הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמרו לי שאני אתקע כשאנסה להיות 6% שומן. איך הם ידעו את זה?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26
מאמן אחד אמר לי שאתקע. ואני בכלל הייתי במסה, ובחיים לא ניסיתי להתחטב. על סמך מה הוא ידע את זה?

על סמך מה הוא ידע את זה?

ogvhs-crystal-ball.gif

להגיע ל10% שומן זה קשה.. אז להגיע ל6% שומן זה קשה מאוד אפילו על "חומרים"...
שתבין 6% שומן זה רמה מאוד מאוד גבוהה חיטוב.

השאלה מאיפה הבאת את המספר 6? מה רע להגיע למצב שאתה ברמת חיטוב שאתה מרוצה ממנה? זה לא שאתה מתחרה?

להגיע מ20 ל15 זה קל ממש
להגיע מ15 ל12 זה יותר קשה
להגיע מ12 ל9 זה כבר דורש יותר מאמץ
להגיע מ9 ל6 זה פאקינג קשה וכנראה שתפגע בעצמך לפחות בטווח הקצר תוך כדי התהליך

• פותח/ת השרשור
להגיע ל10% שומן זה קשה.. אז להגיע ל6% שומן זה קשה מאוד אפילו על "חומרים"...
שתבין 6% שומן זה רמה מאוד מאוד גבוהה חיטוב.

השאלה מאיפה הבאת את המספר 6? מה רע להגיע למצב שאתה ברמת חיטוב שאתה מרוצה ממנה? זה לא שאתה מתחרה?
אני רוצה להגיע לרמה של תחרות עם מסה סבירה שלא אראה כמו מקל סנוקר. אני רוצה לחוות את זה על עצמי.

אבל זה לא משנה, אמרו שאגיע לזה אבל ייקח לי פי כמה וכמה זמן להגיע לזה מאחרים שהגיעו לזה תוך שנתיים, ואני לא מבין איך הסיקו דבר שכזה.
להגיע מ20 ל15 זה קל ממש
להגיע מ15 ל12 זה יותר קשה
להגיע מ12 ל9 זה כבר דורש יותר מאמץ
להגיע מ9 ל6 זה פאקינג קשה וכנראה שתפגע בעצמך לפחות בטווח הקצר תוך כדי התהליך
למה פאקינג קשה? איפה הקושי? מה השוני מהשאר?

הקושי הוא בלהיות בגרעון קלורי מאוד נמוך.. הגוף האנושי לא "בנוי" להיות באחוזי שומן נמוכים , הוא "נאבק" לשמר את מסת השומן כמקור אנרגיה.

תדמיין את את הגוף שלך כסוללה של הטלפון... ברגע שהסוללה יורדת מתחת ל10% הטלפון נכנס למצב של חיסכון באנרגיה , המסך נעשה יותר כהה , הטלפון סוגר ישומיים שנראים לו מיותרים , המעבד מוריד קצב עבודה.. והכל בשביל לשמור על המעט סוללה שנשארה לו.
הטלפון המסכן לא יודע מתי אתה תטעין אותו שוב... ☝️

• פותח/ת השרשור
הקושי הוא בלהיות בגרעון קלורי מאוד נמוך.. הגוף האנושי לא "בנוי" להיות באחוזי שומן נמוכים , הוא "נאבק" לשמר את מסת השומן כמקור אנרגיה.

תדמיין את את הגוף שלך כסוללה של הטלפון... ברגע שהסוללה יורדת מתחת ל10% הטלפון נכנס למצב של חיסכון באנרגיה , המסך נעשה יותר כהה , הטלפון סוגר ישומיים שנראים לו מיותרים , המעבד מוריד קצב עבודה.. והכל בשביל לשמור על המעט סוללה שנשארה לו.
הטלפון המסכן לא יודע מתי אתה תטעין אותו שוב... ☝️
אני מדבר על ההיבט המנטלי, איפה הקושי? הרבה אומרים "אתה מרגיש כמו חרא כשאתה עושה את זה" אבל מז"א מרגיש כמו חרא?

אני מדבר על ההיבט המנטלי, איפה הקושי? הרבה אומרים "אתה מרגיש כמו חרא כשאתה עושה את זה" אבל מז"א מרגיש כמו חרא?
חוסר אנרגיה, עייפות, קושי להירדם לפעמים, עצבים, סטרס, כאבים.
יש כאלה שנפגעים הורמונלית ואז גם תפקוד מיני ירוד.
להמשיך?

מה הבעיה עם מסת שריר טובה ולהיות ב12-10 אחוז?
למה להיות קיצוני ולהגיע ל6?? זה לא שאתה ממש יוכל לשמר את ה6 לאורך זמן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית