הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החזה עדיין לא החלים עד הסוף מהאימון האחרון

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
החזה עדיין לא החלים עד הסוף מהאימון האחרון, עדיין להתאמן עליו היום?
הוא עדיין קצת כואב..

מה אתם אומרים.. ואם אפשרתשובה כמה שיותר מהר אני אמור להתחחיל כבר..

מצטער על השאלה המטומטמת חח אני פשוט לא רוצה להרוס לעצמי
עריכה: גם הכתפיים..
(עברתי לAB מABCD)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא עושה 100 קילו סקוואט כפרה.. אני בינתיים עומד על 85 קילו ל-6 חזרות...
אבל מה הקשר..
ואני שחיף? תגיד תאכלס כאילו אני מת להגיע ל100 קילו... כרגע אני שוקל 86 והגובה שלי 188... ואני טוחן כל היום אוכל.. כבר מסתלבטים עליי בצבא שאני אוכל כל היום ומביא את ה"מטרנה" שלי חח

אני לא עושה 100 קילו סקוואט כפרה.. אני בינתיים עומד על 85 קילו ל-6 חזרות...
אבל מה הקשר..
ואני שחיף? תגיד תאכלס כאילו אני מת להגיע ל100 קילו... כרגע אני שוקל 86 והגובה שלי 188... ואני טוחן כל היום אוכל.. כבר מסתלבטים עליי בצבא שאני אוכל כל היום ומביא את ה"מטרנה" שלי חח

אז תתחיל SS
עם מה שאתה עושה לא תתקדם יותר מהר
ודיברתי על 100 קילו מעל הראש, בסקוואט המשקל על הגב ולא מעל הראש
בסקוואט הייתי מצפה ל 140 קילו לפחות

• פותח/ת השרשור
אז תתחיל SS
עם מה שאתה עושה לא תתקדם יותר מהר
ודיברתי על 100 קילו מעל הראש, בסקוואט המשקל על הגב ולא מעל הראש
בסקוואט הייתי מצפה ל 140 קילו לפחות

אני לא רוצה להגיע למשקלים גבוהים.. אני לא צריך את זה בשביל המטרה שלי..
אני רוצה גוף יפה ומחוטב אחי. אני רוצה להיות עם 10% שומן ובשביל ההמחשה היקף יד נגיד 37-38 עם קוביות.. תן לי את זה וזו הגשמת חלום מבחינתי... אני לא רוצה להיות איזה פאוורליפטר או הארדקור של בודי בילדינג.
ד"א זו לא חכמה כי אני מזלזל ברגליים ולא משקיע עליהם יותר מדיי.. הבנץ' שלי למשל מגיע לאותו משקל כמו הסקוואט שלי..
ולא ענית לי.. אני נראה שחיף בתמונות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא אמרת לפני שניה שאתה רוצה להגיע ל 100 קילו?

זו השאיפה שלי בינתיים.. אני רק אמרתי שאני אסתפק בנתונים שהבאתי למעלה.. וכמובן שזה יהיה לפני חיטוב..

בואו אני יגיד לכם ככה.. בינתיים אני אמשיך עם התכנית שלי לעוד חודש.. אתם תראו את ההתקדמות של בעוד חודש סבבה? אם זה לא יזוז לשום מקום.. כל הזין.. אני יקח SS ברצינות ונראה מה יהיה..
טוב יאללה מתחיל להיות מאוחר אני אחזור לדסקס אתכם מחר, אתם זורמים בשיחה.. חח

נערך לאחרונה:
אני לא רוצה להגיע למשקלים גבוהים.. אני לא צריך את זה בשביל המטרה שלי..
אני רוצה גוף יפה ומחוטב אחי. אני רוצה להיות עם 10% שומן ובשביל ההמחשה היקף יד נגיד 37-38 עם קוביות.. תן לי את זה וזו הגשמת חלום מבחינתי... אני לא רוצה להיות איזה פאוורליפטר או הארדקור של בודי בילדינג.
ד"א זו לא חכמה כי אני מזלזל ברגליים ולא משקיע עליהם יותר מדיי.. הבנץ' שלי למשל מגיע לאותו משקל כמו הסקוואט שלי..
ולא ענית לי.. אני נראה שחיף בתמונות?

בתמונה אתה נראה כמו אחד שמתאמן אבל לא יודע מה הוא עושה
אתה לא יכול להיות 10% וגם מאסיבי איך שאתה עובד
צריך להעלות במשקל וגם בא.ש (להגיע גם ל 15-17%) ואז לחטב

אם הבן אדם רוצה לעבוד על פיצולים ותקוע בראש אז שיעשה את זה - אי אפשר להכריח בן אדם.

הוא יכול לקרוא עד מחר ולשאול מיליון שאלות בסוף הוא יעשה מה שבראש שלו. חבל לא ללמוד מטעויות של אחרים ובכך לחסוך זמן יקר.

אני אישית אחרי הליניארית, והSS פשוט כואב לי הלב לחזור לפיצולים - לכן אני לא חוזר 😃 - כרגע מבצע HST

אם הבן אדם רוצה לעבוד על פיצולים ותקוע בראש אז שיעשה את זה - אי אפשר להכריח בן אדם.

הוא יכול לקרוא עד מחר ולשאול מיליון שאלות בסוף הוא יעשה מה שבראש שלו. חבל לא ללמוד מטעויות של אחרים ובכך לחסוך זמן יקר.

אני אישית אחרי הליניארית, והSS פשוט כואב לי הלב לחזור לפיצולים - לכן אני לא חוזר 😃 - כרגע מבצע HST

אבל אפשר לשאול אותו למה הוא מתאמן ככה ולמה הוא חושב שהשיטה שלו עדיפה ?
אם הוא לא יכול להסביר את המעשים שלו, אז הוא ליצן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית