הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנוני WSM להתפקד! פוסט WSM 2022

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מחר WSM מתחיל. השנה כנראה הולכת להיות תחרות פסיכית. למי שמחפש תוכן ממליץ לעקוב אחרי big loz ביוטיוב, יש תוכן הייפ מעולה לתחרות.
נתחיל את הדיון מלשתף את התחזיות שלי שמופיעות פה:
WSM 2022 Spreadsheet

הקבוצות הכי מעניינות יהיו 1 ו2, 5 דיי ברורה מה יקרה, 4 תהיה מעניינת למרות שדיי ברור שמקסים ומרטינז יעלו.

במקרה הזה כלב זקן לא לומד טריקים חדשים.
עייף, אחרי הפריים ושיגיד תודה אם יסיים טופ 5.
מה שהוא שכח,הצעירים רק עכשיו לומדים..
וברצינות
יש מיקצים שהוא פשוט פנומן בהם,בסך הכללי אולי קצת התעייף. מבאס

הוא לא הולך לצאת מהבית הזה
אבאלה תפרט יותר טוב לא הבנתי
מה שהוא שכח,הצעירים רק עכשיו לומדים..
וברצינות
יש מיקצים שהוא פשוט פנומן בהם,בסך הכללי אולי קצת התעייף. מבאס
הביצועים שלו באירועים האחרונים היו מאכזבים.
יש בספורט דם חדש, אנשים מוכשרים ורעבים יותר.
מה שפעם היה מטורף היום זה ממוצע, כמעט כמו בכל תחום בחיים.

• פותח/ת השרשור
יש מקום לצפייה (תשלום אפילו) חוץ מהשידור בטלוויזיה?
ביג לוז אמר שיהיה לו קצת וידיאו אצלו בערוץ. ממש לא כל התחרות, אבל משהו יחד עם הדיווחי תוצאות שלו.
מהו סכום הזכייה הצפוי?
@yanivgoft
ומה דעתך האישית/מקצועית על בראיין שאו?
תודה
אני לא יודע מה הסכום המדוייק השנה אבל סביבות 70-80k.
לברייאן יש השנה איוונטים ממש טובים בגמר. אני חושב שתום מנצח ויהיה קרב בין ברייאן ומרטינז על מקום שני-שלישי עם נוביקוב מיד מאחוריהם ברביעי.
ברייאן כבר לא בשיא שלו (ועדיין על הפודיום בwsm כן?), והדור הצעיר משתפר יותר מדי. מאד הייתי רוצה לראות אותו מנצח שוב אבל אני לא חושב שזה יקרה. ברייאן שו של 2015 נגיד היה מסוגל לנצח את הגמר הזה.

ביג לוז אמר שיהיה לו קצת וידיאו אצלו בערוץ. ממש לא כל התחרות, אבל משהו יחד עם הדיווחי תוצאות שלו.

אני לא יודע מה הסכום המדוייק השנה אבל סביבות 70-80k.
לברייאן יש השנה איוונטים ממש טובים בגמר. אני חושב שתום מנצח ויהיה קרב בין ברייאן ומרטינז על מקום שני-שלישי עם נוביקוב מיד מאחוריהם ברביעי.
ברייאן כבר לא בשיא שלו (ועדיין על הפודיום בwsm כן?), והדור הצעיר משתפר יותר מדי. מאד הייתי רוצה לראות אותו מנצח שוב אבל אני לא חושב שזה יקרה. ברייאן שו של 2015 נגיד היה מסוגל לנצח את הגמר הזה.
כתבת יפה.
אני מאמין(מקווה מאוד) שהוא יהיה בשלישיה!
האיש אגדה,מקצוען,בן אדם! לא שחצן,והכי חשוב חזק!
כאשר איש בעל רזומה כמו שלו,לא צולח תחרות,זה בטוח בא לידי ביטוי בפן הפסיכולוגי,ועלול להשפיע על ההמשך התחרותי.. רק שלא יתלה את המוט

שורה תחתונה
כל עוד הוא בטופ 3,הוא המנצח שלי!

אפשר הסבר קצר על איך התחרות עובדת?
אמנם אני מכיר לא מעט מהאנשים וגם את האיוונטים,אבל אין לי מושג איך זה באמת עובד בפועל...

• פותח/ת השרשור
כתבת יפה.
אני מאמין(מקווה מאוד) שהוא יהיה בשלישיה!
האיש אגדה,מקצוען,בן אדם! לא שחצן,והכי חשוב חזק!
כאשר איש בעל רזומה כמו שלו,לא צולח תחרות,זה בטוח בא לידי ביטוי בפן הפסיכולוגי,ועלול להשפיע על ההמשך התחרותי.. רק שלא יתלה את המוט

שורה תחתונה
כל עוד הוא בטופ 3,הוא המנצח שלי!
כל עוד הוא ממשיך להיות בטופ הוא ימשיך להתחרות, אבל לדעתי תוך כמה שנים כשהוא באמת יתחיל להתדרדר ויגיע פתאום מקום 7-8 בגמר הוא יפרוש כי התחרותיות שלו לא תיתן לו להמשיך בשלב כזה.
אפשר הסבר קצר על איך התחרות עובדת?
אמנם אני מכיר לא מעט מהאנשים וגם את האיוונטים,אבל אין לי מושג איך זה באמת עובד בפועל...
Wsm מחולק לשני חלקים. הheats והגמר. יש 5 קבוצות של 6 מתחרים. עושים 5 איוונטים, מקום ראשון בכל קבוצה עולה אוטומטית לגמר ואז מקומות 2-3 של הקבוצה עושים את הstone off והמנצח עולה גם הוא לגמר. אחרי זה בגמר יש 6 איוונטים נוספים. בכל איוונט מקבלים נקודות ביחס למיקום שלך. (כלומר בגמר מקום ראשון באיוונט נותן 10 נקודות, מקום שני 9 נקודות וכו').
הוא לא הולך לצאת מהבית הזה
מי בדיוק ידיח אותו? ג'נשיה היחיד עם סיכוי לנצח את הבית במקומו, אבל לא רואה מישהו שיכול להוציא אותו ממקום שני, ובטח לא משלישי, ואם הוא מגיע לאבנים אין בקבוצה הזאת אף אחד שמתקרב אליו.

@yanivgoft
״מחרשה טובה חורשת גם בבוץ״

זה ההקבלה שלי לבראיין..
מבאס אותי שאם הוא ירגיש,שהוא כבר לא רלוונטי,הוא יפסיק להתחרות.
אבל כמו שאמרתם הכתר עובר לצעירים..

בכל אופן הימור שלי הוא מסיים 2-3

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
״מחרשה טובה חורשת גם בבוץ״

זה ההקבלה שלי לבראיין..
מבאס אותי שאם הוא ירגיש,שהוא כבר לא רלוונטי,הוא יפסיק להתחרות.
אבל כמו שאמרתם הכתר עובר לצעירים..

בכל אופן הימור שלי הוא מסיים 2-3
ברייאן ימשיך להתחרות כל עוד הוא מאמין שיש לו סיכוי לנצח, זה המנטליות שלו. מקום שני שנה שעברה מבחינתו היה כישלון. בפודקאסט שלו אגב הוא סיפר שבגלל זה הוא לא יכול סתם ללכת לתחרויות קטנות ולהתייחס אליהן בתור אימון. אם הוא מגיע לתחרות הוא חייב לעשות את כל מה שהוא יכול בשביל לנצח.

ברייאן ימשיך להתחרות כל עוד הוא מאמין שיש לו סיכוי לנצח, זה המנטליות שלו. מקום שני שנה שעברה מבחינתו היה כישלון. בפודקאסט שלו אגב הוא סיפר שבגלל זה הוא לא יכול סתם ללכת לתחרויות קטנות ולהתייחס אליהן בתור אימון. אם הוא מגיע לתחרות הוא חייב לעשות את כל מה שהוא יכול בשביל לנצח.
לדעתך
במקצה האבנים והדדליפט עם הרכב,יש מישו שיכול לגבור עליו?

• פותח/ת השרשור
לדעתך
במקצה האבנים והדדליפט עם הרכב,יש מישו שיכול לגבור עליו?
כן. תום, מרטינז, ומקסים מנצחים אותו באבנים. בדדליפט מנצחים אותו המון. העניין עם הדדליפט היום שכולם ממש קרובים אחד לשני. שנה שעברה בגמר למשל בדדליפט היה מתחרה אחד שעשה 3 חזרות (מקסים), אחד עשה 6 חזרות (לוק סטולטמן), אחד עשה 7 חזרות (איית'ור מלסטד), וכל שאר המתחרים היו ב8-10 כשברייאן היה ב9.
WSM מעדכנים בלייב את התוצאות מהתחרות. הסתיים בינתיים הלואודינג רייס. התוצאה הכי מעניינת לדעתי היא מיטשל הופר שעשה את אחד הזמנים הכי מהירים של היום. מפחיד לחשוב שהוא כל כך חזק וכל כך מהיר והוא מתאמן בסטרונגמן רק שנתיים. הוא יהיה WSM תוך כמה שנים אם הוא ימשיך ככה, והוא לגמרי "הדבר הגדול הבא" בספורט.

https://www.theworldsstrongestman.com/2022-live-results/

@yanivgoft
מחכים לעדכונים 😃
ואם אפשר הסבר בבקשה..
בסרטון האחרון ביוטיוב של בראיין,הוא יושב שם עם שקית עירוי/מלחים/נוזלים.
האם זה מותר בתחרות?
מדוע הוא עושה את זה?
תודה רבה

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
מחכים לעדכונים 😃
ואם אפשר הסבר בבקשה..
בסרטון האחרון ביוטיוב של בראיין,הוא יושב שם עם שקית עירוי/מלחים/נוזלים.
האם זה מותר בתחרות?
מדוע הוא עושה את זה?
תודה רבה
אתה יכול לראות את כל התוצאות בקישור ששלחתי.
האיוונט השני אתמול היה הדדליפט, מיטשל הופר עשה את הזמן הכי טוב מבין כל הקבוצות. לבן אדם יש כל כך הרבה פוטנציאל, אם יצליח להישאר בלי פציעות הוא יהיה הזירדרונס הבא.
עוד נקודה מעניינת - בכל הקבוצות מי שניצח את האיוונט הראשון ניצח גם את השני.
לגבי העירוי של ברייאן - הם כולם עושים דברים כאלה. בWSM אין בדיקות סמים לסטרואידים (יש לסמים אחרים, ובגלל זה מריוס נפסל ב2004 כי נתפס (כנראה) על קוק).

אתה יכול לראות את כל התוצאות בקישור ששלחתי.
האיוונט השני אתמול היה הדדליפט, מיטשל הופר עשה את הזמן הכי טוב מבין כל הקבוצות. לבן אדם יש כל כך הרבה פוטנציאל, אם יצליח להישאר בלי פציעות הוא יהיה הזירדרונס הבא.
עוד נקודה מעניינת - בכל הקבוצות מי שניצח את האיוונט הראשון ניצח גם את השני.
לגבי העירוי של ברייאן - הם כולם עושים דברים כאלה. בWSM אין בדיקות סמים לסטרואידים (יש לסמים אחרים, ובגלל זה מריוס נפסל ב2004 כי נתפס (כנראה) על קוק).
תודה רבה לך
אתה המאסטר לwsm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית