עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי ביג זי וביל קזמייר היו סתם שחיפים מהירים?פעם אחת רק האדם שהוגדר "האיש החזק בעולם" באמת היה האיש החזק בעולם (ובהיסטוריה האנושית כנראה) - וזה היה כשאדי הול זכה בתואר.
כל השאר הם אנשים דיי חזקים שיודעים לנוע מהר עם משקלים בינוניים.
האמת שבריאן היה פחות מעניין, heats 3,5 היו הרבה יותר מענייניםתודה רבה, חחח בהחלט הולך לצפות בחלקים של הסטלן בחלק ה3 ובריאן שואו
זה נקרא שיתוק על שם בל. תסמונת ללא גורמים ברורים ממה שהבנתי, יכול להתפרץ אצל כל אחד(לא עלינו).למישהו יש מושג מה קרה לפנים של תור?
זה נקרא שיתוק על שם בל. תסמונת ללא גורמים ברורים ממה שהבנתי, יכול להתפרץ אצל כל אחד(לא עלינו).
הוא סובל מזה מלפני שנה וחצי בערך, אני זוכר שדיברו על זה גם שנה שעברה.
לפי מה שהבנתי זה אמור לחלוף מתי שהוא בלי להשאיר סימנים, נקווה בשבילו שזה יקרה בהקדם.
אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.כי ביג זי וביל קזמייר היו סתם שחיפים מהירים?
אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.
הנקודה היא שהם פשוט רחוקים מלהיות האנשים החזקים בעולם, בניגוד לאדי הול שבזמן שהחזיק בתואר הוא בהחלט היה האיש החזק בעולם וכנראה בהיסטוריה האנושית.
(להוציא את קייזמר מהדיון כי מדובר בבערך 30 שנה אחורה)
ביג זי לא יותר חזק מאדי הול? למה? מי מחזיק בשיא העולם ללוג פרס? ביג זי כמובן, הלוחץ הטוב בכל הזמנים.אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.
הנקודה היא שהם פשוט רחוקים מלהיות האנשים החזקים בעולם, בניגוד לאדי הול שבזמן שהחזיק בתואר הוא בהחלט היה האיש החזק בעולם וכנראה בהיסטוריה האנושית.
הוא היה, עד שאדי הול שבר לו את הAxel פרס עם 216 שיא עולם. לחץ strict אגב.ביג זי כמובן, הלוחץ הטוב בכל הזמנים
יש לך הוכחות?עם סמים(מה לעשות כולם משתמשים) יותר משופרים
אני אשמח אם תמצא לי בן אדם אחד בעולם שהיה חזק יותר מביג זי כשהוא היה בשיא שלו.אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.
לא רק שאדי הול לוחץ טוב יותר מביג זי - הם בכלל לא באותה ליגה, מה שביג זי בקושי יכול ללחוץ לוג ברזל קטן ויציב עם פוש פרס אדי לוחץ STRICT עם לוג של 2.2 מטר, שמחרב לאנשים את היציבות.ביג זי לא יותר חזק מאדי הול? למה? מי מחזיק בשיא העולם ללוג פרס? ביג זי כמובן, הלוחץ הטוב בכל הזמנים.
ביג זי התחרה וזכה בהרבה תארים, יותר ממריוז האגדי בגלל שהוא זכה בארנולד קלאסיק מספר פעמים רב.
על סמך מה אתה אומר שאדי יותר חזק? אדי צעיר ב10 שנים, עם סמים(מה לעשות כולם משתמשים) יותר משופרים,תזונה יותר מאפשרת למלא את הגוף ב200 קילו, ולמד הרבה מקודמיו.
שוב, לא על זה הדיון, הקריירה של ביג זי יותר מרשימה, אבל אדי בשיאו לא באותה ליגה בכלל של ביג זי שהיה בשיאו בכל מה שקשור לכחש לי כבוד עצום לאדי הול ולכוח שלו אבל אם משווים את כל הקריירה הקצרה שלו(ספרינט של 10 שנים לפני שהוא מת מכל המשקל שהוא שם על עצמו) לבין ביג זי ששיחק על בטוח ועדיין מתחרה בגיל 42 ושבר שיאים מבלי לתכנן אותם מראש,
משקל גוף לא משקל גוף, ביג זי לא יכול להיות הלוחץ הטוב בהיסטוריה כשיש מישהו שנימצא 4 רמות מעליו.לסיכום, אדי אכן היה מהחזקים בהסטוריה ומטורף בכל בחינה אבל השיאים שלו הם תוצאה של קריירה מאוד מחושבת לשבירת שיאים ומשקל מטורף שהוא שם על עצמו כדי לשבור אותם, בעוד ביג זי שיחק יותר בטוח ועדיין נחשב ללוחץ הטוב בהסטוריה.
אדי הול, מכל בחינה אפשרית - ורחוק.אני אשמח אם תמצא לי בן אדם אחד בעולם שהיה חזק יותר מביג זי כשהוא היה בשיא שלו.
אני דברתי על השיא בלוג פרס, 228 קילו שביג זי מחזיק. אדי הול ניסה לשבור אותו שנה שעברה ולא הצליח(בשיאו). אתם מדברים על לחיצת אקסל שאדי הול לחץ בצורה מרשימה סטריקט 216 קילו שזה קילו אחד יותר מביג זי, מאוד מכובד בהחלט.
אם אתם משווים את ביג זי של היום לאדי של היום זה לא הוגן כלפי בן אדם שעבר את גיל 40. בסופו של דבר שניהם החזקים בעולם בלחיצה, אבל עובדה שאדי לא הצליח לשבור את השיא של הלוג מה שמראה כמה זה קשה.
לסיכום: אין בכלל השוואה בין ביג זי בשיאו לאדי הול בשיאו, לא בפרס, לא בדדליפט, לא בסקוואט ובטח שלא בבנצ'.אין לי הוכחות שהסמים של היום יותר טובים מללפני 10 שנים, אני רחוק מלהבין בתחום אבל תסכימו שזה מעניין שהשיא בכל הרמה כמעט השתפר בקצב קבוע כל שנה מה שמראה שיש שיפור בתזונה או בחומרים. את הטיעון הזה נשים בצד ייתכן שאני טועה לגבי הענייין