Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
בוא אהיה איתך כנה עד מוות כי לא מעניין אותי, יש לך בעיות רציניות לפי מה שאני רואה.
הטרן עובד אחלה אבל מבחינת עצבים כמו שהיו לך ? לא. במצבים מסוימים יש לי פתיל קצר יותר אבל זהו. העצבים שכל אחד שמגיב לך בלוג אתה מבלבל בשכל "לך תגיב במקום אחר", נשמה שלי - כל הפורום פה כולל הלוג שלך זה פורום ציבורי. אם מישהו כאן ומסתכל ורוצה לשאול שאלה שישאל. אם אתה רוצה מקום שתוכל להגיב רק אתה אז תפתח בלוג ואתה תוכל להחליט מי מגיב לך ומי לא.
"הלוג הזה נועד בישביל גרף התקדמות" - אחדש לך משהו כי אתה לא יודע כנראה, כל הגרף + כל עדכון מופיע לך בסקירה כללית אם אני לא טועה + גרף ב"גרף התקדמות". אז הטענה שלך של "שאלות ותשובות" לא רלוונטי כי כאן זה "דיון" בתוך הלוג הספציפי שלך !!!!! דיון יכול לכלול גם שאלות וגם תשובות ! היית מאמין ?
פורום ציבורי - כל אחד יכול להגיב איפה שהוא רוצה ומה שהוא רוצה (כל עוד עומד בחוקים של הפורום) ולכן, השאלה של הבחור הנ"ל לא עוברת על שום חוק ושאלה שהיא בסדר גמור !
כל שאר הדברים שהכנסת כדוגמא למקום ציבורי גם לא תופס כי אין קשר.
אני ממש לא מאבד את זה, תסתכל לפי התגובות שלך מה קורה כאן. אתה זה שמאבד את זה ולא מעניין אם אתה בPCT. בן אדם תשלוט בעצמך ותבין את המצב.
בינתיים על 150 ואני הולך לעלות ל200 ובינתיים החומר עובד עליי מצויין !
פתחת את הלוג בישביל לחלוק, לשתף ולעזור ? אתה לא רוצה שיגיבו למרות שזה "דיון"? לך תפתח בלוג.
אני לא עוקב אחרי הלוג שלך בלי קשר.
עכשיו לפני שאתה מגיב לתגובה שלך בעצבים או לוקח ללב, תפנים מה אני רושם פה ותבין באמת שאתה יוצא מהכלים כאן.
אתה כותב כאן דברים כאילו אתה מר יודע הכל. אתה בסהכ עשית סייקלים לא הגיוניים כי השפיעו עלייך לרעה אז זה לא אומר שאתה יודע מה טוב לאנשים ומה לא.
היית על מינון כפול ממני בטרן אם אני זוכר נכון או יותר ומן הסתם התופעות לוואי יהיו חמורות יותר אצלך(תלוי מאוד בבן אדם אבל בכל זאת). אצלי התופעות לוואי ממש ממש לא מורגשות ואני רוצה לעלות מינון לראות איך הגוף שלי יגיב על 200.
**שכחתי להוסיף - אתה יכול לבקש יפה לא לשאול כאן אבל מאוד יכולים לא לכבד את הבקשה שלך כי בסופו של יום לפי שרשום למעלה יש לך 3 אפשרויות בלוג שלך:
1) "סקירה כללית"
2) "דיון"
3) "גרף התקדמות"
הייתי מתייחס לכל אם היה שם משהו רלוונטי אבל אענה בפעם האחרונה על החלקים החשובים. בPCT היו לי עצבים אללה איסטר והצלחתי להתמודד איתם יפה. פישלתי פעמיים בסך הכל, הטעויות תוקנו.
גם אז, כשפישלתי, לא הייתי עצבני כמוך...
ראיתי רק שכתבת שהייתי מינון כפול ממך על טרן.
אכן הייתי מינון כפול ממך על טרן, אבל בניגוד אליך לא הייתי עצבני בכלל. כך שהטיעון שלך של תופעות לוואי חמורות יותר אצלך לא רלוונטי, למרות שבאופן תיאורטי יותר מינון יותר תופעות לוואי אבל על כל אחד זה משפיע אחרת. אני לא כועס עליך כי אני יודע מה טרן עושה, אבל בקרוב כולם ישנאו אותך, לצערי, אם איבדת את זה ברמה כזו...
אגב, תופעת לוואי נוספת של הטרן היא שכאשר אתה עצבני אתה לא מרגיש את זה, כרגע יש אצלך חוסר מודעות... בקרוב תתעורר
הייתי מכבד אותך אם היית מכבד אותי, אבל אני מעבר לריבים ומלחמות.
מעכשיו, בבקשה אל תגיב לי בלוג יותר.
חג שמח.

נערך לאחרונה:
נו באמת
לצערי הרב, יש פה כאלה שאינם יודעים לכבד.
מטרת הלוג נועדה לעזור לאחרים ולשתף מניסיון אישי מידע רטוב על סטרואידים, תוצאות ותופעות לוואי... מידע מהשטח, על מישהו שנמצא בתוך זה, לתת השקפה רחבה יותר על העולם הזה ולא להסתפק רק בלקרוא מידע יבש שהוא רשימה... המטרה שלי בפתיחת הלוג היא לתת הבנה לאנשים מה זה סטרואידים, שהדברים יותר מורכבים ממה שחושבים, על החיים מושפעים מכך. יש סיכון תמידי של הרבה דברים כמו איבוד חיי חברה, משפחה, איבוד החופש (כן, יש כאלה שישבו בכלא בגלל דברים שעשו בסייקל או אחריו), הכנסת חומרים רעילים לגוף, השפעות בריאותיות, סכנה לנטילת תרופות למשך כל החיים וכן הלאה.
לצערי, הספאם הנוצר פה, פוגע בגרף ההתקדמות.
חשבתי שהפורום הזה הוא ברמה גבוהה יותר ממה שהוצג כאן, אבל האמת העצובה היא, וזו ביקורת כללית על הפורום ולא על אף אחד באופן אישי, אין פה שום כבוד... יש שנאת חינם אחד לשני. אנשים רוצים להראות למי יש יותר גדול... זה ברור מקריאה בפורומים, בכל דבר. אנשים מתנגחים אחד בשני באופן קבוע, זה יותר חשוב להם מנושא הדיון עצמו.
אנשים פה מזלזלים בשאלות של newgens אצלנו בפורום וצוחקים על השאלות שלהם, מתנשאים וגם בחלק מהמקרים, בכלל לא עונים. השיא עבורי היה לראות אנשים שהעלו תמונות של עצמם שרק התחילו להתאמן ומבקשים חוות דעת ואנשים לועגים: "טבעי אחי?".
לצערי, אין בפורום כבוד הדדי. האווירה בפורום באופן כללי עוינת, מתנשאת ולעגנית. או שנכנסים לשרשור של אנשים ואנשים מתחילים פשוט להספים את השרשור עם חבריהם מהפורום, כאילו זו פינת ישיבה. אין פה כבוד
הפורום זקוק לשיפוץ רציני, כי כרגע, רבים הנזקים שלו יותר מאשר התועלות שלו, לצערי.
@Yuval Maimon
@kotzer
@Mike Bikov
לצערי הלוג נגרר לספאם ודיונים.
נא לנעול בבקשה.

נערך לאחרונה:
אתה כנראה לא מבין מה זה פורום ציבורי
תודה רבה על הבקשה שלך לא להגיב לך בלוג אבל זה לא מעניין אותי

אתה כנראה לא מבין מה זה פורום ציבורי
תודה רבה על הבקשה שלך לא להגיב לך בלוג אבל זה לא מעניין אותי
בפועל זו בקשה לגיטימית כי זה לא באמת קשור ללוג שלו. בואו נשאיר את הלוג נקי ואם יש למישהו שאלות כלליות, שאינן מופנות לבעל הלוג, בשביל זה נועדו פורמי הייעוץ.

בפועל זו בקשה לגיטימית כי זה לא באמת קשור ללוג שלו. בואו נשאיר את הלוג נקי ואם יש למישהו שאלות כלליות, שאינן מופנות לבעל הלוג, בשביל זה נועדו פורמי הייעוץ.
מייק, אם אפשר שהלוג ייסגר אני מאוד אשמח.
בבקשה כמובן.
חוץ מזה, תודה.

לגמרי בקשה לגיטימית אין בעיה. פשוט מה שעצבן אותי זה בן אדם שאל שאלה קטנה וזה לא מפריע ללוג התקדמות שלו לפי מה שהוא כתב. אז אין סיבה לצאת על אנשים כאן בגדול.
אם היה כאן כמה שאלות ברצף שלא קשורות ללוג אני הייתי מסכים איתו אבל כאן זאת לא הבעיה.

היות ובקשתי למייק לסגור את הלוג לא קרתה, אמשיך לעדכן.
אימון אתמול:
פולי עליון 70 קילו: 70x4x15
חתירה במכונה כנגד פולי: 70x4x15
שראגס 3x15
פולאובר 4x15
מיליטרי פרס: 70x4x5 - קשה
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10-12
אחלה אימון. הגב קליל רק שורף קצת בגלל כמות החזרות
היום יום מנוחה מאימונים.

ערב טוב.
משקל היום בבוקר: 106.9
אימון היום:
בנץ' פרס: 120x4x5 - קשה
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 40x10x3 - סבבה
פרפר במכונה השלמת נפח: 5x15
פרפר בקרוס השלמת נפח: 5x15
לחיצת חזה במכונה השלמת נפח: 5x15
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x12
משקולת מאחורי הראש: 5x10-12
אחרי זה אירובי על ההליכון. שילוב של ריצה והליכה.
סתם החלטתי להשתולל היום, היה כיף

ערב טוב
עדכון מהיום:
משקל גוף בבוקר: 106.2. אתמול עשיתי אימון עם הרבה נפח+ אירובי. מעריך שמפה הירידה מאתמול, אקסטרה של נוזלים ושומן...
משיכה כנגד פולי עליון: 100x8x4
חתירה במכונה כנגד פולי: 100x10x4
פולאובר השלמת נפח: 5x15
פרס (משקל קל): 60x4x5 - היות ואני עכשיו מחטב, אני לא עושה אימונים כבדים יום אחד אחרי השני, הפרס הכבד בעזרת השם יהיה ביום חמישי.
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 4x15
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 4x10. בדרך כלל עושה יותר סטים אבל הייתי מותש כבר בסוף האימון
תזונה:
2000 קלוריות, 200 חלבון, 80 שומן והשאר פחמימה.
יש אירובי פעמיים - שלוש בשבוע.
במידת הצורך אוסיף עוד.

ערב טוב חברים
לא עדכנתי עד עכשיו כי לא היה מה לעדכן. האימונים נשארו אותו דבר.
מ"ג: 102.8
ירדתי כמעט 10 קילו מתחילת החיטוב. ב95 קילו החיטוב יסתיים, בעזרת השם.
התחלתי קשר עם מישהי לפני כמה ימים, והיום הקשר הסתיים.
פשוט נראה שלא אכפת לה משום דבר חוץ מעצמה, היא לא מתנצלת על טעויות, ובכללי די זורקת עליי...
לדוגמה, אתמול דיברנו ב9 וחצי.. אמרה לי שתכף תחזור אליי, חיכיתי עד 11 שתתקשר. זה לא קרה. שאלתי אותה יום למחרת האם קרה משהו, השיבה שנרדמה... בדרך אגב.. לא התנצלה, לא אמרה שטעתה... כלום
חוץ מזה, היא משקרת המון... אי אפשר לסמוך עליה.
קצת בבאסה עכשיו, אבל בקטנה..
היום הייתה העמסה ראשונה מתחילת החיטוב.
אכלתי מלוכלך.
אני מאמין שלא תהיה עוד אחת. בעזרת השם מתכנן עוד חודש לסיים את החיטוב על 95.
משם אחשב מסלול מחדש למסה.
חייב לציין שאני נראה טוב יותר כשהשומן ירד מהגוף, והשרירים בולטים יותר, לפחות ממה שאני מצליח לראות.
מעיד שנראה שלא איבדתי שריר, למרות הירידה הגדולה במשקל.
בעזרת השם אמשיך כך.
תמונה מהיום אחרי תספורת וגילוח:

קבצים מצורפים

• 20230510_114838.jpg
    20230510_114838.jpg
    KB 691.2 · צפיות: 64
נערך לאחרונה:
אני בא לפרוק היום...
אזהרה: ההודעה הזו כוללת בתוכה תיאורים מיניים נרחבים, כך שמי שלא מתאים לו, שלא יקרא.
מאז שהתחלתי להתחטב, רואים שיחס השריר שומן השתפר באופן משמעותי מאוד בגוף. למעשה, נראה שיש יותר שריר מלפני כן. אני כן פחות גדול בגלל הירידה בנוזלים אבל השרירים יפים יותר.
היה לי קטע עם פאוורליפטרית, אמורה לחגוג בעוד יומיים יום הולדת 38. אמריקאית.
הכרנו בבאמבל. לפני הפגישה היא ממש עפה עליי, בפגישה עצמה היא אספה אותי מהתחנה בעיר מגוריה, ולקחה אותנו למקום מבודד. יצאנו, טיילנו קצת... תוך 5 דקות מהרגע שנפגשנו התנשקנו והעניינים התחילו להתחמם.
בסוף שכבנו ברכב שלה. היא אמרה לי שיש לה כלל לא לשכב בדייט ראשון, כי פעם אחת שכבה עם מישהו בדייט ראשון ואחר כך התחרטה על זה, כי לא באמת בעניין שלו... אמרה שעשתה את זה איתו כי הם נפגשו רק אחרי חודשיים אז היא כבר הכירה אותו.
אבל אני התחלתי לדבר איתה ביום ראשון, וביום שני נפגשנו ושכבנו... חד משמעית זה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים, היא התגרתה בי, שיחקה איתי, הדליקה אותי, עשתה לי טיזינג מאוד חזק...
בחיים לא נהנתי ככה. יש לה 6 ילדים, הבכורה בת 15.
קבעה איתי כבר דייט ליום רביעי.
כמה שעות לאחר הפגישה שמתי לב שהיא מתקררת, וכמו שאתם יודעים, אם יש משהו שצריך לעשות כשבחורה מתקררת זה להתקרר בחזרה ולא לרדוף, וזה מה שעשיתי. לא שלחתי שום דבר כשראיתי שהיחס מתחיל להתדרדר. פשוט התרחקתי.
היא שלחה הודעה ביום שלישי בבוקר שיש לה ילדים חולים בבית, ושהיא כנראה לא תוכל להיפגש ברביעי.
נשארתי רחוק כי הבנתי לאן זה הולך, ויום שלישי בלילה שלחתי לה הודעה שלא מתאים, והיא ממש ממש נפגעה... היא כתבה לי שחבל שהפרה איתי את ההסכם שיש לה לא לשכב בדייט ראשון, שעשיתי סיבוב של 180 מעלות, ותודה שלימדתי אותה את הכלל של אף פעם לא לשכב בדייט ראשון. בקיצור, היא חשבה שראיתי אותה בתור סטוץ, ורק רציתי לשכב איתה ולברוח.
אמרתי לה שלא תציג את זה ככה, כי זה לא נכון. שאני פשוט רואה שבאמת לא בא לה עליי, שמשהו השתנה... ואז היא התקשרה אליי והתחילה לדבר איתי... אמרה לי שהיא הרגישה בפגישה שיש לי רגש אליה יותר ממה שיש לה אליי, ואז אמרה שככה היא באופן כללי, שקשה לה לפתח רגשות בהתחלה אבל כן יש רגש... היא מצד אחד הייתה כנה, ומצד שני ממש לא רוצה לאבד אותי, על פניו.
אמרה לי שטוב שנהיה במערכת יחסים פתוחה. אמרתי לה שאין דבר כזה. שאני לא אהיה איתה יום אחד ולמחרת מישהו אחר יבוא וישכב איתה.
אמרה לי שלא יכולה להתחייב לי אחרי דייט אחד, ושהיא עדיין לא מאופסת על עצמה מה היא בעצמה רוצה... אז אמרתי לה "הבנתי אותך, דיברנו מספיק *****, מעכשיו, זה עניין שלך, של המצפון שלך, ושל אלוקים" והיא ממש ניסתה להתנגד שככה זה יסתיים.
אמרתי לה שתחשוב האם היא מוכנה להתחייב לי, כי אני לא מוכן לקשר של מערכת יחסים פתוחה.
מאז, לא דיברנו.
נכנסתי לפייס שלה מגעגועים, ראיתי פוסטים שהעלתה ביום שנפגשנו ושכבנו... העלתה פוסט עם תמונה של חדר נשרף באש, ובתמונה כתוב באנגלית: "איך אני הופכת את המצבים שאני בעצמי יוצרת להכי טובים" (אירוניה), ועוד פוסט עם תמונה שכתוב בו שהיא שוב התאכזבה מגבר, אבל לא מופתעת לגבי זה. מישהו שאל אותה בפוסט "מה קרה הפעם"? והיא כתבה לו בחזרה "the same suck day"
למישהו אחר שכתב לה האם היא לא ציפת לכלום ובכל זאת התאכזבה היא השיבה "כן"
אני מעריך שמה שקרה זה:
היא נפגשה איתי, נמשכה אליי מאוד, שכבנו, ואחרי כמה שעות הבינה שאני לא כל כך הטעם שלה... שאולי שווה לה להחזיק אותי רק לסקס, וכשלא הסכמתי לקשר פתוח, היא לא באה ואומרת שהיא מסכימה.
אני מרגיש אשם על זה שהיא נפגעה ממני, ושהיא מרגישה שהייתה סטוץ שלי, ומצד שני מרגיש פגוע בעצמי ומתגעגע.
אבל לעסקה צריך שניים. אם זה היה חשוב לה היא הייתה יכולה לבחור בצד השני ולהיות איתי. היא לא עושה את זה.

עדכון:
ישנה היתקעות כלשהי במשקל. הסיבה לכך היא משום שאני מכניס יותר אוכל בזמן האחרון, כי הרעב מתחיל לגבור.
היום החלטתי לחזור לעצמי לגמרי, 1800 קלוריות יומית, 200 גרם חלבון, 80 שומן, והשאר פחמימה.
בעזרת השם עד סוף יוני אני חטוב מספיק בשביל להתחיל מסה.
אימונים נשארו אותו דבר
מדידת היקף יד מהיום: 40 ס"מ.
מ"ג: 103
הדיכאון מהבחורה עובר, מרגיש שאני בשלבי הגסיסה של הרגשות שנותרו כלפיה, ברוך השם.
בעזרת השם, בקרוב לא יהיה לי אכפת ממנה בכלל.

עדכון:
ישנה שמירה מוקפדת מאוד על התפריט, וברוך השם יש תוצאות.
מ"ג: 101.9, 1.80
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עדכון מהעולם שבחוץ:
אתמול יצאתי עם מישהי לדייט. ישבנו בבית קפה. ביקשנו חשבון, היא הציעה לשלם על שנינו. סירבתי. עשינו חצי חצי. זה הכלל שלי.
לאחר מכן, יצאנו בחוץ וישבנו על ספסל... ניסיתי לחתור למגע, ראיתי שהיא נרתעת, התרחקתי לגמרי, ואת זה היא כבר לא רצתה.. אז חזרתי קרוב אליה. אחרי כמה דקות ניסיתי שוב לגעת והייתה הירתעות, והתחילה להרצות לי על שהיא צריכה לבנות אמון בשביל להתקדם למגע, וכשדווקא שהגבר לא ניסה לגעת בה בכלל היא באה ורצתה את המגע שלו, ויזמה את זה. בקיצור הבנתי שהבחורה לא בעניין כל כך
שאלתי אותה כמה זמן לוקח לה "לפתח אמון" בשביל מגע? ואמרה שזה לפחות 2-3 פגישות במקרה הטוב... קמתי, והלכתי משם. היא הייתה בהלם טוטאלי.
אני יודע שיש לי בעיות נפשיות, אלו ההשלכות של לגדול עם אבא נרקומן ואלים, עם התקפי זעם נוראיים. אני נוטה לייחס את זה גם לקשר הזוגי האחרון שהיה לי. שנה וחצי של התעללות נרקסיסטית שהלכה והחריפה עם הזמן, עד למצב קיצון שבו התפוצצתי והעפתי אותה מהבית שלי.
אני כן חושב שהייתי צריך לחתוך מהבחורה, כי אם אין נשיקה בדייט ראשון הבחורה לא בעניין מספיק. אבל לדעתי הייתי צריך פשוט להתרחק ממנה פיזית, לדבר איתה כרגיל, ולאחר שכל אחד ילך לעיסוקיו, ענייניו וביתו לשלוח הודעה שלא מתאים. אבל לא, אני הייתי חייב לפוצץ את זה כמו מניאק

אני רוצה להתחיל סייקל נוסף.
טסט 500 מ"ג טרן 300
הטסט הוא רפואי, והטרן הוא של אלפא פארמה.
על טסט וטרן של HD הייתי סבבה. סייקל ראשון הרצתי טסט דקה וטרן, וההשלכות מהסייקל היו תופעות לוואי חמורות מאוד של עצבים, אבל מבחינת בדיקות דם הייתי בסדר, והייתי במינונים גבוהים יותר.
היות ובסייקל הקודם על 500 טסט ו300 טרן (טרן של HD, כשלקחתי של finafelix כמה שבועות לפני כן הייתי משוגע, ועצרתי אחרי 2 זריקות (200 מ"ג) אני מאמין שאצליח לשלוט בעצבים שלי, אם כי, אלפא פארמה זו חברה נחשבת יותר מHD.
אני מחכה לאישור מהבנאדם שעוזר לי, ואני מתחיל.
מטרת על: לחטב עד 95 כרגע. אני רוצה להגדיל את הגירעון באופן משמעותי, ועם טרן וטסט אני אוכל לעשות זאת מבלי לאבד מסת שריר. אני מתכנן לסיים את החיטוב, עם 7 קילו משקל גוף פחות. בינתיים ירדתי 10 קילו, חיטוב של חודש וקצת... נראה שמסת השריר נשמרה, ברוך השם, וכך גם העיד @Tokowiw. כמו כן משקלי העבודה. אני מייחס זאת לשמירה על המשקלים זהים, והורדה בנפח הכולל.
עם זאת, אני מרגיש הרבה פחות אנרגטי, ובימים הראשונים של החיטוב הייתי חסר אנרגיות. עם הימים התרגלתי. כמו כן, אני מרגיש חלש יותר בחד"כ, ומשקלים שלפני הסייקל עולים לי בהרבה יותר קושי, ועם הרבה יותר זמן במנוחה). לדוגמה: בנץ' פרס 120 5X5 ירד ל3X5, עם גריינד מטורף בכל סט, ברמה שאני צריך לקחת ספוטר שמכיר אותי, ויודע שזה שנראה שאני עומד להיכשל לא בהכרח נכון, וייתכן שהמוט יעלה. אני נהייתי קטן יותר, אבל גם חטוב יותר.
כמו כן, כאשר מאבדים משקל גוף, המרווח בין המוט לגוף נהיה גדול יותר, לכן הלחיצה מהחזה הופכת להיות קשה יותר.
אני קצת בדיכאון... אבל יהיה בסדר. אני חושב שאולי אני צריך להתרחק קצת מבחורות, ולקחת דברים באיזי... כשזה יבוא, זה יבוא...

נערך לאחרונה:
עדכון:
ישנה שמירה מוקפדת מאוד על התפריט, וברוך השם יש תוצאות.
מ"ג: 101.9, 1.80

עדכון מהעולם שבחוץ:
אתמול יצאתי עם מישהי לדייט. ישבנו בבית קפה. ביקשנו חשבון, היא הציעה לשלם על שנינו. סירבתי. עשינו חצי חצי. זה הכלל שלי.
לאחר מכן, יצאנו בחוץ וישבנו על ספסל... ניסיתי לחתור למגע, ראיתי שהיא נרתעת, התרחקתי לגמרי, ואת זה היא כבר לא רצתה.. אז חזרתי קרוב אליה. אחרי כמה דקות ניסיתי שוב לגעת והייתה הירתעות, והתחילה להרצות לי על שהיא צריכה לבנות אמון בשביל להתקדם למגע, וכשדווקא שהגבר לא ניסה לגעת בה בכלל היא באה ורצתה את המגע שלו, ויזמה את זה. בקיצור הבנתי שהבחורה לא בעניין כל כך
שאלתי אותה כמה זמן לוקח לה "לפתח אמון" בשביל מגע? ואמרה שזה לפחות 2-3 פגישות במקרה הטוב... קמתי, והלכתי משם. היא הייתה בהלם טוטאלי.
אני יודע שיש לי בעיות נפשיות, אלו ההשלכות של לגדול עם אבא נרקומן ואלים, עם התקפי זעם נוראיים. אני נוטה לייחס את זה גם לקשר הזוגי האחרון שהיה לי. שנה וחצי של התעללות נרקסיסטית שהלכה והחריפה עם הזמן, עד למצב קיצון שבו התפוצצתי והעפתי אותה מהבית שלי.
אני כן חושב שהייתי צריך לחתוך מהבחורה, כי אם אין נשיקה בדייט ראשון הבחורה לא בעניין מספיק. אבל לדעתי הייתי צריך פשוט להתרחק ממנה פיזית, לדבר איתה כרגיל, ולאחר שכל אחד ילך לעיסוקיו, ענייניו וביתו לשלוח הודעה שלא מתאים. אבל לא, אני הייתי חייב לפוצץ את זה כמו מניאק

אני רוצה להתחיל סייקל נוסף.
טסט 500 מ"ג טרן 300
הטסט הוא רפואי, והטרן הוא של אלפא פארמה.
על טסט וטרן של HD הייתי סבבה. סייקל ראשון הרצתי טסט דקה וטרן, וההשלכות מהסייקל היו תופעות לוואי חמורות מאוד של עצבים, אבל מבחינת בדיקות דם הייתי בסדר, והייתי במינונים גבוהים יותר.
היות ובסייקל הקודם על 500 טסט ו300 טרן (טרן של HD, כשלקחתי של finafelix כמה שבועות לפני כן הייתי משוגע, ועצרתי אחרי 2 זריקות (200 מ"ג) אני מאמין שאצליח לשלוט בעצבים שלי, אם כי, אלפא פארמה זו חברה נחשבת יותר מHD.
אני מחכה לאישור מהבנאדם שעוזר לי, ואני מתחיל.
מטרת על: לחטב עד 95 כרגע. אני רוצה להגדיל את הגירעון באופן משמעותי, ועם טרן וטסט אני אוכל לעשות זאת מבלי לאבד מסת שריר. אני מתכנן לסיים את החיטוב, עם 7 קילו משקל גוף פחות. בינתיים ירדתי 10 קילו, חיטוב של חודש וקצת... נראה שמסת השריר נשמרה, ברוך השם, וכך גם העיד @Tokowiw. כמו כן משקלי העבודה. אני מייחס זאת לשמירה על המשקלים זהים, והורדה בנפח הכולל.
עם זאת, אני מרגיש הרבה פחות אנרגטי, ובימים הראשונים של החיטוב הייתי חסר אנרגיות. עם הימים התרגלתי. כמו כן, אני מרגיש חלש יותר בחד"כ, ומשקלים שלפני הסייקל עולים לי בהרבה יותר קושי, ועם הרבה יותר זמן במנוחה). לדוגמה: בנץ' פרס 120 5X5 ירד ל3X5, עם גריינד מטורף בכל סט, ברמה שאני צריך לקחת ספוטר שמכיר אותי, ויודע שזה שנראה שאני עומד להיכשל לא בהכרח נכון, וייתכן שהמוט יעלה. אני נהייתי קטן יותר, אבל גם חטוב יותר.
כמו כן, כאשר מאבדים משקל גוף, המרווח בין המוט לגוף נהיה גדול יותר, לכן הלחיצה מהחזה הופכת להיות קשה יותר.
אני קצת בדיכאון... אבל יהיה בסדר. אני חושב שאולי אני צריך להתרחק קצת מבחורות, ולקחת דברים באיזי... כשזה יבוא, זה יבוא...

לעניין הסייקל, הייתי יורד מטרן, טסט, מאסטרון ואנאבר יעשו את העבודה יופי לסייקל חיטוב.

לעניין הדייט - לדעתי אתה נוטה לפרש דברים באופן שגוי לפני שאתה נכנס לעובי הקורה, יש אנשים ונשים בפרט שהן סגורות, באות מבית מסורתי ו/או שגדלו לחינוך מסויים. זה שבחורה בדייט הראשון לא נותנת לך נשיקה לא אומר כלום. ההיפך. קשר זוגי טוב נבנה לאט לאט ויש משהו יפה באישה שלא ממהרת לחתור למגע.
וזה לא אומר כלום על המיניות שלה.

לעניין הסייקל, הייתי יורד מטרן, טסט, מאסטרון ואנאבר יעשו את העבודה יופי לסייקל חיטוב.

לעניין הדייט - לדעתי אתה נוטה לפרש דברים באופן שגוי לפני שאתה נכנס לעובי הקורה, יש אנשים ונשים בפרט שהן סגורות, באות מבית מסורתי ו/או שגדלו לחינוך מסויים. זה שבחורה בדייט הראשון לא נותנת לך נשיקה לא אומר כלום. ההיפך. קשר זוגי טוב נבנה לאט לאט ויש משהו יפה באישה שלא ממהרת לחתור למגע.
וזה לא אומר כלום על המיניות שלה.
יכול להיות. אני כן יודע שאני שרוט, לא חושב שזה משהו שיצליח להשתנות בי אי פעם. אני מסוגל לחתוך קשרים על כלום
למה יורד מטרן? דווקא עם הטרן הסתדרתי יפה בסייקל האחרון.

יכול להיות. אני כן יודע שאני שרוט, לא חושב שזה משהו שיצליח להשתנות בי אי פעם. אני מסוגל לחתוך קשרים על כלום
למה יורד מטרן? דווקא עם הטרן הסתדרתי יפה בסייקל האחרון.

כי אתה גם ככה בחור רגיש ושימוש בטרן רק יעצים רגשות, יכול להיות שחלק מהתנהגות שלך כי שרידים מהעבר בשימוש בטרן.

אעיד על עצמי שגם אני בחור רגיש, לפעמים אימפולסיבי שיכול לחתוך דברים בשנייה אחת, מעולם לא ניסיתי טרן אבל אפילו שימוש בטסט גורם לי להיות רגיש יתר על המידה. לכן מעדיף אפילו לא לנסות כי שום גרם שריר לא שווה התנהגות כזו אחרת שאתה מצטער עליה בדיעבד.

כי אתה גם ככה בחור רגיש ושימוש בטרן רק יעצים רגשות, יכול להיות שחלק מהתנהגות שלך כי שרידים מהעבר בשימוש בטרן.

אעיד על עצמי שגם אני בחור רגיש, לפעמים אימפולסיבי שיכול לחתוך דברים בשנייה אחת, מעולם לא ניסיתי טרן אבל אפילו שימוש בטסט גורם לי להיות רגיש יתר על המידה. לכן מעדיף אפילו לא לנסות כי שום גרם שריר לא שווה התנהגות כזו אחרת שאתה מצטער עליה בדיעבד.
גם לפני הטרן הייתי דפוק חחח

לא יודע כמה גרוע טרן השפיע עלייך או שאם שמת לב לזה בכלל אבל גם אני מסכים עם מקרגור. לטובתך, חושב שעדיף שלא תקח טרן.
אני דפוק בראש מאז שיצאתי ממערכת היחסים הזוגית האחרונה שהייתי בה. התחילו להעיר לי שהשתניתי, שמשהו בי השתנה... זה היה לפני שהטרן נכנס לדם

אני דפוק בראש מאז שיצאתי ממערכת היחסים הזוגית האחרונה שהייתי בה. התחילו להעיר לי שהשתניתי, שמשהו בי השתנה... זה היה לפני שהטרן נכנס לדם

זה העניין, שהטרן מעצים כל דבר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית