בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
נתתי לך חלופה. אל תעשה כלום. רק את התוכנית.
ולהיות עם כושר של זומבי? נשמע לי קיצוני מדי.

מה שעשיתי היום:

http://www.bodybuilding.com/fun/rossboxing2.htm
3 סיבובים של דקה:
30 שניות ברפי'ס
30 שניות איגרוף באוויר
דקה מנוחה

מחר בסוף האימון אני אעשה 4 של 2 דקות, זה קורע ת'תחת.
אני אעשה את זה פעם בשבוע, ביום חמישי כשיש לי הרבה זמן להתאושש. (שישי שבת)

• פותח/ת השרשור
תגדיר כושר.

אתה כנראה לא מבין שאתה צריך סדר עדיפויות בחיים.
להיות מסוגל לרוץ סתם כי מתחשק לי ולא למות בדרך כי לא עשיתי אירובי קרוב לחצי שנה.

אני לא מאמין שריפטו אמר "אל תעשו אירובי", אני אשמח אם תראה לי איפה הוא אומר לא לעשות אירובי.

אתה כנראה לא מבין מה זה אירובי בכלל, ומה ההבדל בין זה לבין סיבולת שריר. תכנס קצת ל crossfit ותקרא מה זה metabolic pathways (או שתקרא את practical programming).

תקרא את הספר של Rippetoe שנקרא Strong Enough ואת Practical Programming ואולי תבין את ההבדל, ומה אתה רוצה מעצמך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבנתיים לתת תקציר? כי לא יצא לי בשבוע הקרוב, אחת הסיבות שעברתי ל3 פעמים בשבוע מעבר לכך שרציתי לעשות את התוכנית היא שפשוט אין לי זמן לדברים מסויימים כרגע.

התקציר הוא שתצטרך להגדיר לעצמך מטרה ולהבין מה נדרש בשביל המטרה שלך ושאין לך מה לדאוג לגבי ה"בריאות". את הפרטים תצטרך לקרוא לבד. לא יכול לתמצת את זה כאן.

• פותח/ת השרשור
התקציר הוא שתצטרך להגדיר לעצמך מטרה ולהבין מה נדרש בשביל המטרה שלך ושאין לך מה לדאוג לגבי ה"בריאות". את הפרטים תצטרך לקרוא לבד. לא יכול לתמצת את זה כאן.
ומה לגבי לשלב את זה לאחר האימון? גם לא טוב?
אין לי מטרה מוגדרת, אני רוצה להתחזק ולהראות טוב

אז כדאי שתהיה לך מטרה מוגדרת. אם אתה רוצה להתחזק, התוספות שאתה מחפש מיותרות.

אם אתה עדיין מעוניין ב GPP, תחכה כמה שבועות ותוסיף איזה אימון קצר פעם בשבוע, כמו שאתה עושה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אז כדאי שתהיה לך מטרה מוגדרת. אם אתה רוצה להתחזק, התוספות שאתה מחפש מיותרות.

אם אתה עדיין מעוניין ב GPP, תחכה כמה שבועות ותוסיף איזה אימון קצר פעם בשבוע, כמו שאתה עושה עכשיו.
אני אחשוב על זה, כרגע אין לי מטרה מוגדרת וזאת באמת בעיה מנטאלית.

למה לחכות כמה שבועות? אני מרגיש צורך להוסיף כבר עכשיו את האימון הזה, לעשות אותו כמו היום ביום מנוחה או ישר אחרי האימון של חמישי? אני חושב שחמישי עדיף.

תן לעצמך להתרגל לתוכנית כמו שהיא. אל תדאג לסיבולת שלך. זה לא הדבר הכי חשוב בעולם.

יום חמישי זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תן לעצמך להתרגל לתוכנית כמו שהיא. אל תדאג לסיבולת שלך. זה לא הדבר הכי חשוב בעולם.

יום חמישי זה בסדר.
סבבה, אני אקח עוד שבוע-שבועיים ואז אוסיף אימון 1 כזה בשבוע.

• פותח/ת השרשור
המחשבות שלפניי:
בעוד 7-8 שעות אני אניח מוט ששוקל 80 ק"ג על הכתפיים בפעם הראשונה, הסקוואט שלי לא חזק במיוחד.
בכל זאת, יש תחושה של התרגשות מסויימת, חוסר ידיעה אם אתה מסוגל לזה או לא, פחד...
אני מניח שזה טוב, יש משפט שאומר "if the weight does not scare you it ain't heavy enough"

הגב התחתון שלי עדיין מציק, הוא כל הזמן תפוס המאנייק. אני שוקל לקחת יום מנוחה גם ביום ראשון, נראה כבר.

• פותח/ת השרשור
פצוע

אני כל כך עצבני, זה לא יאומן.
הגב התחתון עושה לי בעיות כבר תקופה ארוכה, תפוס, קצת כואב.

הלכתי לאימון היום והרגשתי דווקא בסדר עם הגב.
עשיתי 3-4 סטים של חימום לסקוואט
מוט * 10
43 * 7
60 * 3
75 * 1

עשיתי סט עבודה אחד
80 * 5 - שיא אישי
בחזרה השנייה הרגשתי כאב בגב התחתון, סיימתי את הסט יחסית בסדר וכשהחזרתי את המוט לראק הבנתי שממש כואב לי.
נחתי 4 דקות וניסיתי להוציא את המוט לסט, כבר בהכנה הרגשתי שאין מצב. הוצאתי את המוט ופשוט החלטתי שזהו, נגמר האימון.
מקלל, עצבני, אין לי איך להגדיר מה שאני מרגיש עכשיו. זעם טהור.
הטכניקה שלי מצויינת, יש כמה אנשים רציניים אצלנו שאומרים לי שהסקוואט שלי עכשיו ברמה טובה. אפילו צילמתי, אין לי כבל להעביר מהפלאפון למחשב...

בקיצור, מנוחה עד לפחות יום ראשון, עם אופציה גם עד לשלישי. אני מקווה שזה שומדבר רציני.
😡

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עלק המחשבות של לפני חחחחחחחחחחחחחחח
אשכרה ארבל 2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית