עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צבע שחורגם אני בדיוק חושב איזה צבע של המרצדס להזמין כשזה יהיה רלוונטי
מותר רק מאחורהחלונות מושחרים
יש כבר השחרה מגנטית.מותר רק מאחורה
25בן כמה אתה?
אחי הסבירו לך הכל, מזווית של אנשים שהתאמנו הרבה שנים וחוו הכל וראו הכל.
אחי הסבירו לך הכל, מזווית של אנשים שהתאמנו הרבה שנים וחוו הכל וראו הכל.
זה קשה...
זהו כמו להגיע לשיאים אולימפיים בספורט, זה כולה פחות כמה שניות או טיפונת יותר סנטימטרים אבל זה שמים וארץ.
אבל אתה מתעקש, ותסלח לי כן, בצורה די ילדותית שבא לך.
אז תנסה ותהיה לכם יותר אחר כך, למה לחפור פה? אם אתה שואל שאלה ושום תשובה לא מספקת אותך אז אני לא מבין את האוננות הווירבלית הזאת...
נתנו לך תשובה, אתה לא מקבל אותה, זהו...
כי זה קשה, זה אפשרי אבל זה קשה, ענו לך ואתה סתם מקרצץ.לא ענו לי למה חשבו שאתקע בירידה
לא הבנת, אמרו לי שאחרים לא נתקעים ויירדו חלק. לי אמרו שאתקע וארד מאוד באיטיות. לא יודע על סמך מה הם אמרו את זהכי זה קשה, זה אפשרי אבל זה קשה, ענו לך ואתה סתם מקרצץ.
כנראה יש לך יותר מידי זמן פנוי בחיים...
כנראה שגם הם לא. אל תקשיב לכל ג'ים ברו שאתה פוגש.לא יודע על סמך מה הם אמרו את זה
כנראה שגם הם לא. אל תקשיב לכל ג'ים ברו שאתה פוגש.
בכל מקרה, למה כנראה שלא תגיע לזה? כי זה קשה רצח. הגיוני תיאורטית שתגיע לזה? כן. סביר שתגיע לזה? בכלל לא, תחשוב גם שאם אין לך הרבה מסת שריר אז בכלל יהיה לך קשה, כי הכמות שומן שאותו אחוז שומן יתפוס קטנה יותר, והאחוז שריר קטן יותר. ובכל מקרה, זה קשה רצח.
בטח ששווה. למה לא? שווה ביותר.טוב, אנסה בכל מקרה. אם ירגיש לי לא שווה, אוותר
לא אעשה את זה אם לא יהיה לי מספיק שרירבטח ששווה. למה לא? שווה ביותר.
אז מה אם תיראה כמו מקל מטאטא ותהיה בתת משקל ומלא חוסרים..
תחשוב איזה קוביות יכולות להיות לך..!!🤯
אהה רגע... איך בכלל תמדוד אחוז שומן?
סחבק לא חשב עד הסוף...
אין לך את המיומנות והידע בשביל לבדוק את זה "עם העין".. וכנראה גם לא מספיק מסת שריר כדי להעריך טוב יותר.לא אעשה את זה אם לא יהיה לי מספיק שריר
לא חייב לבדוק א"ש, אפשר לפי העין. אפסיק כשייראה לי מספיק חטוב.
לא מבין על מה אתה יורד עליי, עשיתי לך משהו? אתה שמן קנאי אולי?אין לך את המיומנות והידע בשביל לבדוק את זה "עם העין".. וכנראה גם לא מספיק מסת שריר כדי להעריך טוב יותר.
ככה גם אי אפשר לעקוב ברצינות ובצורה מסודרת.
בקיצור, תפרוש
אני שואל בשיא הרצינות, איזה ידע אתה חושב שתקבל מזה?אז ארכוש מיומנות וידע
שאקבל ממה?אני שואל בשיא הרצינות, איזה ידע אתה חושב שתקבל מזה?
לא יורד עלייך זה האמת, לא אמרתי משהו שלא נכון, אל תיהיה ילדה .לא מבין על מה אתה יורד עליי, עשיתי לך משהו? אתה שמן קנאי אולי?
אז ארכוש מיומנות וידע, אפחד לא נולד עם זה. אנסה.
אוקיי. לא מבין למה אתה חושב שאני גם לא יכול לרכוש ידע לזה.לא יורד עלייך זה האמת, לא אמרתי משהו שלא נכון, אל תיהיה ילדה .
שלח פרטית עם הטלפון שלך ונפגש נעשה פוזינג ביחד
עכשיו זה נשמע יותר ריאלי..זה מה שכולם עושים יורדים במשקל עד שהם מבסוטים מהמראה.אוקיי. לא מבין למה אתה חושב שאני גם לא יכול לרכוש ידע לזה.
ובכל מקרה, מה הבעיה פשוט לחתוך 2 קילו בחודש עד שזה נראה לי מספיק חטוב?