עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדיון היה על האדם החזק בעולם, ובהגדרה הזו אדי בשיאו הוא אכן בקטגוריה אחרת מביג זי, ויש מצב שאפילו 2 קטגוריות מעל.ואו נשים את הדברים במקומם, לא זילזלתי לרגע באדי, ההיפך. רק הפריע לי ששמתם אותו בלבל משלו ואת ביג זי ביטלתם ככה. כמו שאמרתי הקריירה של ביג זי יותר מרשימה ואדי הול דחף את עצמו לקצה וכמובן שלא יכל לשמור על הרמה הזאת אחרי גיל 30 מבלי לקבל התקף לב.
🤦♂️ואני דיברתי על כוח טבעי, אדי פשוט החזיק יותר מסה ולכן הצליח כל כך.
כמו שאמרתי, אני לא מתווכח שתור רץ עם שקיות חול מהר יותר מאדי ויכול למקם אבנים במשקל בינוני על במה מהר יותר, הוא אכן לנצח אותו בתחרות כזו (האיש החזק בעולם)ם מה הקטע בלהגיד שת'ור לא הכי חזק היום? אם כל הכבוד לאדי הוא לא היה מנצח את ת'ור השנה בוודאות והוא ידע את זה
אדי כנראה כבר לא ישבור את השיא בלוג פרס למרות שהוא מאוד רצה. הוא הוריד במשקל ואני לא בטוח שהוא עדיין בענייני wsm. שנה שעברה הוא ניסה לשבור את זה בeurope strongest man ולא הצליח. אכן הבנץ שלו היה מאוד מרשים וחבל שהוא לא ניסה לשבור שיא עולם שם. אבל להגיד שהוא 4 רמות מעל ביג זי בלחיצות? נו באמת זה זכרון מאוד קצר.
אתה חושב שאדי היה מנצח את ת'ור השנה? אם שיא הכבוד אני לא חושב שהוא היה מנצח. הוא ניצח שנה שעברה בצורה מאוד משכנעת אבל חייבים להודות שבלי דדליפט,סקוואט,ופרס שזה סטטי והוא לקח בהם ראשון הוא לא היה מנצח.הדיון היה על האדם החזק בעולם, ובהגדרה הזו אדי בשיאו הוא אכן בקטגוריה אחרת מביג זי, ויש מצב שאפילו 2 קטגוריות מעל.
אתה אומר שלת'ור יש יתרון באבנים וזה נכון. מישהוא אחר יגיד שלאדי הול יש יתרון שהוא נמוך יותר ולת'ור יש טווח תנועה עצום בדדליפט. אי אפשר לשפוט לדעתי את האיש החזק בעולם לפי 3 הרמות כי אחרת זה פאוורליפטינג. יש עוד איוונטים שאדי פשוט לא היה הכי טוב בהם
🤦♂️
כמו שאמרתי, אני לא מתווכח שתור רץ עם שקיות חול מהר יותר מאדי ויכול למקם אבנים במשקל בינוני על במה מהר יותר, הוא אכן לנצח אותו בתחרות כזו (האיש החזק בעולם)
אבל אדי חזק ממנו באלפי מונים.
ויש אנשים שם בחוץ שיותר חזקים מתור, שמושכים יותר ממנו, לוחצים יותר, מסקוויטים יותר.
אדי הול לא היה קיים כמעט בזמן השיא של ביג זי, הטייטל האחרון של ביג זי הוא מ2014, באותה שנה הוא ניצח את אדי בכל האיוונטים. בפרט בלחיצה, במשיכת משאית, ובסקוואט, כך שאדי ממש לא היה חזק ממנו כשהוא היה בשיאלא רק שאדי הול לוחץ טוב יותר מביג זי - הם בכלל לא באותה ליגה, מה שביג זי בקושי יכול ללחוץ לוג ברזל קטן ויציב עם פוש פרס אדי לוחץ STRICT עם לוג של 2.2 מטר, שמחרב לאנשים את היציבות.
כדי להכניס לך פרופורציה לראש , אם בaxle רחב עבה ולא מסתובב שאתה אוחז בו בצורה לא נוחה וצריך להרים אותו מהריצפה אדי לחץ strict קרוב ל220 אז עם barbell רגיל כשהמוט בrack אדי יכול ללחוץ strict קרוב למה שהטופ ליפטרים יכולים לעשות איתו בנצ'.
בילבולי שכל שבורחים מהנקודה, אדי לוחץ יותר, מושך יותר = חזק יותר.
ובהרבה.
שוב, לא על זה הדיון, הקריירה של ביג זי יותר מרשימה, אבל אדי בשיאו לא באותה ליגה בכלל של ביג זי שהיה בשיאו בכל מה שקשור לכח
משקל גוף לא משקל גוף, ביג זי לא יכול להיות הלוחץ הטוב בהיסטוריה כשיש מישהו שנימצא 4 רמות מעליו.
לסיכום: אתה טועה
אדי הול, מכל בחינה אפשרית - ורחוק.
אדי הול לא היה קיים כמעט בזמן השיא של ביג זי, הטייטל האחרון של ביג זי הוא מ2014, באותה שנה הוא ניצח את אדי בכל האיוונטים. בפרט בלחיצה, במשיכת משאית, ובסקוואט, כך שאדי ממש לא היה חזק ממנו כשהוא היה בשיא
כמו שאמרתי לאנשים יש זכרון קצר. ביג זי נמצא בתחרויות מ2002. זה כמו להגיד שקזמייר לא חזק כי לא היה לו 450 קילו דדליפט בזמן שהיום יש את זה לכמה אנשים כבר. יש הבדל של 10 שנים ויותר בינהם שמגלם הבדל אבולוציוני בהתפתחות של הענף. ביג זי התחרה גם בתקופות שפחות היה דגש על משקלים גבוהים והרמות סטטיות. אילו זה היה כך בתקופה שלו סביר להניח שהיה משתפר יותר בהתאם לתחרויות. אדי הול נכנס לסצינה שהכל כבר הלך לכיוון הרמות הכבדות הסטטיות ולכן התמקצע בזה.
אם לרוץ עם שקי חול ולזרוק אותם לגובה זה לא מדד אז למה צריך את ענף הסטרונגמן? אפשר לסגור אותו ולצפות בפאוורליפטינג. סטרונגמן לא יכול להיות רק סקוואט דדליפט ופרס או וריאציות שלהם. גם לגרור משאית ומטוס זה כוח וגם פארמרס ווק זה כוח
לא הבנת אותי. ביג זי ניצח את אדי בכל האיוונטים. בפרט בלחיצה סקוואט ומשיכת משאית, האיוונטים שדרשו הכי הרבה כח בגמר. לא מלבדם.אתה מבין שאתה מחזק את הנקודה שלי בכך שאתה מציין שאדי הול בגיל 25 בערך שעבד משרה מלאה כמכונאי הצליח להביס בלחיצה סקוואט ומשיכת משאית את ביג זי בשיאו ? (הוא ניצח ב2014 את התחרות ושבר שיא לוג ב2015, זה נקרא להיות בשיא)
תודה שאתה מוכיח שהם לא באותה ליגה
(ד"א אם לא הבנת לזרוק 30 קילו לגובה, לרוץ עם שקי חול, וכו הם לא מדד לכח כמו המדדים בהם אדי מביס את זי)
אוקיי, לא הבנתי אותך נכון, בכל אופן, 2014 אדי הול היה סטרונגמן חובב שעובד כמכונאי במשרה מלאה, ההשוואה כאן היא בין אדי הול בשיאו (אדי של 2017) לבין ביג זי בשיאו, ככה שלומר שב2014 הוא הביס אותו.. לא ממש מענייןלא הבנת אותי. ביג זי ניצח את אדי בכל האיוונטים. בפרט בלחיצה סקוואט ומשיכת משאית, האיוונטים שדרשו הכי הרבה כח בגמר. לא מלבדם.
לא, זאת לא הייתה ההשוואה. השאלה לא הייתה מי האיש החזק ביותר בכל הזמנים, אלא מי באותו רגע נתון של הזכייה היה האיש הכי חזק בעולםאוקיי, לא הבנתי אותך נכון, בכל אופן, 2014 אדי הול היה סטרונגמן חובב שעובד כמכונאי במשרה מלאה, ההשוואה כאן היא בין אדי הול בשיאו (אדי של 2017) לבין ביג זי בשיאו, ככה שלומר שב2014 הוא הביס אותו.. לא ממש מעניין
אבל זה מובן מאליו שהיו חזקים מביג זי ב2014, עם דדליפט בנצ וסקואט גבוהים משלו , אתה מנסה להגיד שביג זי ב2014 היה האדם החזק בעולם? כי הוא כמובן לא היה, אז מה הנקודה שלך בידיוק?לא, זאת לא הייתה ההשוואה. השאלה לא הייתה מי האיש החזק ביותר בכל הזמנים, אלא מי באותו רגע נתון של הזכייה היה האיש הכי חזק בעולם
אם אתה מסתכל בגישה הסטטית נטו, בנץ הוא ממש לא מדד לכח כמו שלחיצה מעל הראש היא מדד, בשיא של ביג זי אף אחד לא היה ברמה שלו בסקוואט ובלחיצות כשבדדליפט הוא היה טופ 2 בכל הזדמנות בערך. מעבר לזה שלא נדבר אפילו על העובדה שזי לקח 8 פעמים את הארנולד שזאת התחרות הכי כבדה בעולם. היו קומץ בודד של אנשים שיכלו להתחרות בו בדדליפט, אבל בכל היבט אחר הוא היה דומיננטי לפחות כמו שאדי היה, אז שוב אני מאתגר אותך לתת לי שם אחד של בן אדם שהיה חזק יותר מביג זיאבל זה מובן מאליו שהיו חזקים מביג זי ב2014, עם דדליפט בנצ וסקואט גבוהים משלו , אתה מנסה להגיד שביג זי ב2014 היה האדם החזק בעולם? כי הוא כמובן לא היה, אז מה הנקודה שלך בידיוק?
הוא לא הצליח להחזיק 360 דדליפט בתחרות בגרמניה ב2015 ודאג שלא יצאו סרטונים של העניין.
אדי אימן בנצ' פעם בשבועיים כתרגיל עזר שולי והגיע ל265 ל6 חזרות עם עצירה על מוט רחב ולא יציב, לא צריך להיות חכם גדול להבין שאם היה לומד טכניקה ומתמקד בבנצ' לחצי שנה ה"שנות אור" שקיריל מעליו היו שנות אור שקיריל מאחוריו.וסריצ'ב שנות אור בבנץ מעל אדי
רק 27.5 קילו מתחת לאדי הול בלי חליפת דדליפט וכחלק מתחרות סטרונגמן שלמה ומאוד מאוד מעיקה ולא כהכנה ספיציפית
הם לא סטרטצ', ואני חושב שאתה מבין טוב מאד שיש הבדל אדיר בין לוג ברזל קטן ומכונס ללוג עץ שהמשקל שלו נפרס על 3 מטר ואני לא צריך לחזור על עצמיכל הספקולציות על זה שאדי לחץ סטריקט והשתמש בלוג X ולא לוג Y הם באמת big strech
הניקוד הוא לא העניין פה, השיח הוא על כח, אדי עושה strict, קרי, כח טהור בלי מומנטום או מניפולציה טכנית. אם הוא יכול אחרת זה ממש אבל ממש לא העניין פה.אף אחד לא מקבל אקסטרא ניקוד על לרדת ATG בסקוואט בפאוורליפטינג ובדיוק אותו הדבר בסטרונגמן ואם אדי היה מסוגל לתת ג'רק או פוש פרס אז הוא היה עושה את זה
בקרוב עוד אנשים (הפת'ור, מגנוסון, קוקלייב, אלחאזוב ועוד) ימשכו 500+ תחת חוקי סטרונגמן ועוד ילחצו (ביבי הברזל) 230+ בלוג ועוד ילחצו 215+ באקסל (הפת'ור, ביבי הברזל) וכו'.
אז מאיפה אתה יודע שזה נכון?
"דאג שלא יצאו סרטונים" נשמע קצת הזוי
אדי אימן בנצ' פעם בשבועיים כתרגיל עזר שולי והגיע ל265 ל6 חזרות עם עצירה על מוט רחב ולא יציב, לא צריך להיות חכם גדול להבין שאם היה לומד טכניקה ומתמקד בבנצ' לחצי שנה ה"שנות אור" שקיריל מעליו היו שנות אור שקיריל מאחוריו.
אדי בתחרות האיש החזק בעולם ב2017, אחרי כל הheatים, המקצה של הסקוואט, משיכת מטוס ושבועיים בחור מזוהם באפריקה, במקצה לפני האחרון של הגמר משך 470 דדליפט בקלות, הוא אמר שבכח שהוא הגיע אליו לו היה רענן היה יכול 520 צפונה, ובהתחשב מה שכתבתי, זה לא נשמע מופרח בכלל
וזה שתור משך עם מוט ארוך וגמיש 472 מעניין כמו שביג זי משך 512 עם מוט צמיגים - לא מעניין.
במוט קשיח רגיל וסטנדרטי שתור ניסה 470 בתחרות של האיש החזק בעולם המוט לא זז יותר מ 5 ס''מ מעל הקרקע. וזה הקו התחתון
הם לא סטרטצ', ואני חושב שאתה מבין טוב מאד שיש הבדל אדיר בין לוג ברזל קטן ומכונס ללוג עץ שהמשקל שלו נפרס על 3 מטר ואני לא צריך לחזור על עצמי
הניקוד הוא לא העניין פה, השיח הוא על כח, אדי עושה strict, קרי, כח טהור בלי מומנטום או מניפולציה טכנית. אם הוא יכול אחרת זה ממש אבל ממש לא העניין פה.
אני חושב ההפך ממך, אני חושב שאחרי שהאדם החזק בהיסטוריה ירד מהבמה, כל המשקלים הולכים לרדת דרמטית, כי אין מי שידחוף אליהם.
משהו נוסף - אדי מסקוויט 8 חזרות קלות שנראה כאילו יש לו לפחות עוד 4-5 בטנק של 365 בלי חגורה, בלי רצועות ברכיים פשוט raw, ושוב, בלי לעבוד פאוורליפטינג וכמתאמן סטרונגמן, וכל זה עם מוט גמיש שרועד עליו כדי להקשות עוד יותר על היציבה והליבה
אני לא חושב שאף אחד ימשוך מעל 500 בארנולד הקרוב, למרות כל ההייפ שמסביב. מנגד אין לי ספק שתוך כמה שנים אם לא יהיו פציעות משמעותיות ת'ור יחזיק פשוט בכל שיא אפשרי בערך כולל הדדליפט והלוג (וכנראה גם טוטאל בפווארליפטינג על הדרך)אני עוקב אחרי הכל בלייב כבר כמה שנים, יצאו סרטונים ואז נמחקו.
אם תחפש ממש קשה תמצא תעודה של 420 דדליפט בלי לציין שהיה עם רצועות ו280 בנץ שיש לו גם סרטון עם הקפצה על החזה ועוד כתב אחר כך ײהסיבה היחידה שלא שברתי את השיא עולם בטוטאל כי שכחתי להביא נעלי סקוואט".
מבחינת חזרות בסקוואט בתחרויות מרטינס ליסיס גם היה קרוב אליו והוא בכלל לא קרוב מבחינת כוח, גם אם היה נותן 370 ל10 בשרוולים קשה לנחש אם היה מסוגל לתת 455 לסינגל ברצועות כי סטרונגמנים הם כמה רמות מעל מתאמנים רגילים בכל מה שקשור לחזרות.
בנוגע ל"סטריקט" זה עניין של ניסוח, באותה מידה יכולתי לכתוב
"לאדי הול אין מספיק כוח טהור בירכיים כדי להניע 230 קילו באוויר ואין לו מספיק כוח טהור בגב עליון כדי לשמור על באלאנס בטופ".
מי קבע שלוג פרס אמור להוות אינדיקציה לכוח של הכתפיים בלבד? למה לא לתת להם פשוט לעשות אינקליין?
אירוני קצת שאתה מציין את ההבדל בין לוג ארוך וחוסר יציבות ושורה מעל מציין שהפתור משך על מוט ארוך ולכן זה בא לו יותר בקלות, אני משער שכל מי שמעל 1.80 ככל הנראה ימצא את האלפנט באר יותר קשה מטקסס.
אני מתקשה להבין את ההגדרה שלך ל"חזק" ואני גם רואה יותר מדי "אם" בהשערות שלך.
שוב כמו שכתבתי אני לא בהכרח לא מסכים איתך אני פשוט חושב שהוא לא עשה מספיק כדי לבסס את עצמו כאדם הכי חזק בכל מקצה אפשרי באופן אבסולוטי.
מה שבטוח שהוא בטופ 3 או טופ 10 בכל דבר שתזרוק חוץ מאחיזה.
לגבי השיאים נשאר לחכות ולראות, עוד כמה חודשים יש לך תחרות ל501 קילו דדליפט.
בינתיים השמות הכי גדולים שם זה אלחאזוב, מגנסון והפתור.
וביבי הברזל אם ישאר בסצנה לדעתי ישבור את כל שיאי הלחיצה.
מה עם אחיזה? לא ראיתי סרטון של אדי הול מצליח בשום איוונט שקשור לאחיזה.
הוא לא הצליח להחזיק 360 דדליפט בתחרות בגרמניה ב2015 ודאג שלא יצאו סרטונים של העניין.
הוא שקרן פתולוגי לפי דעתי, אני מטיל בספק מאוד כבד שהוא עבד 80 שעות בשבוע עבודה פיזית, התאמן 9 שעות ביום וישן 3.5 שעות בלילה. (פלוס העניין של הפוטושופ שדי מערער את האמינות שלו).
הוא בונה נרטיב סביבו כדי למשוך פאן בויז ולהרוויח הרבה כסף.
ולאד מושך 450 ברצועות אחיזה ועושה סקוואט 530+ עם רצועות ברכיים, מגנוסון משך 460 ואפילו ניסה משהו כמו 490 בלי רצועות וסריצ'ב שנות אור בבנץ מעל אדי. (לצורך העניין לא חושב שאדי הול היה מסוגל לתת מעל 1100 טוטאל ברצועות בשיא או שהוא בטופ 5 בבנץ פרס בכלל).
הפת'ור משך על האלפנט באר (שבמקור היה אמור להיות יותר קל אבל התגלה כהרבה פחות יציב) רק 27.5 קילו מתחת לאדי הול בלי חליפת דדליפט וכחלק מתחרות סטרונגמן שלמה ומאוד מאוד מעיקה ולא כהכנה ספיציפית (עוד נקודה למחשבה היא שאדי בחיים לא הצליח בארנולד קלאסיק שהיא באמת קובעת מי האיש הכי חזק בעולם בניגוד לWSM שמסכים שהיא פחות מבוססת כוח סטטי).
כל הספקולציות על זה שאדי לחץ סטריקט והשתמש בלוג X ולא לוג Y הם באמת big strech כדי לקבוע שהוא יותר חזק מבי זי באובר הד, אף אחד לא מקבל אקסטרא ניקוד על לרדת ATG בסקוואט בפאוורליפטינג ובדיוק אותו הדבר בסטרונגמן ואם אדי היה מסוגל לתת ג'רק או פוש פרס אז הוא היה עושה את זה וזה גם סקיל שאין לו, בג'רק עם מוט כל וויטליפטר היה עובר אותו בקלות.
הוא באמת אחד החזקים בהיסטוריה אבל הוא לא ברמה אחרת לגמרי מאנשים כמו הפת'ור, ביג זי, מגנוסון, אלחאזוב, בולטון, ביבי הברזל, כמה מהוויטליפטרים שאני לא מכיר לפי שם ועוד.
ואי אפשר להגיד שהוא ב100% האיש הכי חזק בהיסטוריה והוא חזק באופן אבסולטי בכל מקצה, אולי הכי עגול מבחינה סטטית כי הוא באמת מכונה בהכל (חוץ מאחיזה).
הוא הגיע כשלאף אחד לא היה אכפת מהשיאים הספיציפיים האלה (השיא היה משהו כמו 440 בדדליפט שנעשה על יד בריאן שואו והשיאים בלוג פרס נעשו באמצע תחרות WSM ולקראת הסוף) והקפיץ אותם כמה רמות, בקרוב עוד אנשים (הפת'ור, מגנוסון, קוקלייב, אלחאזוב ועוד) ימשכו 500+ תחת חוקי סטרונגמן ועוד ילחצו (ביבי הברזל) 230+ בלוג ועוד ילחצו 215+ באקסל (הפת'ור, ביבי הברזל) וכו'.