבי? זה יהיה מאוד לא יפה מצידי להשתמש במילים כאלה.

קצת הבנת הנקרא, הוא אמר שאתה רוצה להתחזק כדי לגדול(\להביא כוסיות). כלומר עבורך חוזק הוא מטרה משנית, ובעצם אמצעי להשגת המטרה העקרית - גודל.

אני לא מנסה לעורר מריבות, אני לא מבין איך הגעת למסקנה ההזויה הזו.(ובכל אופן, מה שרשמת זו לא המשמעות של "מניפולטיבי".)

ובכל מקרה אין קשר בין הערצה של מישהוא לבין רצון להיות כמוהוא .

אם אני אפרסם פה סירטונים של מייקל ג'קסון, ארשום בכל פינה "מייקל ג'קסון" המלך, ואספר כמה השירה המלודית בשילוב הריקוד מרטיטה את ליבי השברירי, זה לא רק טבעי שאני ארצה לדעת לרקוד כמוהו?

קצת הבנת הנקרא, הוא אמר שאתה רוצה להתחזק כדי לגדול(\להביא כוסיות). כלומר עבורך חוזק הוא מטרה משנית, ובעצם אמצעי להשגת המטרה העקרית - גודל.

אני לא מנסה לעורר מריבות, אני לא מבין איך הגעת למסקנה ההזויה הזו.(ובכל אופן, מה שרשמת זו לא המשמעות של "מניפולטיבי".)
אתה צודק, עכשיו רק תחסוך את הדיון המטופש הזה מהלוג שלי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בעצם מתכוון, ועם כל הצער שבדבר, להגיד לך שממה שאתה אומר אני מבין שאתה שחיף וחלש, טיפש או סתם מנסה למרוח ויכוח. תחליט אתה.

ביצועים? ביצועים יכול להיות המשקלים שאתה מביא, ההתקדמות שלך באימונים וכו' וכו', אתה תחליט.
כוח נמדד ע"י סטנדרט אחד - מאמץ מקסימלי.

ביצועים יכולים להיות גם ביצועים במיטה, אחלה. זה כל הקטע, אפשר לפרש את זה ב200 אופנים שונים, השאלה היא למה הוא התכוון.
אני לא יודע מה הבנת או מה רצית להבין ממה שאמרתי.
רשמתי בדיוק מה הבנתי ממה שאמרת, צר לי שאתה לא מבין.
המטרה שלו היא להתחזק. את החיטוב הוא עושה ממניעים אחרים. זה הכל.
אתה שם לב שאתה סותר את עצמך, נכון?

😍

אם אני אפרסם פה סירטונים של מייקל ג'קסון, ארשום בכל פינה "מייקל ג'קסון" המלך, ואספר כמה השירה המלודית בשילוב הריקוד מרטיטה את ליבי השברירי, זה לא רק טבעי שאני ארצה לדעת לרקוד כמוהו?

לא.

אני אעבור לקופסא אולי כשאני אמצה את הדברים הבסיסיים יותר, כמו סקוואט קל באמצע השבוע, או פרונט סקוואט באמצע השבוע.
קופסא תחזק את הסקוואט כי בקופסא אין באונס, אתה מתיישב ואז עולה, בלי להשתמש באפקט המתיחה.

אבל כשאתה עושה בוקס סקאווט אתה מקבל פחות גירוי, לא?

אבל כשאתה עושה בוקס סקאווט אתה מקבל פחות גירוי, לא?
לא.
כמו שרשמתי, אתה פשוט מוציא את אפקט המתיחה מהתמונה ולכן כל הposterior chain תעבוד יותר כדי לצאת מה"חור" (כינוי לנקודה העמוקה בסקוואט).
בכל אופן בנתיים אני חושב שבימי שלישי מעכשיו אני אעשה אימון של סקוואט קל או פרונט סקוואט, תלוי איך האימון הבא ילך (כשאני אבריא)

הלכתי להתאמן היום.
אימון הלילה:

סקוואט 102.5 5-5 - שיא אישי לחזרות. החלטתי לא לעשות שלישי כי אני אחרי מחלה ותכננתי בכלל לעשות רק סט אחד ולעשות back-off sets להשלים ווליום, אבל לא יכלתי להתאפק ועשיתי עוד אחד.

בנץ' 91 5-5-5

דדליפט 143 1-2 - שיא אישי. אז ככה, האידיוט שצילם אותי סט ראשון לקח תמונה רגילה במקום וידיאו, ואמר לי אחרי החזרה. אז הפסקתי את הסט כי רציתי וידיאו טוב. חיכיתי 7-10 דקות והלכתי על עוד סט, הצלחתי לעשות 2 ובשלישי פשוט הרגשתי בסטאפ שזה לא יעלה, אז ויתרתי, אני אחרי מחלה 😃

2mebvar.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית