עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכי בריא שתכין בבית.איזה מיצי פירות קנויים אתם קונים/ אפשר לקנות מיץ פירות שהוא קנוי? לדוגמא
תפוזינה תפוחים 1.5 ל', זה לא נראה לי 100 אחוז פרי...
או
נקטר תפוזים 1ל של פרימור
מה אתם מכירים מיצים בריאים שאפשר לקנות?
אני לא מחפש את הכי טבעי כי אין לי זמן להתעסק עם מסחטות ודברים וניקיון אחרי, אני מחפש את הכי קרוב לטבעי ובריא שאפשר לקנות במחיר נורמאלי כשאין לי כוח להכין משהו, אני רוצה משהו עם מתוק טעים, אבל ההתמכרות לשתות קולה עוד יהרוג אותי-אז מחפש תחליף של מיץ פירות אבל לא שאני מכיןהכי בריא שתכין בבית.
גם מיץ "טבעי 100%" הוא לא קרוב ללהיות טבעי 100%.
איזה חנויות אתה מדבר?, אני בלי רכב ואני מאוד עסוק וקשה לי עם חום ואוטובסים, ולכן רוב הזמן שאני עושה קניות זה דרך אתר רמי לוי...,זה נמצא גם שם?אם אתה מחפש מיץ שלא הוסיפו לא צבעים, טעמים, ממתיקים או סוכר. מיץ תפוזים סחוט טבעי שמוכרים זה מעולה.
יש גם מיץ תפוחים סחוט טבעי בחלק מהחנויות, אני אוהב לקנות תרכיז תפוחים טבעי ללא סוכר של B&D ולערבב אותו עם מים מוגזים.
יש עוד מיצים טבעיים, תבדוק בחנויות.
תחפש, אני אף פעם לא מזמין אונליין, אז לא יודע.איזה חנויות אתה מדבר?, אני בלי רכב ואני מאוד עסוק וקשה לי עם חום ואוטובסים, ולכן רוב הזמן שאני עושה קניות זה דרך אתר רמי לוי...,זה נמצא גם שם?
כמה פרי זה נחשב? זה נחשב רק סוכר בלי ערכים?
לא יודע.כמה פרי זה נחשב? זה נחשב רק סוכר בלי ערכים?
לאלמה לא לשתות קולה דיאט? מיץ זה פצצת קלוריות כבר לא יותר בריא לשתות קולה עם ממתיק מלאכותי אבל בלי כל הקלוריות שבמיץ?
קלוריות אובייקטיבית זה לא בריא או לא.למה לא לשתות קולה דיאט? מיץ זה פצצת קלוריות כבר לא יותר בריא לשתות קולה עם ממתיק מלאכותי אבל בלי כל הקלוריות שבמיץ?
זה לא "או להפריז בקלוריות או להפריז בממתיקים".נכון כמו שכתבת בכמות גדולה ומבודדת לתקופה מאוד קצרה, מלבד נזק לפלורה של המעיים לא נצפה כל נזק.
אבל הרבה אנשים כמו זה שכתב מעלי וכתב פשוט " לא " בלי לפרט אפילו למה לא.
לדעתי קל מאוד להפריז עם הקלוריות במיצים ועם דיאט קולה כמה כבר תגזים.
אני מכיר אנשים ששותים קולה כמו ובמקום מים,לדעתי קל מאוד להפריז עם הקלוריות במיצים ועם דיאט קולה כמה כבר תגזים.