הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנוני WSM להתפקד! פוסט WSM 2022

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
מחר WSM מתחיל. השנה כנראה הולכת להיות תחרות פסיכית. למי שמחפש תוכן ממליץ לעקוב אחרי big loz ביוטיוב, יש תוכן הייפ מעולה לתחרות.
נתחיל את הדיון מלשתף את התחזיות שלי שמופיעות פה:
WSM 2022 Spreadsheet

הקבוצות הכי מעניינות יהיו 1 ו2, 5 דיי ברורה מה יקרה, 4 תהיה מעניינת למרות שדיי ברור שמקסים ומרטינז יעלו.

מסוגל לחלוטין לחזור אחרי מה שעשה בקר ווק. הוא מסוגל להיות מקום 2-3 בלוג ולנצח את הגריפ, וזה יהיה מספיק כדי להביא אותו לסטון אוף.
הלוואי, אני כל כך רוצה שהוא יעלה לגמר

אני בכלל תוהה,מדוע סם כזה אסור,ולדוגמא משפרי ביצועים,כן אפשרי..
איך הם מחליטים את זה??
אולי כי מבחינה חוקית קוק זה פלילי וPED לא? חחחחח

• פותח/ת השרשור
איך לעזאזל לוקחים סם כזה שמעלה את לחץ הדם, בתחרות שגם ככה הם יכולים למות בה. גם לא מבין איך זה לא פוגע לו בביצועים

אלוהים ישמור. הפסקתי לעקוב אחריו מאז התקופה ההיא, ולא ידעתי שהוא לא היה טבעי לפני כן. המספר הזה בבנצ' חולני לכל קטגוריית משקל. איזה טירוף של התקדמות
לגבי האק - הוא כן היה טבעי בתקופה בIPF, התחיל חומרים אחרי שהפסיק להתחרות שם
לגבי מריוס והקוק - אני מנחש שזה היה לו בדם מאירועים קודמים לתחרות פשוט ולא בזמן התחרות.
אני בכלל תוהה,מדוע סם כזה אסור,ולדוגמא משפרי ביצועים,כן אפשרי..
איך הם מחליטים את זה??
אחד יהרוג אותך ממנת יתר והשני יעשה אותך חזק יותר, ביותר כושר ויעזור לך למנוע פציעות?
סיכום הheats אחרי היום השני:
קבוצה 1:
טום עם 4 נצחונות מתוך 4, רק צריך להחזיק את הwrecking ball לשניה והוא מבטיח את המקום שלו בגמר - מה שהוא גם יעשה. עם זאת, כדאי לציין שגם אם לא היה במצב הזה סביר מאד להניח שהיה במקרה הטוב משיג 2-3 נקודות באיוונט הזה עם סיכוי לא רע שהיה משיג נקודה אחת גם ככה, וקווין פיירס מסוגל לנצח את האיוונט ככה שזה אולי לא נראה ככה אבל זה ניצחון מאד קרוב של תום בקבוצה.
קווין פיירס הבטיח את המקום השני שלו ויכנס עם יתרון לסטון אוף - הוא רק צריך לוודא שהוא נקודה אחת מאחורי גבריאל וזה מה שהוא כנראה יעשה. גבריאל כנראה ינסה איכשהו לנצח את האיוונט למרות שאין לו ממש סיכוי לקחת את פיירס, אז לא יפתיע אותי אם גם הוא לא יתאמץ כי איוורס מספיק מאחוריו כדי לא לדאוג ממנו.

קבוצה 2:
מיטשל הופר בא ועשה בדיוק מה שהוא חזה שהוא יעשה (וכולנו זלזלנו בו כשהוא אמר את זה) ואפילו יותר טוב. הוא חזה שהוא יהיה מקום 2 בלואודינג, ינצח את הדדליפט והיוק ויהיה מקום שני בלוג. הוא ניצח את ה3 הראשונים ותיקו מקום 2 בלוג. גם הוא רק צריך להחזיק לשניה והוא בגמר. בובי הבטיח את המקום השני שלו - והוא יצטרך את זה אם הוא רוצה שיהיה לו איזשהו סיכוי בסטונס נגד ברייאן. לפנייה מצד אחד בפרמרס הגריפ לא טוב, אבל הוא היה מאד טוב בfront hold ובשנה שעברה ניצח באיוונט הזה אנשים כמו נוביקוב, סינגלטון, ובישופ. אם פתאום יצליח לתת ביצועים טובים הוא עלול להשיג את ברייאן, אז ברייאן חייב לוודא שהוא מנצח את ג'נשיה בהולד כדי להבטיח שהוא משיג לפחות 3 נקודות באיוונט. כדאי גם לשים לב שאם ברייאן יתן תוצאה בינונית בובי יכול לשים לב שאם הוא משקיע יותר באיוונט והוא נכנס בין פניה וברייאן הוא יקבל את פניה נגדו בסטונס מה שיתן לו סיכוי משמעותית גבוה יותר לעלות לגמר אז הוא כנראה יעשה את זה.

קבוצה 3:
נוביקוב ממשיך להשמיד את הקבוצה עם 2 מקומות ראשונים, מקום שלישי, ותיקו על מקום ראשון, גם הוא רק צריך להחזיק שניה בשביל לעלות לגמר. מאחוריו יהיה קרב רציני על מי מגיע לסטון אוף ובאיזה פוזיציה - בישופ, טריי, ורוב קרני הולכים להילחם על האיוונט כשלאף אחד מהם אין גריפ יותר מדי טוב, אז זה דיי "קרב הגרועים". מה שגם אומר שמיקה וגרגורס יכולים להיכנס ביניהם ולגרום לזה שכל אחד מהם יהיה בכל פוזיציה אחרי האיוונט הזה. זאת הקבוצה שהקרב בה באיוונט הקרוב יהיה הכי מעניין.
היבט אסטרטגי שעלול להיות פה - ביש חד משמעית לא ירצה נגדו את טריי בסטונס, ואם הוא יוכל להיכנס בין טריי לקרני ולגרום לקרני לעלות איתו לסטונס זה יהיה לו עדיף. יהיה לו גם את היתרון שהוא עולה אחריהם אז הוא ידע בדיוק מה הוא יכול לעשות ואיך.

קבוצה 4:
בגלל ששיין פלווארס פרש מרטינז גם יחזיק שניה, יקבל 2 נקודות וזה יהיה מספיק כדי שלא יהיה אפשר לתפוס אותו.
מאחוריו הקרב בין מקסים, פבלו ובילטון על הסטונס, אבל אני לא חושב שהסדר שלהם הולך להשתנות אחרי האיוונט הזה, מקסים יהיה מקום 2 וינצח את הסטון אוף נגד פבלו.

קבוצה 5:
לוק דומיננטי כמעט כמו אח שלו בקבוצה בגלל הבעיות הרפואיות של סינגלטון, הפסיד רק נקודה אחת והוא לא צריך אפילו את הנקודה הבודדת של לגעת באיוונט כדי לעלות לגמר. מאחוריו איית'ור וקוקו בסטון אוף אבל יהיה קרב ביניהם כדי לקבוע מי עולה בתור מקום 2 עם היתרון.

אנקדוטות מעניינות נוספות:
מכיוון שיהיה הרבה טקטיקה באיוונט הקרוב זה לא יהיה כל כך חוכמה להשוות בין הקבוצות אבל אפשר לעשות את זה על התוצאה עד כה. אם כל המתחרים היו בתחרות אחת עם 30 מתחרים מצב הנקודות היה שנוביקוב היה מקום ראשון, אחריו מיטשל הופר. בתמונה - איך המצב היה אחרי האיוונט השלישי (לא מצאתי מישהו שעשה את זה לאיוונט האחרון).
התמונה גם מראה עד כמה קבוצה 5 חלשה, כשאיית'ור שהיה במקום 26 אחרי 3 איוונטים (כנראה עלה אחרי הלוג לאזור מקום 20) וסביר להניח שהוא יעלה לגמר.

upload_2022-5-26_15-19-8.png

@yanivgoft
גם משפרי ביצועים לאורך זמן,ובמינון לא קונבנציונלי
יהרוג אותך עם הזמן..
בוא נאמר שזה נבלה וזה טרפה.
אני בכל אופן בעד שניהם
ובעד מה שעושה לאדם טוב

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
גם משפרי ביצועים לאורך זמן,ובמינון לא קונבנציונלי
יהרוג אותך עם הזמן..
בוא נאמר שזה נבלה וזה טרפה.
אני בכל אופן בעד שניהם
ובעד מה שעושה לאדם טוב
תשמע, אני רחוק מלהיות מומחה בנושא, אבל משיחות עם אנשים שלוקחים, כנראה שכשלוקחים חומרים בצורה חכמה זה דיי בטוח, ועכשיו נשאלת השאלה מה פחות בטוח - אימונים לWSM בלי ההתאוששות שחומרים נותנים לך או הסכנות של חומרים. אני לא יודע מה התשובה. בכל מקרה אבל, כשלוקחים כל חומר שיוסי יד 50 מהמכון אומר שהוא השיג בדיוק ולא יודעים מה הוא עושה ופשוט דוחפים אותו זה כמובן מסוכן.

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
קראתי בשקיקה!
כולי תקווה כלפי בראיין!

נ.ב
אתה מוכרח לעבוד בזה 😃
לכתוב טור באתר/עיתון
בשביל ה8 אנשים שהספורט הזה מעניין אותם בארץ הפורום פה מספיק טוב. מציע לכם להגיע לערוץ של ביג לוז ללייבים שיש כל ערב עכשיו בworlds, ובכללי לעקוב אחרי התוכן שלו - חד משמעית זה התוכן סטרונגמן הכי טוב שאפשר להשיג.
רשימת המתחרים לגמר:
תום סטולטמן
גבריאל
מיטשל הופר
ברייאן שו
נוביקוב
טריי מיטשל
ליציס
מקסים בודרו
לוק סטולטמן
איית'ור

@yanivgoft
״דדליפט עושים 90 דק״ 😃
אך למרות זאת עושה רושם שמיטשל יקח את המקום הראשון..

אבל הקרב על 2-3
הוא המסקרן
ביג לוז דיבר טובות על בראיין ביוטיוב האחרון..

רשימת המתחרים לגמר:
תום סטולטמן
גבריאל
מיטשל הופר
ברייאן שו
נוביקוב
טריי מיטשל
ליציס
מקסים בודרו
לוק סטולטמן
איית'ור
רשימה לא מפתיעה.
מקווה לראות את ליציס ראשון על הפודיום.

• פותח/ת השרשור
@yanivgoft
״דדליפט עושים 90 דק״ 😃
אך למרות זאת עושה רושם שמיטשל יקח את המקום הראשון..

אבל הקרב על 2-3
הוא המסקרן
ביג לוז דיבר טובות על בראיין ביוטיוב האחרון..
מיטשל היה מעולה, אבל הוא לא ינצח את התחרות. בגמר יש איוונטים יותר "מיוחדים" שהוא לא התאמן עליהם אף פעם. הוא בדיוק העלה סטורי "זמן טוב ללמוד איך מושכים אוטובוס" למשל. גם הפוואר סטרס כנראה לא יהיה לו איוונט יותר מדי טוב למרות שהוא בנוי אליו. אני מצפה שהוא יהיה טופ 5 אבל הגמר עדיין של תום.
רשימה לא מפתיעה.
מקווה לראות את ליציס ראשון על הפודיום.
יהיה קרב בין תום, ליציס, ושו. יהיה מעניין מה יצא מזה.

לא תעריך את זה אם בראיין,יקח מקום 2-3?
להעריך? לא. אני לא מכיר את הבנאדם. אני אתרשם מאוד, אבל לא 'אעריך אותו'.
אתה מבלבל המון רגש לתוך דיון שהוא נטו ספורטיבי.

• פותח/ת השרשור
-שו
+נוביקוב או לוק.
זה יהיה הקרב לדעתי.
אמרו על שו שהוא נגמר גם ב2019-2020, ושנה שעברה הוא היה מקום שני ולא כל כך רחוק מניצחון.
לוק יאבד יותר מדי בדדליפט. ינצח את מקסים, ואולי את איית'ור, אחרי זה הפלינסטון לא טוב לו כמו לוג, משיכת משאית היה תמיד בינוני, סטונס הוא יהיה mid pack. יש פה יותר מדי דברים שיוציאו אותו מהטופ 5 לדעתי, אבל נראה מה יהיה בפועל. נוביקוב יאבד יותר מדי במשיכת משאית מדרגות, ובסטונס כדי להילחם על מקום ראשון לעומת ליציס ותום.
אם שו באמת התאמן כל כך על האיוונטים של הגמר אולי הוא יוכל "להפתיע' לעומת הביצועים שלו בheats, אבל עדיין כנראה יהיה מקום 3-4 לדעתי, בכל מקרה מחר כשיתחיל נדע מה באמת יהיה איתו.

להעריך? לא. אני לא מכיר את הבנאדם. אני אתרשם מאוד, אבל לא 'אעריך אותו'.
אתה מבלבל המון רגש לתוך דיון שהוא נטו ספורטיבי.
אוקי.
כל אחד וההקבלה שלו..
ואני חושב שרגש עם הזמן כן נקשר לספורטאי.
לדוגמא:
מייקל גורדן,את כולם הוא הרשים,אבל כאשר תלה את הנעליים,מעריצו למדו להעריך את כל פועלו לאורך השנים.

אמרו על שו שהוא נגמר גם ב2019-2020, ושנה שעברה הוא היה מקום שני ולא כל כך רחוק מניצחון.
לוק יאבד יותר מדי בדדליפט. ינצח את מקסים, ואולי את איית'ור, אחרי זה הפלינסטון לא טוב לו כמו לוג, משיכת משאית היה תמיד בינוני, סטונס הוא יהיה mid pack. יש פה יותר מדי דברים שיוציאו אותו מהטופ 5 לדעתי, אבל נראה מה יהיה בפועל. נוביקוב יאבד יותר מדי במשיכת משאית מדרגות, ובסטונס כדי להילחם על מקום ראשון לעומת ליציס ותום.
אם שו באמת התאמן כל כך על האיוונטים של הגמר אולי הוא יוכל "להפתיע' לעומת הביצועים שלו בheats, אבל עדיין כנראה יהיה מקום 3-4 לדעתי, בכל מקרה מחר כשיתחיל נדע מה באמת יהיה איתו.
יצאתי אהבל, ככה זה שקמים משנצ.
התבלבלתי בין לוק לתום, אז סך הכל מסכים איתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית