הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WSM 2018 כל הheats והגמר

פעם אחת רק האדם שהוגדר "האיש החזק בעולם" באמת היה האיש החזק בעולם (ובהיסטוריה האנושית כנראה) - וזה היה כשאדי הול זכה בתואר.
כל השאר הם אנשים דיי חזקים שיודעים לנוע מהר עם משקלים בינוניים.

• פותח/ת השרשור
פעם אחת רק האדם שהוגדר "האיש החזק בעולם" באמת היה האיש החזק בעולם (ובהיסטוריה האנושית כנראה) - וזה היה כשאדי הול זכה בתואר.
כל השאר הם אנשים דיי חזקים שיודעים לנוע מהר עם משקלים בינוניים.
כי ביג זי וביל קזמייר היו סתם שחיפים מהירים?

למישהו יש מושג מה קרה לפנים של תור?
זה נקרא שיתוק על שם בל. תסמונת ללא גורמים ברורים ממה שהבנתי, יכול להתפרץ אצל כל אחד(לא עלינו).
הוא סובל מזה מלפני שנה וחצי בערך, אני זוכר שדיברו על זה גם שנה שעברה.
לפי מה שהבנתי זה אמור לחלוף מתי שהוא בלי להשאיר סימנים, נקווה בשבילו שזה יקרה בהקדם.

זה נקרא שיתוק על שם בל. תסמונת ללא גורמים ברורים ממה שהבנתי, יכול להתפרץ אצל כל אחד(לא עלינו).
הוא סובל מזה מלפני שנה וחצי בערך, אני זוכר שדיברו על זה גם שנה שעברה.
לפי מה שהבנתי זה אמור לחלוף מתי שהוא בלי להשאיר סימנים, נקווה בשבילו שזה יקרה בהקדם.

גורם לו להיראות יותר badass ממה שהוא, כמו פופאי

הוא הגיב על זה שנה שעברה כששאלו בwsm 2017 מהקרה והוא אמר שזה שיתוק ,אבל זה לא יפגע בו כי זאת לא תחרות יופי

כי ביג זי וביל קזמייר היו סתם שחיפים מהירים?
אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.
הנקודה היא שהם פשוט רחוקים מלהיות האנשים החזקים בעולם, בניגוד לאדי הול שבזמן שהחזיק בתואר הוא בהחלט היה האיש החזק בעולם וכנראה בהיסטוריה האנושית.
(להוציא את קייזמר מהדיון כי מדובר בבערך 30 שנה אחורה)

אחרי שימוש בגוגל טרנסלייט מאוטיזם לעיברית הבנתי שאתה לא מתכוון לשחיף (גודל) אלא לחלש (כח) למרות שלא טענתי לרגע שהם חלשים, ככה שהתגובה שלך עדיין לא ברורה לי.
הנקודה היא שהם פשוט רחוקים מלהיות האנשים החזקים בעולם, בניגוד לאדי הול שבזמן שהחזיק בתואר הוא בהחלט היה האיש החזק בעולם וכנראה בהיסטוריה האנושית.

מי היו האנשים החזקים בעולם בזמן שאותם אנשים שהחזיקו בתואר, שהם לא אדי הול, החזיקו בתואר?

ביג זי לא יותר חזק מאדי הול? למה? מי מחזיק בשיא העולם ללוג פרס? ביג זי כמובן, הלוחץ הטוב בכל הזמנים.
ביג זי נמצא בתחרויות יותר מ20 שנה ושובר שיאים בלי להתכונן אליהם במשך שנה שלמה(כמו ה500 דדליפט של אדי, מטורף ככל שיהיה הוא הקריב את החיים שלו בשביל זה)
ביג זי התחרה וזכה בהרבה תארים, יותר ממריוז האגדי בגלל שהוא זכה בארנולד קלאסיק מספר פעמים רב.
על סמך מה אתה אומר שאדי יותר חזק? אדי צעיר ב10 שנים, עם סמים(מה לעשות כולם משתמשים) יותר משופרים,תזונה יותר מאפשרת למלא את הגוף ב200 קילו, ולמד הרבה מקודמיו. אילו ביג זי היה מתחיל היום להתחרות ההשוואה היתה יותר הוגנת, כפי שציינת השוואה לקזמייר לא הוגנת כי העולם הולך קדימה.
יש לי כבוד עצום לאדי הול ולכוח שלו אבל אם משווים את כל הקריירה הקצרה שלו(ספרינט של 10 שנים לפני שהוא מת מכל המשקל שהוא שם על עצמו) לבין ביג זי ששיחק על בטוח ועדיין מתחרה בגיל 42 ושבר שיאים מבלי לתכנן אותם מראש, אני חושב שביג זי גנטית יותר חזק בהפרש קטן. הדדליפט שלו נמוך יותר זה נכון בגלל ידיים קצרות (יתרון בפרס) והוא בטח לא התכונן לזה שנה שלמה וסיכן את החיים שלו. גם בסקוואט ביג זי היה מאוד חזק והם היו דומים בכוח שלהם.
כל זה בהנחה שהאיש החזק בעולם נקבע לפי יכולות סטטיות שזה כמו פאוורליפטינג, ולא דינאמי כמו בעידן של מריוז רק לפני 10 שנים.לטעמי שניהם היו שמנים מדי אבל אדי לקח את זה יותר לקצה ולכן היה קצת יותר חזק אבל כדי להתחרות בת'ור ובריאן זה הכרחי.

לסיכום, אדי אכן היה מהחזקים בהסטוריה ומטורף בכל בחינה אבל השיאים שלו הם תוצאה של קריירה מאוד מחושבת לשבירת שיאים ומשקל מטורף שהוא שם על עצמו כדי לשבור אותם, בעוד ביג זי שיחק יותר בטוח ועדיין נחשב ללוחץ הטוב בהסטוריה.

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תמצא לי בן אדם אחד בעולם שהיה חזק יותר מביג זי כשהוא היה בשיא שלו.

ביג זי לא יותר חזק מאדי הול? למה? מי מחזיק בשיא העולם ללוג פרס? ביג זי כמובן, הלוחץ הטוב בכל הזמנים.
לא רק שאדי הול לוחץ טוב יותר מביג זי - הם בכלל לא באותה ליגה, מה שביג זי בקושי יכול ללחוץ לוג ברזל קטן ויציב עם פוש פרס אדי לוחץ STRICT עם לוג של 2.2 מטר, שמחרב לאנשים את היציבות.
כדי להכניס לך פרופורציה לראש , אם בaxle רחב עבה ולא מסתובב שאתה אוחז בו בצורה לא נוחה וצריך להרים אותו מהריצפה אדי לחץ strict קרוב ל220 אז עם barbell רגיל כשהמוט בrack אדי יכול ללחוץ strict קרוב למה שהטופ ליפטרים יכולים לעשות איתו בנצ'.

ביג זי התחרה וזכה בהרבה תארים, יותר ממריוז האגדי בגלל שהוא זכה בארנולד קלאסיק מספר פעמים רב.
על סמך מה אתה אומר שאדי יותר חזק? אדי צעיר ב10 שנים, עם סמים(מה לעשות כולם משתמשים) יותר משופרים,תזונה יותר מאפשרת למלא את הגוף ב200 קילו, ולמד הרבה מקודמיו.

בילבולי שכל שבורחים מהנקודה, אדי לוחץ יותר, מושך יותר = חזק יותר.
ובהרבה.
ש לי כבוד עצום לאדי הול ולכוח שלו אבל אם משווים את כל הקריירה הקצרה שלו(ספרינט של 10 שנים לפני שהוא מת מכל המשקל שהוא שם על עצמו) לבין ביג זי ששיחק על בטוח ועדיין מתחרה בגיל 42 ושבר שיאים מבלי לתכנן אותם מראש,
שוב, לא על זה הדיון, הקריירה של ביג זי יותר מרשימה, אבל אדי בשיאו לא באותה ליגה בכלל של ביג זי שהיה בשיאו בכל מה שקשור לכח
לסיכום, אדי אכן היה מהחזקים בהסטוריה ומטורף בכל בחינה אבל השיאים שלו הם תוצאה של קריירה מאוד מחושבת לשבירת שיאים ומשקל מטורף שהוא שם על עצמו כדי לשבור אותם, בעוד ביג זי שיחק יותר בטוח ועדיין נחשב ללוחץ הטוב בהסטוריה.
משקל גוף לא משקל גוף, ביג זי לא יכול להיות הלוחץ הטוב בהיסטוריה כשיש מישהו שנימצא 4 רמות מעליו.

לסיכום: אתה טועה
אני אשמח אם תמצא לי בן אדם אחד בעולם שהיה חזק יותר מביג זי כשהוא היה בשיא שלו.
אדי הול, מכל בחינה אפשרית - ורחוק.

אני דברתי על השיא בלוג פרס, 228 קילו שביג זי מחזיק. אדי הול ניסה לשבור אותו שנה שעברה ולא הצליח(בשיאו). אתם מדברים על לחיצת אקסל שאדי הול לחץ בצורה מרשימה סטריקט 216 קילו שזה קילו אחד יותר מביג זי, מאוד מכובד בהחלט.
אם אתם משווים את ביג זי של היום לאדי של היום זה לא הוגן כלפי בן אדם שעבר את גיל 40. בסופו של דבר שניהם החזקים בעולם בלחיצה, אבל עובדה שאדי לא הצליח לשבור את השיא של הלוג מה שמראה כמה זה קשה.

אני דברתי על השיא בלוג פרס, 228 קילו שביג זי מחזיק. אדי הול ניסה לשבור אותו שנה שעברה ולא הצליח(בשיאו). אתם מדברים על לחיצת אקסל שאדי הול לחץ בצורה מרשימה סטריקט 216 קילו שזה קילו אחד יותר מביג זי, מאוד מכובד בהחלט.
אם אתם משווים את ביג זי של היום לאדי של היום זה לא הוגן כלפי בן אדם שעבר את גיל 40. בסופו של דבר שניהם החזקים בעולם בלחיצה, אבל עובדה שאדי לא הצליח לשבור את השיא של הלוג מה שמראה כמה זה קשה.

אתה באמת לא מבין שיש הבדל אדיר בין לוג ברזל קטן שמכונס לך למרכז מסה, ולוג עץ של 2.5 מטר, באורך של מיזנון בסלון שכל סטייה של מעלה בתנועה שלך מועכת אותך.
אדי הול פה לפני 3 שנים שהיה רחוק מהשיא שלו, הצליח כמעט לנעול strict, משקל של 220 קילו, ניתק את זה והגיע מעל הראש ראה שחור והתעלף.
לפני שלוש שנים בלוג ברזל קטן אדי כבר היה כנראה יכול לנעול strict לפחות את השיא בפוש פרס של בי זיג, שיא שהוא בנה במשך שני עשורים של אימונים מול אדי שהוא pro strongman בערך שנתיים וחצי, מה אדי הוא היה עושה בשיאו? אפשר רק לנחש

נערך לאחרונה:
אין לי הוכחות שהסמים של היום יותר טובים מללפני 10 שנים, אני רחוק מלהבין בתחום אבל תסכימו שזה מעניין שהשיא בכל הרמה כמעט השתפר בקצב קבוע כל שנה מה שמראה שיש שיפור בתזונה או בחומרים. את הטיעון הזה נשים בצד ייתכן שאני טועה לגבי הענייין

אין לי הוכחות שהסמים של היום יותר טובים מללפני 10 שנים, אני רחוק מלהבין בתחום אבל תסכימו שזה מעניין שהשיא בכל הרמה כמעט השתפר בקצב קבוע כל שנה מה שמראה שיש שיפור בתזונה או בחומרים. את הטיעון הזה נשים בצד ייתכן שאני טועה לגבי הענייין
לסיכום: אין בכלל השוואה בין ביג זי בשיאו לאדי הול בשיאו, לא בפרס, לא בדדליפט, לא בסקוואט ובטח שלא בבנצ'.
אסור לשכוח שבנצ' פרס הוא גם לחיצה, ואדי בבנצ' עשה 6 חזרות של 265 קילו עם עצירה תחרותית, כשבנצ' פרס הוא תרגיל assistance שלו שהוא עושה פעם בשבוע-שבועיים בערך (לטענתו)
ביג זי לחץ בתחרות חזרה אחת 250 - כשהוא היה פאוורליפטר שנתן דגש לבנצ' (בניגוד לאדי) ליגה אחרת כמו שאמרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית