חנוני WSM להתפקד! פוסט WSM 2022

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מחר WSM מתחיל. השנה כנראה הולכת להיות תחרות פסיכית. למי שמחפש תוכן ממליץ לעקוב אחרי big loz ביוטיוב, יש תוכן הייפ מעולה לתחרות.
נתחיל את הדיון מלשתף את התחזיות שלי שמופיעות פה:
WSM 2022 Spreadsheet

הקבוצות הכי מעניינות יהיו 1 ו2, 5 דיי ברורה מה יקרה, 4 תהיה מעניינת למרות שדיי ברור שמקסים ומרטינז יעלו.

מה שקרה לסינגלטון מבאס ממש, אמרו שחטף מכת חום ואמרו שיש סיכוי שיחזור להתחרות היום אבל גם אם כן לעלות לגמר כנראה כבר אבוד, במיוחד שהופר מפתיע עם הביצועים שלו

לגבי העירוי של ברייאן - הם כולם עושים דברים כאלה
זה עוזר להם להתאושש מהר יותר?
הם משתמשים במשפרי ביצועים?
תוך כדי התחרות גם?

משו אחד שקשה לי להבין:
איך ניתן למדוד את כוחו של המתחרה? הכח ״האמיתי״ לעומת הכוח שנבנה עם המשפרים?

להבין איפה בדיוק עובר החבל הדק ״והקפיצה״
בין דדליפט 300 ל-> 500
אז אל תחפש את זה אצל אנשים מהWSM. בכל מקרה אין דרך להפריד בין התוצאות של עם החומרים לתוצאות שהיה להם אם הם היו בלי חומרים. זה לא תוצאות של החומרים, זה תוצאות עם החומרים, וזה שונה.

אני חושב שהדבר הכי קרוב שתוכל למצוא זה IPF שזאת פדרציית פאוורליפטינג שמתיימרת להיות טבעית.

שלא ישתמע שאני לא בעד,נהפוכו אני בעד.
אני מוריד תכובע בפניהם (wsm)
זה כאילו לקחת אאודי R8
ולשים לה עוד שתי טורבוים 😃

שלא ישתמע שאני לא בעד,נהפוכו אני בעד.
אני מוריד תכובע בפניהם (wsm)
זה כאילו לקחת אאודי R8
ולשים לה עוד שתי טורבוים 😃
ושלא ישתמע שאני לא בעד לקחת דוגמאות ליכולת טבעית, פשוט מאנשים שאולי הם טבעיים ולא מאנשים שברור שלא

תראה,הלוואי שכאן ״בארץ״ השיג של מתחרה,היה מתקבל בברכה..
אבל בארץ כאשר יראו מישו,שמצליח להרים רכב,ישר יגידו ״אהה לא חכמה הוא מזריק״

זה החטא של העם שלנו
בחו׳ל קודם כל יחבקו את האיש

תראה,הלוואי שכאן ״בארץ״ השיג של מתחרה,היה מתקבל בברכה..
אבל בארץ כאשר יראו מישו,שמצליח להרים רכב,ישר יגידו ״אהה לא חכמה הוא מזריק״

זה החטא של העם שלנו
בחו׳ל קודם כל יחבקו את האיש
אני ממש לא חושב שהתרבות פאוורליפטינג/ ווייטליפטניג/ בודיבילדינג שם שונה מאצלנו, פשוט כשאתה רואה ביוטיוב למשל סרטונים של אנשים מוצלחים אתה חושב שככה הכל נראה. אבל אם תשים לב פתאום תראה גם יציאות בדיוק כאלה, של אהה לא חוכמה הוא מזריק.

לא בטוח גם שזה כל כך חכם להכניס תרבות שמקבלת חומרים לאוכלוסייה הכללית, כי זה יגרום לאנשים שלא מבינים בחומרים להתשמש, וזה מתכון לאסון. עדיף שספורטאים מוצלחים לא יקבלו את הקרדיט שמגיע להם מאשר שהרבה יותר אנשים יפגעו משימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
מה שקרה לסינגלטון מבאס ממש, אמרו שחטף מכת חום ואמרו שיש סיכוי שיחזור להתחרות היום אבל גם אם כן לעלות לגמר כנראה כבר אבוד, במיוחד שהופר מפתיע עם הביצועים שלו
מסוגל לחלוטין לחזור אחרי מה שעשה בקר ווק. הוא מסוגל להיות מקום 2-3 בלוג ולנצח את הגריפ, וזה יהיה מספיק כדי להביא אותו לסטון אוף.
זה עוזר להם להתאושש מהר יותר?
הם משתמשים במשפרי ביצועים?
תוך כדי התחרות גם?

משו אחד שקשה לי להבין:
איך ניתן למדוד את כוחו של המתחרה? הכח ״האמיתי״ לעומת הכוח שנבנה עם המשפרים?
כמובן שהם משתמשים בPEDs. אי אפשר לחלוטין למדוד את זה אבל אתה יכול למשל להסתכל על ג'ון האק - מה הוא עשה בIPF וUSAPL כשהיה טבעי ומה הוא עשה אחרי שהתחיל חומרים. כמובן ששים לב שגם טבעי הוא היה מתקדם עוד, פשוט לא כל כך הרבה. היה לו 300 סקוואט, 200 בנץ', ו320 דדליפט על מוט סטיף כשהיה טבעי בעד 83.
עם חומרים ועליה לעד 90 הוא הגיע ל340 סקוואט, 267.5 בנץ' ו402.5 דדליפט על מוט גמיש.
John Haack

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על סימום בIPF?
קיים, אבל גם הרבה מאד מהטופ כנראה טבעיים. האק למשל מדבר בחופשיות על החומרים שהוא לוקח ושהתחיל חומרים איך שיצא מהIPF וההתקדמות שלו מיד אחרי זה מתאימה להתחלה של שימוש אז אין סיבה לא להאמין לו. כשהוא היה בIPF הוא ניצח את IPF Worlds טבעי.

קיים, אבל גם הרבה מאד מהטופ כנראה טבעיים. האק למשל מדבר בחופשיות על החומרים שהוא לוקח ושהתחיל חומרים איך שיצא מהIPF וההתקדמות שלו מיד אחרי זה מתאימה להתחלה של שימוש אז אין סיבה לא להאמין לו. כשהוא היה בIPF הוא ניצח את IPF Worlds טבעי.
מעניין מאוד. עד לא מזמן הייתי מאוד חשדן ולא האמנתי לאף אחד מהטופ, עם הזמן אני נהיה יותר תמים בנוגע לאיגוד הזה. יש אנשים מסויימים משם שאתה לא מאמין להם?

• פותח/ת השרשור
מעניין מאוד. עד לא מזמן הייתי מאוד חשדן ולא האמנתי לאף אחד מהטופ, עם הזמן אני נהיה יותר תמים בנוגע לאיגוד הזה. יש אנשים מסויימים משם שאתה לא מאמין להם?
אני מניח שחלק לא קטן מהם על חומרים, אבל גם לא חלק קטן מהם לא, אבל למען האמת זה לא מעניין אותי כל כך.

לגבי העירוי של ברייאן - הם כולם עושים דברים כאלה. בWSM אין בדיקות סמים לסטרואידים (יש לסמים אחרים, ובגלל זה מריוס נפסל ב2004 כי נתפס (כנראה) על קוק).
איך לעזאזל לוקחים סם כזה שמעלה את לחץ הדם, בתחרות שגם ככה הם יכולים למות בה. גם לא מבין איך זה לא פוגע לו בביצועים
עם חומרים ועליה לעד 90 הוא הגיע ל340 סקוואט, 267.5 בנץ' ו402.5 דדליפט על מוט גמיש.
אלוהים ישמור. הפסקתי לעקוב אחריו מאז התקופה ההיא, ולא ידעתי שהוא לא היה טבעי לפני כן. המספר הזה בבנצ' חולני לכל קטגוריית משקל. איזה טירוף של התקדמות

גם לא מבין איך זה לא פוגע לו בביצועים
אני חושב שהם פונים לסם הזה(לכאורה)
כדי להרגיש בלתי מנוצחים,הרגשת ״האני מלך העולם״ משתלטת עליהם..
*זה גם מסביר ׳לכאורה׳ על פרץ דם מהאף 😃
פרט להתאמצות כמובן

אני חושב שהם פונים לסם הזה(לכאורה)
כדי להרגיש בלתי מנוצחים,הרגשת ״האני מלך העולם״ משתלטת עליהם..
*זה גם מסביר ׳לכאורה׳ על פרץ דם מהאף 😃
פרט להתאמצות כמובן
אני חושב שזה מצמצם את היכולת הפיזיולוגית בצורה משמעותית, כי המדדים הלבביים עולים עוד בלי קשר לפעילות, ואתה מתקרב בלי כל פעילות אל הסף הפיזיולוגי. אולי אני טועה אבל זה מה שחשבתי על הנושא

אני חושב שזה מצמצם את היכולת הפיזיולוגית בצורה משמעותית, כי המדדים הלבביים עולים עוד בלי קשר לפעילות, ואתה מתקרב בלי כל פעילות אל הסף הפיזיולוגי. אולי אני טועה אבל זה מה שחשבתי על הנושא
אני בכלל תוהה,מדוע סם כזה אסור,ולדוגמא משפרי ביצועים,כן אפשרי..
איך הם מחליטים את זה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית