ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
- פותח/ת השרשור
תוכנית התקיפה למחר:
סקוואט 80 ק"ג - אני אסיים את הסטים צולע מבחינתי. הגב התחתון מרגיש הרבה יותר טוב מבבוקר והרגליים כמעט החלימו לחלוטין. קל לא הולך להיות. יהיה שיא אישי.
בנץ' 85 ק"ג - וואללה, זה אמור להתחיל להיות קשה מהסט השני. יהיה שיא אישי לחזרות (5*3)
דדליפט 90 ק"ג - מקווה שיעוף בקלות. יהיה בינוני ברמת הקושי. צריך להתעקש על הטכניקה של ההרמה הזאת מחר כי בפעם שעברה קצת פיספסתי עם הקו של הכתפיים והמוט (המוט הלך קצת קדימה בסט-אפ למשיכה)
סקוואט 80 ק"ג - 5*3 - שיא אישי
כבר בחימום הרגשתי שקל זה לא יהיה - לא החלמתי לגמרי מהאימון של יום ראשון והרגשתי את זה טוב בחימום. (רגליים כואבות אחרי סטים של חימום - לא טוב...)
זה היה מאבק בכל חזרה. הסט השלישי היה לי כ"כ קשה שבקושי חזרתי לשים את המוט כמו שצריך בכלוב. אחרי הסקוואט הגב התחתון חזר להציק לי, זה מוזר כי הטכניקה הייתה בסדר (אין לי וידיאו מהיום לצערי, המכון היה מפוצץ).
יכול להיות שהייתה לי חזרה אחת מלוכלכת שגרמה לכאב הזה.
בנץ' פרס 85 ק"ג 5*3 - שיא אישי
יא בייבי - הסט השלישי היה קשה אבל נתתי בראש.
דדליפט 90 ק"ג - אוקיי, הגב התחתון הציק לי. מאוד. אחרי 2 סטים של חימום (60 ק"ג * 3 + 75 ק"ג * 3) ניגשתי ל90 - הבן זונה לא זז. ניגשתי שוב - לא זז.
נחתי 5 דקות, וניגשתי שוב - לא זז.
קצת מאכזב. יכול להיות שהסקוואט גמר לי ת'צורה. יכול להיות שלא ישנתי טוב בלילה. יכול להיות שכ"כ הקפדתי על הטכניקה שהמשקלים מהאימונים הקודמים פשוט לא היו מספיק אפקטיביים. בלה בלה בלה.
אני לוקח מנוחה עד יום ראשון וחוזר אימון אחד אחורה בסקוואט ודדליפט, את הפרס והבנץ' אני אעלה בכל זאת.
לא לקחתי מנוחה רצופה מאז ספטמבר
נערך לאחרונה ע"י מנהל: