- פותח/ת השרשור
הייתי מתייחס לכל אם היה שם משהו רלוונטי אבל אענה בפעם האחרונה על החלקים החשובים. בPCT היו לי עצבים אללה איסטר והצלחתי להתמודד איתם יפה. פישלתי פעמיים בסך הכל, הטעויות תוקנו.בוא אהיה איתך כנה עד מוות כי לא מעניין אותי, יש לך בעיות רציניות לפי מה שאני רואה.
הטרן עובד אחלה אבל מבחינת עצבים כמו שהיו לך ? לא. במצבים מסוימים יש לי פתיל קצר יותר אבל זהו. העצבים שכל אחד שמגיב לך בלוג אתה מבלבל בשכל "לך תגיב במקום אחר", נשמה שלי - כל הפורום פה כולל הלוג שלך זה פורום ציבורי. אם מישהו כאן ומסתכל ורוצה לשאול שאלה שישאל. אם אתה רוצה מקום שתוכל להגיב רק אתה אז תפתח בלוג ואתה תוכל להחליט מי מגיב לך ומי לא.
"הלוג הזה נועד בישביל גרף התקדמות" - אחדש לך משהו כי אתה לא יודע כנראה, כל הגרף + כל עדכון מופיע לך בסקירה כללית אם אני לא טועה + גרף ב"גרף התקדמות". אז הטענה שלך של "שאלות ותשובות" לא רלוונטי כי כאן זה "דיון" בתוך הלוג הספציפי שלך !!!!! דיון יכול לכלול גם שאלות וגם תשובות ! היית מאמין ?
פורום ציבורי - כל אחד יכול להגיב איפה שהוא רוצה ומה שהוא רוצה (כל עוד עומד בחוקים של הפורום) ולכן, השאלה של הבחור הנ"ל לא עוברת על שום חוק ושאלה שהיא בסדר גמור !
כל שאר הדברים שהכנסת כדוגמא למקום ציבורי גם לא תופס כי אין קשר.
אני ממש לא מאבד את זה, תסתכל לפי התגובות שלך מה קורה כאן. אתה זה שמאבד את זה ולא מעניין אם אתה בPCT. בן אדם תשלוט בעצמך ותבין את המצב.
בינתיים על 150 ואני הולך לעלות ל200 ובינתיים החומר עובד עליי מצויין !
פתחת את הלוג בישביל לחלוק, לשתף ולעזור ? אתה לא רוצה שיגיבו למרות שזה "דיון"? לך תפתח בלוג.
אני לא עוקב אחרי הלוג שלך בלי קשר.
עכשיו לפני שאתה מגיב לתגובה שלך בעצבים או לוקח ללב, תפנים מה אני רושם פה ותבין באמת שאתה יוצא מהכלים כאן.
אתה כותב כאן דברים כאילו אתה מר יודע הכל. אתה בסהכ עשית סייקלים לא הגיוניים כי השפיעו עלייך לרעה אז זה לא אומר שאתה יודע מה טוב לאנשים ומה לא.
היית על מינון כפול ממני בטרן אם אני זוכר נכון או יותר ומן הסתם התופעות לוואי יהיו חמורות יותר אצלך(תלוי מאוד בבן אדם אבל בכל זאת). אצלי התופעות לוואי ממש ממש לא מורגשות ואני רוצה לעלות מינון לראות איך הגוף שלי יגיב על 200.
**שכחתי להוסיף - אתה יכול לבקש יפה לא לשאול כאן אבל מאוד יכולים לא לכבד את הבקשה שלך כי בסופו של יום לפי שרשום למעלה יש לך 3 אפשרויות בלוג שלך:
1) "סקירה כללית"
2) "דיון"
3) "גרף התקדמות"
גם אז, כשפישלתי, לא הייתי עצבני כמוך...
ראיתי רק שכתבת שהייתי מינון כפול ממך על טרן.
אכן הייתי מינון כפול ממך על טרן, אבל בניגוד אליך לא הייתי עצבני בכלל. כך שהטיעון שלך של תופעות לוואי חמורות יותר אצלך לא רלוונטי, למרות שבאופן תיאורטי יותר מינון יותר תופעות לוואי אבל על כל אחד זה משפיע אחרת. אני לא כועס עליך כי אני יודע מה טרן עושה, אבל בקרוב כולם ישנאו אותך, לצערי, אם איבדת את זה ברמה כזו...
אגב, תופעת לוואי נוספת של הטרן היא שכאשר אתה עצבני אתה לא מרגיש את זה, כרגע יש אצלך חוסר מודעות... בקרוב תתעורר
הייתי מכבד אותך אם היית מכבד אותי, אבל אני מעבר לריבים ומלחמות.
מעכשיו, בבקשה אל תגיב לי בלוג יותר.
חג שמח.
נערך לאחרונה: