הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

WSM 2018 כל הheats והגמר

ראיתי שהזכירו כאן את iron biby.. הוא כנראה ישבור את השיא בלוג. היה מאוד קרוב ואני לא בטוח שהוא מעל גיל 26. הזכרתי כאן את עניין החומרים מקודם אבל בין אם זה חומרים, תזונה יותר טובה, שיטות אימון מתקדמות יותר, אי אפשר שלא לשים לב לקצב שבירת השיאים בעשור האחרון. אז להשוות סטרונגמנים מעידנים שונים זה קצת פוגע במבוגרים יותר. לצורך העניין ביג זי גדול מאדי ב12 שנים. בתרופה שביג זי שלט הוא באמת היה הכי חזק. וזכה 4 פעמים בתקופה קצרה ו8 פעמים בארנולד.
ביל קזמייר היה כל כך דומיננטי שהשעו אותו אחרי הפעם השלישית שהוא זכה כי לא היתה תחרות בשבילו. אז בבקשה להפסיק להגיד שרק אדי באמת היה הכי חזק בזמן הזכייה
אדי לא טוב באחיזה (אפיל אמר את זה לדעתי באיזה ראיון) ובגלל זה אולי הוא לא ניסה לשבור את השיא בפאוורליפטינג. אבל עדיין ה500 קילו ישאר בגדר אגדה, לשפר את השיא ב35 קילו במשקלים האלה, זה הישג חסר תקדים, ויזכרו את זה טוב טוב גם כשימשכו את ה501 בשנים בקרובות.

אני חושב שמבחינת כוח סטטי אין עוררין שאדי הול היה המוביל בתחומו. לא יודע כמה היה מושך ללא רצועות אבל אני מאמין שהיה נותן טוטאל הזיה אם היה רק רוצה את זה מספיק.

אם פאוורליפטינג היה ספורט בדיחה, הספורטאי כוח מס׳ 1 כיום לא היה מנסה את כוחו אחרי 4 תחרויות ענקיות ב2018.

לגבי מה נחשב באמת האיש החזק בעולם, מי יודע, זה סובייקטיבי. לארי ווילס עכשיו נכנס לזה, יכול להיות שעוד כמה שנים הוא יהיה הפוסטר בוי של הספורט ויתאימו את הספורט ליכולות שלו בתור אתלט יחסית קל.

לארי ווילס מתאמן עכשיו עם ת'ור באיסלנד למשך כל ינואר.
יש לו אוברהד פרס מטורף יחסית למשקל שלו, אם אני לא טועה 200 קילו

לארי ווילס מתאמן עכשיו עם ת'ור באיסלנד למשך כל ינואר.
יש לו אוברהד פרס מטורף יחסית למשקל שלו, אם אני לא טועה 200 קילו

40 דקות רצופות של הנאה! מקווה שהם ימשיכו להוציא עוד הרבה סרטונים כאלו במשך הזמן הזה.

40 דקות רצופות של הנאה! מקווה שהם ימשיכו להוציא עוד הרבה סרטונים כאלו במשך הזמן הזה.
וואי כן ראיתי גם את הסרטון הזה. בטוח יוציאו עוד..אני מחכה לראות את הלוג פרס של לארי

וואי כן ראיתי גם את הסרטון הזה. בטוח יוציאו עוד..אני מחכה לראות את הלוג פרס של לארי

אגב צפיתי עכשיו בגמר.
היה בדדליפט שוב מחדל נגד ת'ור, כשבריאן לא נעל את הדדליפט 12 שלו והעבירו.
שנה שעברה זה היה כשלא החשיבו לו את ה15 בפרס, מה שלדעתי היה נכון, והוא התבכיין סתם.
הפעם זה היה נכון, מזל שהפעם הוא זכה בכל מקרה.

אגב צפיתי עכשיו בגמר.
היה בדדליפט שוב מחדל נגד ת'ור, כשבריאן לא נעל את הדדליפט 12 שלו והעבירו.
שנה שעברה זה היה כשלא החשיבו לו את ה15 בפרס, מה שלדעתי היה נכון, והוא התבכיין סתם.
הפעם זה היה נכון, מזל שהפעם הוא זכה בכל מקרה.

לא ראיתי, מה שהיה שנה שעברה היה מאוד בכייני מצידו. לא רק ש3 חזרות שלו לא היו תקינות והחשיבו אותם, ה15 בטוח לא היה תקין ואדי היה עושה 16 אם היה צריך. הוא הפעיל לחץ על השופטים כל התחרות, גם בדדליפט הוא ביקש קפיצה ל480 במקום 472.5 כדי שגם אדי לא יצליח.
והסרטון של לארי מדהים, הכוח שלו בלחיצה זה משהו שיעזור לו מאוד בסטרונגמן. והוא גם גורם לת'ור לדבר אנגלית יותר ברורה

סבסטיאן אישר שהתכנון הוא שת'ור ילך על 501 ק"ג דדליפט בארנולד או ביולי (מתוך הסטורי באינסטגרם שלו)
מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
סבסטיאן אישר שהתכנון הוא שת'ור ילך על 501 ק"ג דדליפט בארנולד או ביולי (מתוך הסטורי באינסטגרם שלו)
מה דעתכם?
לפי הסרטון שלו עם לארי ווילס הוא בונה על 501 בארנלוד. אישית אני לא חושב שיצליח אבל אדי הול הפתיע את כולנו פעם קודמת אז לך תדע

לפי הסרטון עם לארי ווילז הוא בהחלט עלה במשקל. תמיד זכרתי אותו עם קוביות ועכשיו הוא גם פיתח בטן..אולי עבר את ה200 קילו כבר מי יודע. לא חושב שזה יביא אותו עד ל501 עם הטווח תנועה העצום שלו אבל שווה לחכות. לפי ה440 שלו בפאוורליפטינג היה נראה ש440 עלה חלק אז הוא בטוח באיזור ה470+

לפי הסרטון עם לארי ווילז הוא בהחלט עלה במשקל. תמיד זכרתי אותו עם קוביות ועכשיו הוא גם פיתח בטן..אולי עבר את ה200 קילו כבר מי יודע. לא חושב שזה יביא אותו עד ל501 עם הטווח תנועה העצום שלו אבל שווה לחכות. לפי ה440 שלו בפאוורליפטינג היה נראה ש440 עלה חלק אז הוא בטוח באיזור ה470+
אבל הוא כבר עשה מעל 470 בשנה הקודמת,
גם אם לא 501, לפחות לכיוון ה480 אני מצפה.

בארנולד יהיה אלפנט, לפי האימונים של בריאן שואו.

לפי הדעה הרווחת, האלפנט בר יותר קשה ממוט רגיל בגלל שהוא מתנדנד כמו לולב. לא יודע כמה זה נכון, אבל אדי הול התקשה איתו יותר.

אני גם חושב ש501 זה קצת רחוק מתו׳ר, אבל זה לא שונה מכמה שזה היה רחוק מאדי.

ת׳ור שקל 197.5 בשקילה לתחרות פאוורליפטינג לפני שבועיים~.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית