עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן אדם שהגיע לאחוז שומן נמוך מאוד הסביר לך למה לא כדאי לעשות את זה ואתה בכל זאת רוצה?אוקיי. לא מבין למה אתה חושב שאני גם לא יכול לרכוש ידע לזה.
ובכל מקרה, מה הבעיה פשוט לחתוך 2 קילו בחודש עד שזה נראה לי מספיק חטוב?
אחי, אני לא ילדה, אין לי מוצץ בפה. כל מה שהוא תיאר זה דיי בסדר לדעתי. אין בזה סכנת נפשות או משהו כזה. ונחש מה? הוא אמר את זה -בן אדם שהגיע לאחוז שומן נמוך מאוד הסביר לך למה לא כדאי לעשות את זה ואתה בכל זאת רוצה?
בהצלחה אחי
יש בזה סכנת נפשות - זה חד משמעית פוגע לך בנפש, זה גורם לך להיות עצבני ודיכאוני, איזה סכנת נפשות יש יותר מזה?אין בזה סכנת נפשות
יש, שימוש בחומרים. סיכון בדום לב.יש בזה סכנת נפשות - זה חד משמעית פוגע לך בנפש, זה גורם לך להיות עצבני ודיכאוני, איזה סכנת נפשות יש יותר מזה?
מותר רק מאחורה
זה לא סכנת נפש, זה סכנת גוף.יש, שימוש בחומרים. סיכון בדום לב.
אוקיי, התכוונתי להגיד שאין בזה משהו מסכן חיים, עושה דיכאון, אני חושב שאוכל להתמודד עם זה. לא חושב שכולם בדיכאון כשהם במצב הזה בכל מקרה.זה לא סכנת נפש, זה סכנת גוף.
רואים בבירור שאתה לא יודע מה זה דיכאוןאוקיי, התכוונתי להגיד שאין בזה משהו מסכן חיים, עושה דיכאון, אני חושב שאוכל להתמודד עם זה.
חוויתי את זה, קשה אבל יצאתי מזה.רואים בבירור שאתה לא יודע מה זה דיכאון
זה לא רק דיכאון זה היה רק דוגמא. אור חוזר לזה כי הוא מפתח גוף תחרותי. יש לו הרבה מסת שריר, והוא משקיע בכל הויטמינים, מינרלים וכו שהוא יצטרך. הוא מוותר כמעט לגמרי על חיי חברה ועל איכות חיים בצורה זמנית.מקרה, למה OA חוזר לשם? למה עדיין יש מלא אנשים שעושים את זה ויעשו את זה? כי הם רוצים. זה דפוק שהם מסתכנים בדיכאון? לדעתם זה בסדר
אתה ילד שאתה חושב שזה כזה קלאחי, אני לא ילדה, אין לי מוצץ בפה. כל מה שהוא תיאר זה דיי בסדר לדעתי. אין בזה סכנת נפשות או משהו כזה. ונחש מה? הוא אמר את זה -
"ויש עוד מלא כנראה שאני לא חושב עליהם כרגע כי אני במסה, נדבר עוד כמה חודשים אעדכן את הרשימה."
הוא עוד חוזר לשם. אז כן, אני בכל זאת רוצה.
אל תקשיב להם, הם סתם עצלנים שלא מסוגלים להשקיע כמוך.חוויתי את זה, קשה אבל יצאתי מזה.
בכל מקרה, למה OA חוזר לשם? למה עדיין יש מלא אנשים שעושים את זה ויעשו את זה? כי הם רוצים. זה דפוק שהם מסתכנים בדיכאון? לדעתם זה בסדר.
בדיוק מאותה הסיבה שאני לא אגיע השנה למיליון ש"ח בעו"ש
תלוי על איזה מניה אתה משקיע
שמעתי מלא המלצות על ננקוס אם בא לך לדעת
אני כבר ב6% שומן לפי מבט העין שלי.@RaphaelE
גם אלחנן מודד אחוז שומן עם העין תתייעץ איתו
למען הסר ספק אני מאמין שתוכל להגיע גם ל-5 אחוז וגם 4
תלוי איך תסתכל על זה ובאיזה תאורה 🙄
מצדיע לך,
אוהד מספר 2 שלך 🙌