עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Benedikt Magnusson Hits 887 & Misses 1,074 Lb Raw Pulls | Powerlifting Watchסלח לי אבל לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שזה לא באמת 487.5
(לקפוץ מ380 ל402.5 ל487.5, נו באמת)
הבנתי.Benedikt Magnusson Hits 887 & Misses 1,074 Lb Raw Pulls | Powerlifting Watch
Benedikt MAgnusson 487.5kg attempt.. Sugden Barbell.
Powerlifting/Strongman
ניצח בתחרות פוש פול אחרי ה402 וביקש את כל המשקל שזמין שיהיה על המוט.
לארי ווילס מתאמן עכשיו עם ת'ור באיסלנד למשך כל ינואר.
יש לו אוברהד פרס מטורף יחסית למשקל שלו, אם אני לא טועה 200 קילו
וואי כן ראיתי גם את הסרטון הזה. בטוח יוציאו עוד..אני מחכה לראות את הלוג פרס של לארי40 דקות רצופות של הנאה! מקווה שהם ימשיכו להוציא עוד הרבה סרטונים כאלו במשך הזמן הזה.
וואי כן ראיתי גם את הסרטון הזה. בטוח יוציאו עוד..אני מחכה לראות את הלוג פרס של לארי
אגב צפיתי עכשיו בגמר.
היה בדדליפט שוב מחדל נגד ת'ור, כשבריאן לא נעל את הדדליפט 12 שלו והעבירו.
שנה שעברה זה היה כשלא החשיבו לו את ה15 בפרס, מה שלדעתי היה נכון, והוא התבכיין סתם.
הפעם זה היה נכון, מזל שהפעם הוא זכה בכל מקרה.
לפי הסרטון שלו עם לארי ווילס הוא בונה על 501 בארנלוד. אישית אני לא חושב שיצליח אבל אדי הול הפתיע את כולנו פעם קודמת אז לך תדעסבסטיאן אישר שהתכנון הוא שת'ור ילך על 501 ק"ג דדליפט בארנולד או ביולי (מתוך הסטורי באינסטגרם שלו)
מה דעתכם?
אבל הוא כבר עשה מעל 470 בשנה הקודמת,לפי הסרטון עם לארי ווילז הוא בהחלט עלה במשקל. תמיד זכרתי אותו עם קוביות ועכשיו הוא גם פיתח בטן..אולי עבר את ה200 קילו כבר מי יודע. לא חושב שזה יביא אותו עד ל501 עם הטווח תנועה העצום שלו אבל שווה לחכות. לפי ה440 שלו בפאוורליפטינג היה נראה ש440 עלה חלק אז הוא בטוח באיזור ה470+
זה גם על האלפנט בארנולד, אם לא שינו השנה.470 היה על מוט אלפנט זה אמור להיות קל יותר לא?
ניראה שהוא השתפר מאז,אבל אדי הול התקשה איתו יותר