הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיצי פירות קנויים?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
איזה מיצי פירות קנויים אתם קונים/ אפשר לקנות מיץ פירות שהוא קנוי? לדוגמא
תפוזינה תפוחים 1.5 ל', זה לא נראה לי 100 אחוז פרי...
או
נקטר תפוזים ‏1‏ל של פרימור

מה אתם מכירים מיצים בריאים שאפשר לקנות?

איזה מיצי פירות קנויים אתם קונים/ אפשר לקנות מיץ פירות שהוא קנוי? לדוגמא
תפוזינה תפוחים 1.5 ל', זה לא נראה לי 100 אחוז פרי...
או
נקטר תפוזים ‏1‏ל של פרימור
מה אתם מכירים מיצים בריאים שאפשר לקנות?
הכי בריא שתכין בבית.
גם מיץ "טבעי 100%" הוא לא קרוב ללהיות טבעי 100%.

• פותח/ת השרשור
הכי בריא שתכין בבית.
גם מיץ "טבעי 100%" הוא לא קרוב ללהיות טבעי 100%.
אני לא מחפש את הכי טבעי כי אין לי זמן להתעסק עם מסחטות ודברים וניקיון אחרי, אני מחפש את הכי קרוב לטבעי ובריא שאפשר לקנות במחיר נורמאלי כשאין לי כוח להכין משהו, אני רוצה משהו עם מתוק טעים, אבל ההתמכרות לשתות קולה עוד יהרוג אותי-אז מחפש תחליף של מיץ פירות אבל לא שאני מכין

אם אתה מחפש מיץ שלא הוסיפו לא צבעים, טעמים, ממתיקים או סוכר. מיץ תפוזים סחוט טבעי שמוכרים זה מעולה.

יש גם מיץ תפוחים סחוט טבעי בחלק מהחנויות, אני אוהב לקנות תרכיז תפוחים טבעי ללא סוכר של B&D ולערבב אותו עם מים מוגזים.

יש עוד מיצים טבעיים, תבדוק בחנויות.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש מיץ שלא הוסיפו לא צבעים, טעמים, ממתיקים או סוכר. מיץ תפוזים סחוט טבעי שמוכרים זה מעולה.

יש גם מיץ תפוחים סחוט טבעי בחלק מהחנויות, אני אוהב לקנות תרכיז תפוחים טבעי ללא סוכר של B&D ולערבב אותו עם מים מוגזים.

יש עוד מיצים טבעיים, תבדוק בחנויות.
איזה חנויות אתה מדבר?, אני בלי רכב ואני מאוד עסוק וקשה לי עם חום ואוטובסים, ולכן רוב הזמן שאני עושה קניות זה דרך אתר רמי לוי...,זה נמצא גם שם?

איזה חנויות אתה מדבר?, אני בלי רכב ואני מאוד עסוק וקשה לי עם חום ואוטובסים, ולכן רוב הזמן שאני עושה קניות זה דרך אתר רמי לוי...,זה נמצא גם שם?
תחפש, אני אף פעם לא מזמין אונליין, אז לא יודע.

IMG_20220721_141409.jpg
IMG_20220721_141314.jpg

100 אחוז זה בטוח לא, אחרת זה לא היה שומר על טריות

תנסה לסחוט מיץ תפוזים ותראה כמה זמן זה ישמור לך על הטריות

אני אישית קונה לפעמים של פריגת - מיץ לימונים ומוסיף לסודה

מיץ 100% טבעי אמיתי תוכל למצוא בפרדסים שמוכרים את הגידולים שלהם.
כמה פעמים קניתי הביתה מיץ רימונים, אשכולית אדומה ותפוזים. מיצים מעולים שהם נטו פרי.

למה לא לשתות קולה דיאט? מיץ זה פצצת קלוריות כבר לא יותר בריא לשתות קולה עם ממתיק מלאכותי אבל בלי כל הקלוריות שבמיץ?

למה לא לשתות קולה דיאט? מיץ זה פצצת קלוריות כבר לא יותר בריא לשתות קולה עם ממתיק מלאכותי אבל בלי כל הקלוריות שבמיץ?
קלוריות אובייקטיבית זה לא בריא או לא.
זה חיוני מינימלית, ומזיק כשעוברים רף מסוים במשקל גוף מסוים.

לעומת זאת, לממתיקים מלאכותיים אפשר להתווכח על הנזק או הבריאות האובייקטיבית שלהם.
אני חושב שאפשר להסכים שאין לנו מהם תרומה בריאותית והם לא חומר חיוני עבורנו. הם חומר שנכנס לגוף שלנו בלי לתרום לנו דבר, עכשיו אפשר לשקול את הסיכונים שלהם.

בכמות גדולה ומבודדת לתקופה מאוד קצרה, מלבד נזק לפלורה של המעיים לא נצפה כל נזק.

עכשיו בוא נשנה את התנאים, נשאל האם לצרוך ממתיקים לתקופה ארוכה יותר גם כשמדובר במינון נמוך יותר, משולב עם עוד גורמים מזיקים לגוף ולפלורה של המעיים בפרט. נגיד אדם שלא אוכל מספיק ירקות וסיבים, מזון עשיר במטוגנים ושמן רווי ממזון רב מן החי, אולי כאן הנזק יהיה משמעותית גבוה יותר.

אל תצפה למחקר כזה להתרחש, נצטרך תקציב לכזה מחקר, מי יתקצב אותו. בנינו כבר רזומה לממתיקים האלו כבריאים, החברות שמשווקות אותן לא יחקרו משהו שכבר מאושר ומקובל, וממסדים ממשלתיים לא יחקרו יותר את הפיתרון האולטימטיבי לבעית ההשמנה.

אלא נסתפק במחקר על עכברים לשבועיים כשלגמרי בודדנו את הממתיקים בלבד.

יש אנשים שיעדיפו להגביל את הקלוריות שלהם מבלי להכניס דברים בספק מסוכנים שוודאי לא חיוניים.

נכון כמו שכתבת בכמות גדולה ומבודדת לתקופה מאוד קצרה, מלבד נזק לפלורה של המעיים לא נצפה כל נזק.
אבל הרבה אנשים כמו זה שכתב מעלי וכתב פשוט " לא " בלי לפרט אפילו למה לא.
לדעתי קל מאוד להפריז עם הקלוריות במיצים ועם דיאט קולה כמה כבר תגזים.

נכון כמו שכתבת בכמות גדולה ומבודדת לתקופה מאוד קצרה, מלבד נזק לפלורה של המעיים לא נצפה כל נזק.
אבל הרבה אנשים כמו זה שכתב מעלי וכתב פשוט " לא " בלי לפרט אפילו למה לא.
זה לא "או להפריז בקלוריות או להפריז בממתיקים".
יש אמצע שפוי שלא צורך ממתיקים, אוכל מזון חיוני ותורם לבריאות, ולא מפריז בקלוריות, וגם נהנה ממיץ פירות טבעי על הדרך.

תעשה מה שטוב לך לפי השיקולים שלך, אני אישית לא אוכל מזון שלא חיוני עבורי רק בגלל שהוא טעים או דל בקלוריות.

אגב, אני גם דתי שלא אוכל מזון לא כשר, אז אולי זה קשור.

אני מכיר אנשים ששותים קולה כמו ובמקום מים,
ומכיר אנשים שיודעים לשים לעצמם גבול, גם במיץ פירות.

אני אגב, אוהב לענות על מה שאני נשאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית