עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שם עוד הרבה דברים בתוך הפריי תלוי גם בפרי... השאלה אם אפשר לקחת הכלגולטמין? מיותר לגמרי.. תאכל חלבון.
פרי וורקאט זה קפאין בטעם אבטיח לא יותר מזה.
עייף לפני אימון תשתה קפה או קח כמוסות קפאין.. יותר אקטיבי ויותר זול.
יש שם עוד כמה דברים חוץ מקפאין ,לכן מעדיף לשאול אם אפשר ביחד בנוסף לעוד כמה חומצות אמינו bcaa מגנזיום וציטרוליןגולטמין? מיותר לגמרי.. תאכל חלבון.
פרי וורקאט זה קפאין בטעם אבטיח לא יותר מזה.
עייף לפני אימון תשתה קפה או קח כמוסות קפאין.. יותר אקטיבי ויותר זול.
יש שם עוד כמה דברים חוץ מקפאין ,לכן מעדיף לשאול אם אפשר ביחד בנוסף לעוד כמה חומצות אמינו bcaa מגנזיום וציטרולין
שיפור בתאוששות אני לא מצליח להתאושש באופן מלא ,ובנוסף סובל בזמן אימון מתשישות יתר אז את המגנזיום לצרוך בנפרד? ולא בתוך השייק?מלבד מגנזיום..
מה אתה מצפה להשיג מהצריכה המיותרת של התוספים הנ''ל?
שיפור בתאוששות אני לא מצליח להתאושש באופן מלא ,ובנוסף סובל בזמן אימון מתשישות יתר אז את המגנזיום לצרוך בנפרד? ולא בתוך השייק?
אני בחיטוב וכרגע עם דיאטן ,הגרעון קל לא משהו משמעותי מידי אני גם לא רוצה אחד משמעותי מעדיף טווח ארוך ולא קצר. טוב אז אני אזמין את כל השאר ויערבב בתוך האימוןמגנזיום לפני השינה.
לגבי התאוששות, הייתי בודק את כמות ואיכות השינה.
ולא להיות בגירעון קלורי גדול, במידה ואתה בחיטוב.
איך פרי וואקאטוט יעזור בהתאוששות?שיפור בתאוששות אני לא מצליח להתאושש באופן מלא ,ובנוסף סובל בזמן אימון מתשישות יתר אז את המגנזיום לצרוך בנפרד? ולא בתוך השייק?
אני לא לוקח הרבה מהפריי רק חצי ממה שרשום במקום 300 מילגרם קפאין רק 150 מילגרם וכולי בקיצור זה מספיק עבורי ולמה דווקא יעשה ההפך? אתה לוקח 20 דק לפני אימון ובמהלך האימון מה שנשאר....איך פרי וואקאטוט יעזור בהתאוששות?
סביר להניח שצריכה של קפאין בכמות גבוה תעשה ההפך.
קפאין מגרה את מערכת העצבים, שזה אחלה אם אתה מחפש לדחוף את עצמך באימון אבל עצם הדחיפה באימון והגירוי שלו למערכת העצבים מביאים אותך למצב של תשישות גבוהה יותר.אני לא לוקח הרבה מהפריי רק חצי ממה שרשום במקום 300 מילגרם קפאין רק 150 מילגרם וכולי בקיצור זה מספיק עבורי ולמה דווקא יעשה ההפך? אתה לוקח 20 דק לפני אימון ובמהלך האימון מה שנשאר....
זה המנת קפאין היחידה שיש לי ואני משתדל לדלל גם ממש מוזר חצי מנה מדלל ל700 מיל מים כך שלוקח לי ממש המון המון זמן גם במהלך האימון לשתות את הכל רק כמעט לקראת הסוף אני מסיים את הפרי...קפאין מגרה את מערכת העצבים, שזה אחלה אם אתה מחפש לדחוף את עצמך באימון אבל עצם הדחיפה באימון והגירוי שלו למערכת העצבים מביאים אותך למצב של תשישות גבוהה יותר.
צריך לדעת לנהל צריכה של קפאין בין אם זה פרי וורקאאוט או קפה/שתייה עם קפאין במהלך היום.
קפאין לוקחים 30-60 דק לפני אימון ולא תוך כדי ובטח שלא בסופו..זה המנת קפאין היחידה שיש לי ואני משתדל לדלל גם ממש מוזר חצי מנה מדלל ל700 מיל מים כך שלוקח לי ממש המון המון זמן גם במהלך האימון לשתות את הכל רק כמעט לקראת הסוף אני מסיים את הפרי...
למה לא תוך כדי ולמה לא בסופו?קפאין לוקחים 30-60 דק לפני אימון ולא תוך כדי ובטח שלא בסופו..
לוקח לקפאין 30-60 דקות מרגע הצריכה עד שהוא מתחיל להשפיע. אתה 'מבזבז' את השיפור ביצועים שהקפאין יכול לתת על המקלחת של אחרילמה לא תוך כדי ולמה לא בסופו?
למה שתיקח קפאין בסוף אימון ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????למה לא תוך כדי ולמה לא בסופו?
אבל אני פשוט לא מספיק לשתות את הכל ואם אני אשתה את הכל בשלוק אני יתחיל לרוץ במכון כמו מטורףלוקח לקפאין 30-60 דקות מרגע הצריכה עד שהוא מתחיל להשפיע. אתה 'מבזבז' את השיפור ביצועים שהקפאין יכול לתת על המקלחת של אחרי
אני לא גם סוף האימון שלי יש לי הליכה לבית של 20 דק' וגם נשאר שם מאוד מאט ואני די מגיע גמור לבית כל אחד ואימונים שלו כמובן...למה שתיקח קפאין בסוף אימון ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
בוא נגיד ככה אבל אם המלצה לקחת 2 סקופים שיהיה מנה שלמה עם 300 מיל קפאין 3.5 גרם בטא אנלין וכולי ,אני לוקח חצי ומדלל ב800 מיל מים ,אני שותה כמעט חצי עד המכון ומה שנשאר בזמן האימון המשקולות נגמר ,הולך עוד כ20 דק ובהליכון ובנוסף עוד 20דק הליכה לבית ככה שיש זמן די ארוך....היה ואתה על ״בטן ריקה״/על הבוקר(ללא מזון)
אם תשתה את הקדם 10-15 דק לפני האימון,זה יתן את הבוסט..
היה ואתה אחרי ארוחה,30-40 דק יהיה זמן נהדר לשתות את הקדם אימון.
כמות המים על הסקופ,תמתן את המתיקות/חמיצות..
**לא מתאוששים** מקדם אימון
חסרון גדול של קדם אימון(בעל כמות קפאין גדולה)
זה ״ההתרסקות״ בסיום האימון(הרגשת הוצאת אוויר מבלון)
אוקיי ו ?אבל אני פשוט לא מספיק לשתות את הכל ואם אני אשתה את הכל בשלוק אני יתחיל לרוץ במכון כמו מטורף
Bruhאני לא גם סוף האימון שלי יש לי הליכה לבית של 20 דק' וגם נשאר שם מאוד מאט ואני די מגיע גמור לבית כל אחד ואימונים שלו כמובן...