בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
אימון טכניקה
סקוואט 45:
6
7
סקוואט 60
5
5
5
5
סקוואט 45
5
5

פרס 47.5 5*3
מתח 13-14 ק"ג 7*1 6*2

האנג קלין 45 ק"ג עבודה על טכניקה, סירטונים בהמשך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה וידיאו של העבודה מההאנג היום, מקווה לביקורת בעיקר מהמשקולנים בפורום.
אני יודע שאת המרפקים אני צריך להרים יותר, אני שוכח את זה בדרך כלל אבל זה פרט שולי של סוף העבודה לדעתי. איך המשיכה? חלק מהחזרות יצאו לי ריוורס קרל אני יודע:angry:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה נכנס מתחת למוט מוקדם מדי ולא מגיע ל triple extension. אבל אתה משתפר...

כן, הייתי בשוק מהמאמץ שלה באימון. היא מתאמנת כל כך קשה שהיא מסתכלת לצדדים בזמן התרגיל.
לא בכל יום רואים גבר חתיך וצנוע בחדר כושר תל-אביבי. ועוד מתאמן בלי גופיה!!!

אימון אחיזה עם COC#1
4 סטים 3 חזרות כפויות בכל יד (מצליח לסגור 80%, 40-50% ביד שמאל, דוחף את היד חזק לירך כדי לסגור את החזרה)

קשה החרא הזה. נראה איך מחר זה ירגיש עם הדדליפט 😵

לא יודע למה אתה עושה אימון אחיזה לפני הדד ליפט..
זה כמו לשחק כדורגל ואחר כך לרוץ ריצת 2000.....

בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה, מה שהיה לי להגיד לך כבר אמרתי, מקווה שתפיק מזה את המירב.
יש לך את המייל שלי מקסימום אם יש משהו שמציק לך.

סקוואט 65 קילו
בנץ' 82.5
דדליפט 80
דדליפט רומני 60, 2 סטים.

בסקוואט הטכניקה קרובה למושלמת, הגב לא כואב יותר בכלל. פונקציה של ללמוד להקשיח את הגב כמו שצריך אני מניח.
רק לטפל בגלישה של הברכיים בחזרות הראשונות, בשאר זה כבר נראה טוב.

בנץ' עף בקלות, הספוטר שלי היה קצת בהלם שאני מפסיק אחרי 5 חזרות שנראו כמו חימום בסט השלישי שלי.
דדליפט עף בקלות, רציתי לשים 90 על המוט אבל החלטתי לחכות שני אימונים בסבלנות כמו ילד טוב, הרגיש ממש קל.
הדדליפט הרומני היה בשביל לחזק קצת את הגב התחתון ולמתוח את ההאמסטרינגס, גם האחיזה התחזקה כי זה הרגיש קל לאללה.

זה שלא כואב לי הגב יותר מסקוואט הרבה יותר חשוב מעוד 10 קילו שהסקוואט היה עולה בזמן הזה.
עכשיו גם המשקלים יעלו יותר מהר כי התנועה יותר זורמת ומשתמש בשרירים שהיו פחות מנוצלים מקודם.

בסדר בתכלאס כמובן שיותר חשובה הטכניקה, אבל אתה מתרגל אותה כ"כ הרבה זמן...
חשבת אולי לתרגל טכניקה ולהוסיף לג פרס כבד?

מה שדימה אומר זה אפשרי אם המשקלים האלה לא כבדים לו. בעקרון אתה יכול לתרגל טכניקה וליצור התקדמות באותו הזמן, אולי לא באימון הראשון או השני אבל לאורך זמן כל מתאמן משכלל את הטכניקה שלו תוך כדי (בהנחה שהבסיס שלו נכון)

אני לא בשלב שיאפשר לי להוסיף תרגיל כבד בנוסף למה שאני עושה כרגע, אני צריך גם להתאושש מאימונים.
בדר"כ אני פשוט מעלה ווליום באימונים שאני שם דגש על טכניקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית