הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
700 גרם חזה עוף - 210
ליטר חלב - 30
4 סקופים - 100~
ביצה - 6

ומה עם האורז\ש"ש אין בהם חלבון? בקיצור אתה מגיע פה לקרוב ל400 גרם חלבון.

קודם כל, צריך לבדוק את הקטע הזה כי אם אנ'לא טועה משה הביא פעם מחקר שמעל פי 4.5 באמת שיש איזשהי סכנה לכבד או משהו בסיגנון, יכול להיות שאני לא זוכר טוב ושזה היה מישהו אחר או שמשה הפריך בעצם את הטענה הזאת ואני זוכר איכשהו ההיפך.
דבר שני דיברנו על תפריט זול, עם כמות כזאת של חלבון אין מצב שהוא זול.

יותר טעים לי חלבון מסתם אורז :|
ואלה גם אני זוכר שמשה אמר משהו רק לא זוכר אם זה בסדר או לא לצרוך כמות כזו...
בנתיים מרגיש לי סבבה

אגב מה המקורות חלבון הכי זולים?

בכמה אתם קונים את החזה עוף?
THE SUN איך אתה אוכל 700 גרם ביום ( לי 200 זה כבר נמאס)
איך אתה מכין שזה יצא טעים?

חלב וטונה, פשוט חלב יש בו יותר שומן [10 גרם] וגם חזה עוף.
אבקת חלבון הכי לא משתלם

חלב וטונה, פשוט חלב יש בו יותר שומן [10 גרם] וגם חזה עוף.
אבקת חלבון הכי לא משתלם
טוב אני אוסיף עוד קרטון חלב 🙄 אמא הולכת להרביץ לי.

מכין על המחבת עם כורכום ושם בפיתה עם טחינה וחומוס מרגיש כמו שווארמה
ואללה לאדע בכמה אמא קונה חזה עוף אבל היא לא קונה מספיק - 2 קילו לשבוע זה לא קרוב אפילו למה שאני צריך... בגלל זה כל האבקת חלבון עפה כאן באוויר

שלשול נעים מה שנקרא 🙄

בואנה רצני אני קורא את הלוג שלך ואני אשכרה מתרגש בשבילך ובשבילי. תחשוב לפני שנה-שנה וחצי אני ואתה [מאמין שגם אתה] היינו אשכרה סופרים את הדקות לארוחה, מתאמנים AB 12 סטים ליד קידמית. ועכשיו תפריט IF עם תוכנית SS\לייל - מדהים.

שלשול נעים מה שנקרא 🙄

בואנה רצני אני קורא את הלוג שלך ואני אשכרה מתרגש בשבילך ובשבילי. תחשוב לפני שנה-שנה וחצי אני ואתה [מאמין שגם אתה] היינו אשכרה סופרים את הדקות לארוחה, מתאמנים AB 12 סטים ליד קידמית. ועכשיו תפריט IF עם תוכנית SS\לייל - מדהים.
הפסקנו לשחק בקקי... תרתי משמע 😉
אגב ראיתי שערכת את ההודעה מהצהריים אז אני לוקח מנוחה כי המנוחה הרצינית האחרונה שלי הייתה בתחילת ספטמבר והגב התחתון שלי מציק לי כבר תקופה ממש ארוכה, ואתמול זה לא נתן לי למשוך את הדדליפט.

לא יזיק לי מנוחה בקיצור

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה הייתם עושים אתה זה (בנוגע לארוחות), לפני שנה לא היה את הידע הזה?
סיפור ארוך - בגדול: לא ידענו מה שאנחנו יודעים היום.

חחחחחחחחחחח אני יושב כאן עם קרטון חלב וממלא כל פעם לבקבוק עם האבקת חלבון מנער ושותה עוד חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים

קנה בשקיות יותר זול ✌️

וזה לא שלא ידענו, לא רצינו לדעת. פשוט היה נוח ללכת כמו עיוור אחרי מישהו - יותר קל כשמאכילים אותך בכפית ולא צריך לפתוח את הראש וללמוד לבד.
מה שעצוב זה שתיכנס לIB ותראה ש90% מהפורום שם עדיין מאמין בזה בלב שלם..

נראה לי 29.. בואנה פעם זה היה עולה 20 😣

ואיפה משה היה? תאמין או לא, אבל הוא היה גם בסירה שלנו..

קנה בשקיות יותר זול ✌️

וזה לא שלא ידענו, לא רצינו לדעת. פשוט היה נוח ללכת כמו עיוור אחרי מישהו - יותר קל כשמאכילים אותך בכפית ולא צריך לפתוח את הראש וללמוד לבד.
מה שעצוב זה שתיכנס לIB ותראה ש70% מהפורום שם עדיין מאמין בזה בלב שלם..
גם נכון, אבל יותר קל לסמוך על מישהו מאשר ללכת לבד בכל תחום כי תמיד יש ספקות שאתה טועה ומישהו אחר יודע טוב יותר...

שקית של ליטר יותר זול מקרטון ליטר?
אגב יש ג'ריקנים של גאלון בארץ? יענו 4 ליטר? יותר פשוט מלקנות רביעיות של קרטונים :| (LSD מישהו?)

אני מכיר ת'סיפור של משה ממזמן ;]

אין גלונים, איפה אתה חי זה לא ארה"ב פה. ובטח ששקית יותר זולה מקרטון, בשקל לליטר.

בונא פאק פעם הייתי מכין כל ערב שקית עם ש"ש וקינמון (!!!!!!!!!!) בקופסא עם כף כדי לקנות יום למחרת בשקם הצבאי יוגורטים וכמו מסכן לאכול בצבא והייתי נראה כמו פריק...

ואז שעתיים ו50דק' אחרי כן הייתי מוציא סנביץ' עם 100 ג' פסטרמה וטחינה וגמבה (!!!!!!!!) ואוכל ונראה כמו איזה ייצור מהחלל החיצון

והכי מצחיק שזה היה 500-600 קל' פחות ממה שאני אוכל היום בסה"כ של התפריט היומי
אני אגיד לאמא לקנות בשקיות

ואני זוכר שצחקתי עליך על זה ואתה נעלבת והיית יורד עליי בחזרה...
תגיד תודה יא שמוק 😵‍💫🥊

סקוואט 72.5 5*3
בנץ' 80 5*3
דדליפט 75 5*2

עשיתי אקסטרא סט לדדליפט כי עבדתי לא נכון והתרגזתי אז עשיתי עוד סט ועבדתי טוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית