הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
תוכנית התקיפה למחר:

סקוואט 80 ק"ג - אני אסיים את הסטים צולע מבחינתי. הגב התחתון מרגיש הרבה יותר טוב מבבוקר והרגליים כמעט החלימו לחלוטין. קל לא הולך להיות. יהיה שיא אישי.

בנץ' 85 ק"ג - וואללה, זה אמור להתחיל להיות קשה מהסט השני. יהיה שיא אישי לחזרות (5*3)

דדליפט 90 ק"ג - מקווה שיעוף בקלות. יהיה בינוני ברמת הקושי. צריך להתעקש על הטכניקה של ההרמה הזאת מחר כי בפעם שעברה קצת פיספסתי עם הקו של הכתפיים והמוט (המוט הלך קצת קדימה בסט-אפ למשיכה)

סקוואט 80 ק"ג - 5*3 - שיא אישי
כבר בחימום הרגשתי שקל זה לא יהיה - לא החלמתי לגמרי מהאימון של יום ראשון והרגשתי את זה טוב בחימום. (רגליים כואבות אחרי סטים של חימום - לא טוב...)
זה היה מאבק בכל חזרה. הסט השלישי היה לי כ"כ קשה שבקושי חזרתי לשים את המוט כמו שצריך בכלוב. אחרי הסקוואט הגב התחתון חזר להציק לי, זה מוזר כי הטכניקה הייתה בסדר (אין לי וידיאו מהיום לצערי, המכון היה מפוצץ).
יכול להיות שהייתה לי חזרה אחת מלוכלכת שגרמה לכאב הזה.

בנץ' פרס 85 ק"ג 5*3 - שיא אישי
יא בייבי
- הסט השלישי היה קשה אבל נתתי בראש.

דדליפט 90 ק"ג - אוקיי, הגב התחתון הציק לי. מאוד. אחרי 2 סטים של חימום (60 ק"ג * 3 + 75 ק"ג * 3) ניגשתי ל90 - הבן זונה לא זז. ניגשתי שוב - לא זז.
נחתי 5 דקות, וניגשתי שוב - לא זז.

קצת מאכזב. יכול להיות שהסקוואט גמר לי ת'צורה. יכול להיות שלא ישנתי טוב בלילה. יכול להיות שכ"כ הקפדתי על הטכניקה שהמשקלים מהאימונים הקודמים פשוט לא היו מספיק אפקטיביים. בלה בלה בלה.

אני לוקח מנוחה עד יום ראשון וחוזר אימון אחד אחורה בסקוואט ודדליפט, את הפרס והבנץ' אני אעלה בכל זאת.
לא לקחתי מנוחה רצופה מאז ספטמבר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אל תנסה למצוא סיבות לפעמים זה פשוט קורא, סתכל על הצד החיובי כמה עלית בסווקטא מאז ההתחלה, ממש כל הכבוד 🤩

ואללה כמה דברים מעניינים שהיו באימון היום:

• שחיף נכנס איתי לעשות סקוואט, לא התחמם לא כלום ועשה עם ה80 קילו. אמרתי וואללה אולי הבחור תותח ואני לא יודע. מכופף טיפה ברכיים ונועל. אחלה סקוואט אחי 🤩
  • אני עובד לחימום בבנץ' ואנשים עוברים לידי וצוחקים על ה3 חזרות עם ה60 קילו. אחרי 5 דקות אני עם 85 קילו על המוט ל 5*3 והם מתלחששים וחושבים שאני לא שומע (אני עם אוזניות) "תגיד בן כמה הוא מה זה איך ילד כזה (אני נראה ילד ✌️) מרים כזה משקל?" 😆😆😆
  • אנשים שראו אותי יורד לכל חזרה בסקוואט היום בטוחים שהנה - מהחזרה הזאת אני כבר לא עולה. פאק זה היה אימון קשה.

בקיצור המנוחה הזאת תבוא לי בטוב. (תודה רישוס)

ואללה כמה דברים מעניינים שהיו באימון היום:

• שחיף נכנס איתי לעשות סקוואט, לא התחמם לא כלום ועשה עם ה80 קילו. אמרתי וואללה אולי הבחור תותח ואני לא יודע. מכופף טיפה ברכיים ונועל. אחלה סקוואט אחי 🤩
  • אני עובד לחימום בבנץ' ואנשים עוברים לידי וצוחקים על ה3 חזרות עם ה60 קילו. אחרי 5 דקות אני עם 85 קילו על המוט ל 5*3 והם מתלחששים וחושבים שאני לא שומע (אני עם אוזניות) "תגיד בן כמה הוא מה זה איך ילד כזה (אני נראה ילד ✌️) מרים כזה משקל?" 😆😆😆
  • אנשים שראו אותי יורד לכל חזרה בסקוואט היום בטוחים שהנה - מהחזרה הזאת אני כבר לא עולה. פאק זה היה אימון קשה.
בקיצור המנוחה הזאת תבוא לי בטוב. (תודה רישוס)
אני מחכה לזמן שזה יקרה גם לי!!!
איזו מוטיבציה זה נותן להמשיך!!!
בהצלחה בהמשך אחי! אחלה שיפורים! ולא נורא לגבי הדדליפט... זה ישתפר עם הזמן

אני מחכה לזמן שזה יקרה גם לי!!!
איזו מוטיבציה זה נותן להמשיך!!!
בהצלחה בהמשך אחי! אחלה שיפורים! ולא נורא לגבי הדדליפט... זה ישתפר עם הזמן
תודה גבר
זה נחמד, אבל באמת שזה כבר לא מזיז לי כי יש מספרים שרשמתי שאני רוצה להגיע אליהם ולפזול לצדדים לא יתן לי כלום.

לגבי הדדליפט - תשמע זה ממש מאכזב אותי, אני חשבתי שרק ב100 אני אעצר. אולי זאת הייתה מעידה חד פעמית. בכל מקרה זה איתות לתת מנוחה.

ממחר אני מתחיל עם הIF. שותה עכשיו שייק ענק ועד מחר ב 6 בערב אין אוכל

שייק: ליטר חלב, 2 סקופים חלבון, 2 כפות ענקיות חמאת בוטנים, בננה, 100ג' ש"ש
שתיתי את זה בנוסף לתפריט היומי שלי 😣:bad:😣

ממש קשה. אכלתי היום מעל ל4500 קלוריות בגלל התוספת של השייק הזה לתפריט.
פאק איזה בחילה יש לי

טוב בא לי להקיא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בהצלחה עם הIF, זה לא קל בימים הראשונים.

וכל הכבוד אחי על השיאים האישיים אתה מתקדם בצורה פנטסטית, תמשיך ככה 😉

אגב.. הלוואי עליי השייק ששתית כרגע... 😃

בהצלחה עם הIF, זה לא קל בימים הראשונים.

וכל הכבוד אחי על השיאים האישיים אתה מתקדם בצורה פנטסטית, תמשיך ככה 😉

אגב.. הלוואי עליי השייק ששתית כרגע... 😃
הלוואי ואני אצליח לחזור לנשום סדיר.
אכלתי משעה 4 בצהריים עד עכשיו מעל 4000 קלוריות :bad:
יאללה אני הולך להשיג קצת חמצן ולישון

אכלתי היום מעל ל4500 קלוריות בגלל התוספת של השייק הזה לתפריט.
פאק איזה בחילה יש לי

טוב בא לי להקיא

איזה גמור אתה חחח

כל הכבוד אחי אחלה התקדמות עשיתה בבנצ פרס
תן עדכונים לגבי היקפים,אחוז שומן עדכני וכו'..

איזה גמור אתה חחח

כל הכבוד אחי אחלה התקדמות עשיתה בבנצ פרס
תן עדכונים לגבי היקפים,אחוז שומן עדכני וכו'..
תודה
לא יודע היקפים, אני חושב שאני על 13% ומפוצץ נוזלים כי אני עדיין רואה קוביות בכיווץ.
איזה מתסכל זה לקחת שבוע מנוחה בדיוק כשאני על שיאים חדשים, מה לעשות שהגוף מאותת לי.

התחלתי עם הIF. התפריט בגדול:
לפני אימון:
200-300ג' חזה עוף + כוס וחצי אורז אחרי בישול + כף טחינה.
אחרי אימון:
2 סקופים חלבון, 2 סקופים סוכר ענבים.
אוכל עד השינה:
2 קופסאות טונה \ 400ג' חזה עוף + פיתה + 2 כפות טחינה + ביצה + ירקות.
100-120ג' ש"ש, ליטר חלב, 2 כפות חמאת בוטנים, 2 סקופים חלבון, בננה.

3152 קל'
320ג' חלבון
פחמימות ושומן אין לי מושג.

אגב אני עכשיו בשבוע מנוחה, אני צריך לאכול כזאת כמות גם אם אני במנוחה מוחלטת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני עכשיו בשבוע מנוחה, אני צריך לאכול כזאת כמות גם אם אני במנוחה מוחלטת?

אתה גדל מכזאת כמות של אוכל?
למה אתה לוקח שבוע מנוחה כשרק עכשיו התחלת תוכנית חדשה? לא לקחת אחד כזה לפני הSS?
אפשר להוריד קצת קלוריות, זה לא קריטי.
וד"א למה אתה אוכל כ"כ הרבה חלבון? ו2 קופסאות טונה לא שוות ל400 חזה עוף..

אתה גדל מכזאת כמות של אוכל?

וכן, אין סיבה להוריד.
וד"א למה אתה אוכל כ"כ הרבה חלבון? ו2 קופסאות טונה לא שוות ל400 חזה עוף..
כן אני עולה במשקל בקצב סביר

אבל אם אני לא מוציא את האנרגיה שאני בדר"כ מוציא באימונים מה הסיבה לאכול כמות שווה לכמות שהייתי אוכל ביום אימון? זה לא שיש לשריר להתאושש ממשהו

יותר טעים לי חלבון 😃 והכל בערך אני לא בדיוק שוקל את החזה עוף כל יום. כמה שנראה לי בקיצור 2 פרוסות

אוף הלוואי והייתי כמוך מבחינת הקלוריות :(

בימים ללא אימון אתה צורך את השייק של אחרי אימון?

בנוגע לכמות חלבון, פשוט הערת לתומר על התפריט של ה500 גרם קורנפלקס והתפריט שלך לא יותר זול..

אוף הלוואי והייתי כמוך מבחינת הקלוריות :(

בימים ללא אימון אתה צורך את השייק של אחרי אימון?

בנוגע לכמות חלבון, פשוט הערת לתומר על התפריט של ה500 גרם קורנפלקס והתפריט שלך לא יותר זול..
כן אתמול הרגשתי מה שאתה מרגיש כנראה כל יום - יצא לי לאכול מעל 4500 קלוריות אתמול וכמעט נחנקתי. אתה מסכן אני מרחם עליך.

בימים בלי אימון אני יעשה השלמות לארוחות האחרות (יענו - עוד כוס אורז לצהריים ועוד פיתה לערב) ככה אני תמיד עושה

יש לך הצעות איך להוזיל את התפריט שלי? למה שלי יותר יקר?

יש לך פשוט המון חלבון שאתה לא צריך...
למה 2 סקופים אחרי אימון?
אתה אוכל 700 גרם חזה עוף ביום, ליטר חלב, 4 סקופים חלבון וביצה - אתה מגיע לאיזה 400 גרם חלבון ביום, ואתה שוקל 75 קילו - זה פי 5.5 מהמשקל גוף שלך, אתה נורמלי?

יש לך פשוט המון חלבון שאתה לא צריך...
למה 2 סקופים אחרי אימון?
אתה אוכל 700 גרם חזה עוף ביום, ליטר חלב, 4 סקופים חלבון וביצה - אתה מגיע לאיזה 400 גרם חלבון ביום, ואתה שוקל 75 קילו - זה פי 5.5 מהמשקל גוף שלך, אתה נורמלי?
320 ג' חלבון ביום 😃
זה קלוריות למה לא?
וואי אני על קוצים כבר להגיע הביתה לאכול, נהייתי רעב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית