עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על הנייר זה נראה סביר, לא מתוכנן בצורה מחושבת מידי, אבל גם לא זוועה מוחלטת שחששתי.אפעם לא בדקתי את המשקל המקסימלי שלי לחזרה בודדת למען האמת ,גם לא רוצה אין לי שום צורך בכך. זה לא רלוונטי לפיתוח גוף , זה רלוונטי לפוואר ליפט , אם זה מה שאתה מתכון. אני גם אפעם לא נותן 100 אחוז שלי אני עובד קצת אחרת אני משתדל לא להגיע לכשל מוחלט אפעם ,תמיד שומר חזרה שתיים זה אומר כ90 אחוז מהכוח המקסימלי שלי אורך זמן. זה העדפה אישית שלי , לפרוגרסיב אוברלורד אני משתמש ב2 עקרונות ,חזרות ויותר משקל , כל פעם שאני מגיע בטווח של 10/11 אני חוזר ל7/8 ואז מעלה חזרה כל פעם עד שמגיע למספר חזרות ושוב מעלה משקל.
פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב
אין סתירה , אני גם אסביר למה רוב אנשים בישראל לוקים בטכניקה גרועה ,הבנת השריר עצמו , להבין איך להרים נכון דוגמאות כמו סקוואט ,דד , בנץ בעיקר תרגילים מורכבים ובנוסף אתה רואה אותם מתאמצים לכלום ממש לכולם לכן אמרתי שאני לא כמו כולם.. מאוד שונה אם תרצה אשלח לך תמונה שתבין כמה היה הבדל בחודש אחד בלבד...על הנייר זה נראה סביר, לא מתוכנן בצורה מחושבת מידי, אבל גם לא זוועה מוחלטת שחששתי.
אם אתה במצב של סחרחורות, צורך חזק לפרי ווארקאווט, יש מצב שהתכנון לוקה.
לא נתת מידע מפורט באמת, אבל הזהירות שלך מהכשל אולי הוא החלק החכם בתכנון שלך, מה רק שסתרת את עצמך כשכתבת את זה
אתה מבין שכולם כאן מנסים לעזור לך ?אין סתירה , אני גם אסביר למה רוב אנשים בישראל לוקים בטכניקה גרועה ,הבנת השריר עצמו , להבין איך להרים נכון דוגמאות כמו סקוואט ,דד , בנץ בעיקר תרגילים מורכבים ובנוסף אתה רואה אותם מתאמצים לכלום ממש לכולם לכן אמרתי שאני לא כמו כולם.. מאוד שונה אם תרצה אשלח לך תמונה שתבין כמה היה הבדל בחודש אחד בלבד...
כאן הפסקתי את הדיון.אין סתירה , אני גם אסביר למה רוב אנשים בישראל לוקים בטכניקה גרועה ,הבנת השריר עצמו , להבין איך להרים נכון דוגמאות כמו סקוואט ,דד , בנץ בעיקר תרגילים מורכבים ובנוסף אתה רואה אותם מתאמצים לכלום ממש לכולם לכן אמרתי שאני לא כמו כולם.. מאוד שונה אם תרצה אשלח לך תמונה שתבין כמה היה הבדל בחודש אחד בלבד...
מרוב בולשיט הוא התבלבל בין פרסונה מס' 1 שצריכה וייעוץ ללמה יש לו סחרחורת לבין פרסונה מס' 2 שהיא עובדת הכי קשה בתחום, יודעת הכל ויכולה לגבות בתמונות.כאן הפסקתי את הדיון.
עליונות הטכניקה וההבנה שלך הם מה שהובילו אותך לפרי ווארקאווט כתוצאה מסחרחורות.
אתה תמיד נמנע מ2 החזרות לכשל, אבל מתפרע כמו מטורף.
תמונה שלך לא תשנה לי במאומה
רגע, אם אתם מתאמן במרחק 2 חזרות מכשל, ולא כמו הישראלים שלא יודעים להתאמן.אין סתירה , אני גם אסביר למה רוב אנשים בישראל לוקים בטכניקה גרועה ,הבנת השריר עצמו , להבין איך להרים נכון דוגמאות כמו סקוואט ,דד , בנץ בעיקר תרגילים מורכבים ובנוסף אתה רואה אותם מתאמצים לכלום ממש לכולם לכן אמרתי שאני לא כמו כולם.. מאוד שונה אם תרצה אשלח לך תמונה שתבין כמה היה הבדל בחודש אחד בלבד...
פיקמי?אין סתירה , אני גם אסביר למה רוב אנשים בישראל לוקים בטכניקה גרועה ,הבנת השריר עצמו , להבין איך להרים נכון דוגמאות כמו סקוואט ,דד , בנץ בעיקר תרגילים מורכבים ובנוסף אתה רואה אותם מתאמצים לכלום ממש לכולם לכן אמרתי שאני לא כמו כולם.. מאוד שונה אם תרצה אשלח לך תמונה שתבין כמה היה הבדל בחודש אחד בלבד...
אפשר גם בבקשה ביקורת על הסקוואט שלי?
אמרו לי שהוא מוזר.
אולי בגלל זה לא הצלחתי היום עם 100?
בישבן!מה אתה משוויץ
שמת לב כמה דברים הנחת פה בתגובה שלך?הכי קל יצאתם פעם לדבר עם אנשים במכון? לא באמת אצלי במכון יש גישה ממש דפוקה , "אם יהיה תוצאות אני אהיה שמח , אם לא אז לא נורא "(ציטוט אמיתי)
רוב אנשים לא יודעים להגיע באמת לכשל אמיתי אחת הסיבות זה קשר מוח שריר הלוקה בחסר בישראל לא אומר שכולם ככה אבל לפחות 80 אחוז מהמכון שלי די גרועים בזה ,אז שהם מגיעים לכשל שלהם זה כשל כללי או שאפשר להגיד את זה כמו תשישות כללית וגם למען האמת רוב הישראלים מפחדים להרים כבד ,האם אתם מיוחדים וזן מיוחד בישראל סביר להניח. פעם הבאה אני רוצה שתסתכלו סביבכם ותראו כמה הכל חפיף בישראל נכון אולי אתם עובדים קשה ואולי יש פה כמה בודדים שבאמת נותנים מעצמם ובאמת מתאמצים אבל 80 אחוז בישראל לא , הינה עוד דוגמא במכון כושר שלי אתמול דיון מטומטם שמנהל המכון אפילו לא הבין ,מה ההבדל במוטות בין מוט מעוקל לבין מוט w תראו תמונה ותבינו.
והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה ,גם לא המשקל בלי לזלזל האם יש הרבה כמוך בישראל , התשובה תהיה לא כמובן , האם שיטות האימון שלנו זהות גם לא , אתה מתאמן שונה מימני בכל כך הרבה פרמטרים לך אין את המטרה הזאת להגיע היפרטרופיה אתה צריך להרים כמה שיותר משקל בכמה שפחות להתעייף ועדיפות ללא להתעייף בכלל שתוכל להמשיך אימון ארוך הרבה יותר ממה שאני יהיה מסוגל. התחום שלנו שונה מהיסוד שלו אתה צריך להתאמן כמה שיותר מבלי לעייף את עצמך ואת השריר, ואני לעומת זאת צריך כמה שיותר להתיש את השריר ואימון כמה שיותר נקודתי לאותו השריר , מקווה שהסברתי את עצמי כאן.
אם בישבילכם חומצות אמינו הם סאקם מי אני שיחליט ?, האם אתם עובדים קשה כמוני? ובדרך שלי? כנראה שחלקם כן חלקם לא , ולידע הכללי מתאמן בבית כ8 חודשים משקל גוף וקצת משקולות בחדר הכושר כ5/6 חודשיים ואני אגלה לכם סוד רק בחודש וחצי אחרונים האחרון גדלתי למדתי די המון על עצמי ,לקח לי המון זמן לפתח את הקשר מוח שריר שלי שהיה בצורה מושלמת עד כמה שניתן, אין ספור ימים ללימדת טכניקה וכו , כמה גדלתי? סמ וחצי בידיים מבלי להתאמן על ידיים, 5 ס''מ בחזה ,2 וחצי סמ ברגליים רוחב כתפיים בעוד כ3 סמ , המידידה האחרונה הייתה בתאריך 29.6
והאם יש לי מה ללמוד עוד? כן בטח לכן אני כאן כדי ללמוד אבל כנראה שלא ממכם כי כל מה שאתם עוסקים בו הוא תפל כנראה אני המשיך לקרוא מחקרים כאן ולא יותר מכך.
חדר כושר מיוחד? הייתי בכמה מכוני כושר בעיר שלי, כולם נראים רגיל לא כאלה שמתאמנים ,גם שהייתי בעיר הקודמת שלי היו כמה קרנפים אבל השאר נראו רגיל לגמרימוזר... אצלי החדר כושר מלא בקרנפים ובחורים גדולים, כנראה שהם לא ישראלים 🤦♂️
חדר כושר מיוחד? הייתי בכמה מכוני כושר בעיר שלי, כולם נראים רגיל לא כאלה שמתאמנים ,גם שהייתי בעיר הקודמת שלי היו כמה קרנפים אבל השאר נראו רגיל לגמרי
הכי קל יצאתם פעם לדבר עם אנשים במכון? לא באמת אצלי במכון יש גישה ממש דפוקה , "אם יהיה תוצאות אני אהיה שמח , אם לא אז לא נורא "(ציטוט אמיתי)
רוב אנשים לא יודעים להגיע באמת לכשל אמיתי אחת הסיבות זה קשר מוח שריר הלוקה בחסר בישראל לא אומר שכולם ככה אבל לפחות 80 אחוז מהמכון שלי די גרועים בזה ,אז שהם מגיעים לכשל שלהם זה כשל כללי או שאפשר להגיד את זה כמו תשישות כללית וגם למען האמת רוב הישראלים מפחדים להרים כבד ,האם אתם מיוחדים וזן מיוחד בישראל סביר להניח. פעם הבאה אני רוצה שתסתכלו סביבכם ותראו כמה הכל חפיף בישראל נכון אולי אתם עובדים קשה ואולי יש פה כמה בודדים שבאמת נותנים מעצמם ובאמת מתאמצים אבל 80 אחוז בישראל לא , הינה עוד דוגמא במכון כושר שלי אתמול דיון מטומטם שמנהל המכון אפילו לא הבין ,מה ההבדל במוטות בין מוט מעוקל לבין מוט w תראו תמונה ותבינו.
והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה ,גם לא המשקל בלי לזלזל האם יש הרבה כמוך בישראל , התשובה תהיה לא כמובן , האם שיטות האימון שלנו זהות גם לא , אתה מתאמן שונה מימני בכל כך הרבה פרמטרים לך אין את המטרה הזאת להגיע היפרטרופיה אתה צריך להרים כמה שיותר משקל בכמה שפחות להתעייף ועדיפות ללא להתעייף בכלל שתוכל להמשיך אימון ארוך הרבה יותר ממה שאני יהיה מסוגל. התחום שלנו שונה מהיסוד שלו אתה צריך להתאמן כמה שיותר מבלי לעייף את עצמך ואת השריר, ואני לעומת זאת צריך כמה שיותר להתיש את השריר ואימון כמה שיותר נקודתי לאותו השריר , מקווה שהסברתי את עצמי כאן.
אם בישבילכם חומצות אמינו הם סאקם מי אני שיחליט ?, האם אתם עובדים קשה כמוני? ובדרך שלי? כנראה שחלקם כן חלקם לא , ולידע הכללי מתאמן בבית כ8 חודשים משקל גוף וקצת משקולות בחדר הכושר כ5/6 חודשיים ואני אגלה לכם סוד רק בחודש וחצי אחרונים האחרון גדלתי למדתי די המון על עצמי ,לקח לי המון זמן לפתח את הקשר מוח שריר שלי שהיה בצורה מושלמת עד כמה שניתן, אין ספור ימים ללימדת טכניקה וכו , כמה גדלתי? סמ וחצי בידיים מבלי להתאמן על ידיים, 5 ס''מ בחזה ,2 וחצי סמ ברגליים רוחב כתפיים בעוד כ3 סמ , המידידה האחרונה הייתה בתאריך 29.6
והאם יש לי מה ללמוד עוד? כן בטח לכן אני כאן כדי ללמוד אבל כנראה שלא ממכם כי כל מה שאתם עוסקים בו הוא תפל כנראה אני המשיך לקרוא מחקרים כאן ולא יותר מכך.
טוב אולי אצלכם משהו אחר? אצלי יש בדיוק 1 שהוא קרנף טבעי ועוד מאמן אחד שהוא בדרך לשם.. אני לא מחשיב את הלא טבעים אצלנו יש 8/10 איש לא טבעיים במכון בשבילי הם לא נחשביםראש העין / פתח תקווה? 🤣
כולם לא יודעים להתקרב לכשל חוץ ממך, אתה מתאמן כמו מטורף אבל תמיד רחוק מכשל.טוב אולי אצלכם משהו אחר? אצלי יש בדיוק 1 שהוא קרנף טבעי ועוד מאמן אחד שהוא בדרך לשם.. אני לא מחשיב את הלא טבעים אצלנו יש 8/10 איש לא טבעיים במכון בשבילי הם לא נחשבים
טוב אולי אצלכם משהו אחר? אצלי יש בדיוק 1 שהוא קרנף טבעי ועוד מאמן אחד שהוא בדרך לשם.. אני לא מחשיב את הלא טבעים אצלנו יש 8/10 איש לא טבעיים במכון בשבילי הם לא נחשבים
לא מבין למה אנשים פה מתאמצים לעזור למישהו שלא רוצה עזרה 🤣כולם לא יודעים להתקרב לכשל חוץ ממך, אתה מתאמן כמו מטורף אבל תמיד רחוק מכשל.
אתה מקצוען בקשר מוח שריר, אבל זוועה בלתכנן תוכנית אימונים.
אתה שואל לגבי הפרי וורקאוט, אבל לא צריך את דעתנו.
אתה מהמבינים ביותר בארץ באימונים וקורא מחקרים, אין לנו מה להוסיף לך.
סיכמתי נכון?