הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עד כמה ניתן לחרוג בצ'יט?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
מדובר על הליך חיטוב.
משקל 84
גובה 1.78
גיל 25
כמה זה חריגה שהיא סבירה בציט לבין חריגה שיכולה להרוס שבוע שלם?
אני כרגע על תפריט של 1950 קלוריות.
ועושה ציט פעם בשבועיים, הצ'יט ברובו הוא ארוחה אחת ממש גדולה שמוערכת ב 3,300 קלוריות לבין 4,000.
ובסוף היום מוסיף שייק חלבון
הממוצע הוא 4,000 קלוריות לאותו יום, פעם בשבועיים.
אני פשוט מעדיף באותו יום לא לאכול חוץ מהארוחה של הציט עצמה ושם "להגזים"
עד כמה זה תקין?

האמת שהתשובה תהיה תלויה בתוצאות שאתה רואה, כמה שבועות אתה בחיטוב? האם ההתקדמות בחיטוב הולכת לפני הצפי? כמה ירידה במשקל שאתה רואה בשבוע? האם הירידה הזו החלה להאט משמעותית מהרגע שהתחלת לבצע את הצ'יטים?
בגדול לאכול 4000 קלוריות במכה מתי שהגוף נמצא במצב "רעב" רוב הזמן, יכול לפגוע לך בהתקדמות השבועית אבל זה תלוי באיך אתה מנטר את זה ומה אתה רואה בשטח, קשה לתת תשובה וודאית של "כן" או "לא", יש אנשים שצ'יטים כאלה גם פעם בשבוע לא הורסים להם את ההתקדמות ויצא לי להכיר כאלה שכן.

• פותח/ת השרשור
האמת שהתשובה תהיה תלויה בתוצאות שאתה רואה, כמה שבועות אתה בחיטוב? האם ההתקדמות בחיטוב הולכת לפני הצפי? כמה ירידה במשקל שאתה רואה בשבוע? האם הירידה הזו החלה להאט משמעותית מהרגע שהתחלת לבצע את הצ'יטים?
בגדול לאכול 4000 קלוריות במכה מתי שהגוף נמצא במצב "רעב" רוב הזמן, יכול לפגוע לך בהתקדמות השבועית אבל זה תלוי באיך אתה מנטר את זה ומה אתה רואה בשטח, קשה לתת תשובה וודאית של "כן" או "לא", יש אנשים שצ'יטים כאלה גם פעם בשבוע לא הורסים להם את ההתקדמות ויצא לי להכיר כאלה שכן.
תודה על התשובה.
האמת אני כן חווה "תקיעה" במשקל בתקופה.
אני בחיטוב 3 חודשים ב חודשיים הראשונים ירדתי ובחודש הזה חש קצת שאני תקוע.
אני ממחר מקצץ עוד טיפה בקלוריות (באיזור ה 200)

או שאני שוקל לחזור לניטרלי ולתת לגוף להתאזן.

לגבי הציט, אם אנחנו מדברים על משקל גוף אז לאחר 3-4 ימים אני חוזר למשקל של לפני הציט.
אבל כן המשקל נתקע

זה נשמע כמו פלוס קלורי של בערך 2000 קלוריות ביום צ'יט.
אם נשער ש1950 קלוריות זה מינוס קלורי של 500 קלוריות ביום בשבילך, 2000 קלוריות נוספות ביום יהרוס לך מינוס קלורי של 4 ימים בסך הכל.

תודה על התשובה.
האמת אני כן חווה "תקיעה" במשקל בתקופה.
אני בחיטוב 3 חודשים ב חודשיים הראשונים ירדתי ובחודש הזה חש קצת שאני תקוע.
אני ממחר מקצץ עוד טיפה בקלוריות (באיזור ה 200)

או שאני שוקל לחזור לניטרלי ולתת לגוף להתאזן.

לגבי הציט, אם אנחנו מדברים על משקל גוף אז לאחר 3-4 ימים אני חוזר למשקל של לפני הציט.
אבל כן המשקל נתקע
כעיקרון אם אתה חווה תקיעה במשך חודש ואתה רואה עלייה במשקל או שאתה ניטרלי אתה בהחלט פוגע בהתקדמות של החיטוב.
אני לא חסיד גדול של צ'יטים אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות אותם. בגדול אתה יכול לנסות להוריד את הקלוריות של הצ'יט משמעותית ולעשות אותו פעם בחודש ולראות האם אתה עדיין תקוע, בשילוב עם הפחתה קלורית לפי התוכנית שאתה מבצע (לא סגור על איך זה נראה) אבל כלל שאתה יורד במשקל הקלוריות שאתה צורך משתנות מן הסתם.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון אם אתה חווה תקיעה במשך חודש ואתה רואה עלייה במשקל או שאתה ניטרלי אתה בהחלט פוגע בהתקדמות של החיטוב.
אני לא חסיד גדול של צ'יטים אבל זה לא אומר שאי אפשר לעשות אותם. בגדול אתה יכול לנסות להוריד את הקלוריות של הצ'יט משמעותית ולעשות אותו פעם בחודש ולראות האם אתה עדיין תקוע, בשילוב עם הפחתה קלורית לפי התוכנית שאתה מבצע (לא סגור על איך זה נראה) אבל כלל שאתה יורד במשקל הקלוריות שאתה צורך משתנות מן הסתם.
מבחינה נפשית לא אוכל לעשות ציט פעם בחודש 😃
מישהו טען פה שהציט "יהרוס" 4 ימי חיטוב בלבד, כרגע זה נראה שאני נתקע גם מעבר.
אולי אשקול או להוריד שוב את הקלוריות לאיזור ה1700 ולראות איך אגיב.

נ.ב
לצאת לניטרלי לא יכול לעזור?
הגוף יתאזן וככה אוכל להמשיך לצרוך את ה 1950 קלוריות שלי ולהמשיך לרדת?

מבחינה נפשית לא אוכל לעשות ציט פעם בחודש 😃
מישהו טען פה שהציט "יהרוס" 4 ימי חיטוב בלבד, כרגע זה נראה שאני נתקע גם מעבר.
אולי אשקול או להוריד שוב את הקלוריות לאיזור ה1700 ולראות איך אגיב.

נ.ב
לצאת לניטרלי לא יכול לעזור?
הגוף יתאזן וככה אוכל להמשיך לצרוך את ה 1950 קלוריות שלי ולהמשיך לרדת?
דבר ראשון זה טוב שמבחינה שיטתית אתה מנטר ורואה שזה הורס לך יותר מ-4 ימים, משמע יש לך תשובה שמה שאתה עושה כרגע, לא עובד.
לגבי האם להיות בנייטרלי עם צ'יטים ואז לראות האם זה עובד, שווה לך לנסות ולראות האם אתה ממשיך לרדת או נתקע אבל לא הייתי עושה את שני הדברים בבת אחת.

להוריד עוד בקלוריות סתם כי אתה מרגיש תקוע בעוד שיש צ'יטים של 4000 קלוריות נראה לי רעיון לא טוב, קודם תפחית את הצ'יטים האלה לנייטרלי תעשה את זה כמה זמן ותראה האם יש התקדמות, אם אין התקדמות אז תשנה עוד משתנה של צריכה קלורית יומית וכו', אם אתה נכנס למצב של רעב משמעותי.. ואתה גם מפחית קלוריות עוד, אתה תכנס לבולמוסים וייהרס לך החיטוב D:, פוטנציאלית... כל אחד מתמודד עם זה אחרת.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון זה טוב שמבחינה שיטתית אתה מנטר ורואה שזה הורס לך יותר מ-4 ימים, משמע יש לך תשובה שמה שאתה עושה כרגע, לא עובד.
לגבי האם להיות בנייטרלי עם צ'יטים ואז לראות האם זה עובד, שווה לך לנסות ולראות האם אתה ממשיך לרדת או נתקע אבל לא הייתי עושה את שני הדברים בבת אחת.

להוריד עוד בקלוריות סתם כי אתה מרגיש תקוע בעוד שיש צ'יטים של 4000 קלוריות נראה לי רעיון לא טוב, קודם תפחית את הצ'יטים האלה לנייטרלי תעשה את זה כמה זמן ותראה האם יש התקדמות, אם אין התקדמות אז תשנה עוד משתנה של צריכה קלורית יומית וכו', אם אתה נכנס למצב של רעב משמעותי.. ואתה גם מפחית קלוריות עוד, אתה תכנס לבולמוסים וייהרס לך החיטוב D:, פוטנציאלית... כל אחד מתמודד עם זה אחרת.
הבנתי...
אוקיי בתור התחלה אפחית את הקלוריות של הציט אבל בהערכה שלי אני אוריד בין 500-1000 קלוריות
לא אוכל להוריד מעבר, מכיוון שידוע שהאוכל בציט הוא עתיר קלוריות ובפועל 4,000 קלוריות בציט זה לא כזה הרבה עבורי 😃
אבל אוריד ואעדכן בהמשך

הבנתי...
אוקיי בתור התחלה אפחית את הקלוריות של הציט אבל בהערכה שלי אני אוריד בין 500-1000 קלוריות
לא אוכל להוריד מעבר, מכיוון שידוע שהאוכל בציט הוא עתיר קלוריות ובפועל 4,000 קלוריות בציט זה לא כזה הרבה עבורי 😃
אבל אוריד ואעדכן בהמשך
כן מתאר לעצמי, הכי חשוב שתהיה שיטתי בניטור ותבין האם הצ'יט בפורמט הנוכחי הוא הבעיה או שיש בעיה אחרת, ככל שתוכל לשלוט במשתנים האלה תוכל לדעת יותר מדויק איך הגוף של מגיב לדברים האלה. מכיר אנשים שעושים צ'יט משמעותי פעם בשבוע ולא נעצר להם החיטוב ומצד שני מכיר אנשים (אני אחד מהם) שלא יכולים לעשות צ'יטים בכלל אחרת נהרס החיטוב.

• פותח/ת השרשור
כן מתאר לעצמי, הכי חשוב שתהיה שיטתי בניטור ותבין האם הצ'יט בפורמט הנוכחי הוא הבעיה או שיש בעיה אחרת, ככל שתוכל לשלוט במשתנים האלה תוכל לדעת יותר מדויק איך הגוף של מגיב לדברים האלה. מכיר אנשים שעושים צ'יט משמעותי פעם בשבוע ולא נעצר להם החיטוב ומצד שני מכיר אנשים (אני אחד מהם) שלא יכולים לעשות צ'יטים בכלל אחרת נהרס החיטוב.
אני אגיד לך משהו.
בעברי שעשיתי חיטוב
כן התחטבתי עם ציטים כאלו גדולים אבל התפריט עצמו היה יותר דל בקלוריות (באיזור ה 1,500 קלוריות)
היום לא אצליח להיות בתפריט כזה עקב עבודה,למידה וכדומה

מדובר על הליך חיטוב.
משקל 84
גובה 1.78
גיל 25
ועושה ציט פעם בשבועיים, הצ'יט ברובו הוא ארוחה אחת ממש גדולה שמוערכת ב 3,300 קלוריות לבין 4,000.
עד כמה זה תקין?
עד כדי פינוי באט'ן
אבל באמת,תלוי בך

אני אישית הייתי מתחרע

היי,
יש כאלה שיכולים להעמיס פעם בשבוע או שבועיים מה שירצו - וימשיכו לרדת במשקל, ויש כאלה שזה לא יעבוד להם. אתה כנראה מהסוג השני.
תוריד קלוריות/ תוסיף אירובי, מיום שהתחלת ספור שבועיים. יש ירידה במשקל? רשאי לעשות צ'יט. אין ירידה/ יש ירידה מינורית? שכח מזה
4000 קלוריות בצ'יט דיי זה לא נורא. בתור מתאמן ששוקל 108 על 1.80 בתקופות חיטוב קשות צ'יט אצלי יכול להגיע גם ל10-12K קלוריות יומי. רק בוא ניקח בחשבון שאני על חומרים, ועושה צ'יט בתדירות של אחת לחודש וחצי-חודשיים.

מדובר על הליך חיטוב.
משקל 84
גובה 1.78
גיל 25
עד כמה זה תקין?

היי, יש אפשרות שארוחת "שחיתות" פעם בשבועיים תקזז את הגירעון הקלורי של השבועיים האחרונים. זה תלוי כמה קלוריות באמת אכלת בארוחה הזו (בני אדם די גרועים בלהעריך כמה קלוריות הם אכלו) ומה הגירעון הקלורי שלך. לדוגמה, אתה בגירעון של 1,500 קלוריות בשבוע (3,000 בשבועיים) וביום שאכלת את הצ'יט היית בעודף של 2,000 קלוריות - הגירעון נטו הוא 1,000 קלוריות בשבועיים, זה גירעון שיוביל לירידה מאוד איטית במשקל. ואם היית בעודף של 3,000 קלוריות אז בכלל קיזזת את הכל.
אבל שאלה יותר חשובה שאתה צריך לשאול את עצמך היא למה בכלל אתה מרגיש את הצורך לאכול ארוחת שחיתות בסדר גודל כזה?

ציט של 3000-4000 זה סתם משוחת ולא מחוייב למציאות
לצורך העניין ארוחה של מקדונלס ועוד טילון יגיע לך בערך ל 1800-2000 קלוריות
האם אפשרי? זה כמו שבמשך חודש תחסוך כל יום 10 ש"ח ובפעם בשבועיים תבזבז 100, רק אתה רק מאט את הקצב החיסכון שלך
דברי שני, אפשר פשוט גם להוריד כמויות של אוכל מתחילת היום בו אתה מבצע ציט ואת הציט שלך גם להגביל ולא להתפרע כאילו אין מחר.

• פותח/ת השרשור
היי, יש אפשרות שארוחת "שחיתות" פעם בשבועיים תקזז את הגירעון הקלורי של השבועיים האחרונים. זה תלוי כמה קלוריות באמת אכלת בארוחה הזו (בני אדם די גרועים בלהעריך כמה קלוריות הם אכלו) ומה הגירעון הקלורי שלך. לדוגמה, אתה בגירעון של 1,500 קלוריות בשבוע (3,000 בשבועיים) וביום שאכלת את הצ'יט היית בעודף של 2,000 קלוריות - הגירעון נטו הוא 1,000 קלוריות בשבועיים, זה גירעון שיוביל לירידה מאוד איטית במשקל. ואם היית בעודף של 3,000 קלוריות אז בכלל קיזזת את הכל.
אבל שאלה יותר חשובה שאתה צריך לשאול את עצמך היא למה בכלל אתה מרגיש את הצורך לאכול ארוחת שחיתות בסדר גודל כזה?
לגבי חישוב הקלוריות אני דיי מדוייק (גם בארוחות ציט וגם בתפריט) אני עובד עם מחשבוני קלוריות ושוקל אוכל.
לגבי גודל ארוחת השחיטות:
כפי שאמרתי בציט לרוב האוכל עתיר קלוריות
ולפחות עבורי זה לא ברמה כזאת גדולה.
שוב הטווח הוא בין 3,300 ל 4,000 (תלוי בארוחה שבחרתי.
אני אוהב לשלב גם ג'אנק בתור אוכל (לחמנייה עם בשר, מקדונלדס,פיצה)
וגם שילוב של שוקולד:
מעדנים,גלידות,וכדומה
אז אם תיקח את הג'אנק של האוכל וגאנק של השוקולד
אתה תבין איך אני מגיע למספרים הללו 😃

נ.ב
לא הבנתי אותך לגבי עודף קלורי.
אני צורך היום כ 1950 קלוריות במשקל של 85.
זה אומר גירעון של 500 קלוריות יומי
לפי חישוב של שבוע זה 3,500
ולפי שבועיים זה 7,000
אז לא הבנתי את המספרים שציינת (1,500 לשבוע ו 3,000 לשבועיים)
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ציט של 3000-4000 זה סתם משוחת ולא מחוייב למציאות
לצורך העניין ארוחה של מקדונלס ועוד טילון יגיע לך בערך ל 1800-2000 קלוריות
האם אפשרי? זה כמו שבמשך חודש תחסוך כל יום 10 ש"ח ובפעם בשבועיים תבזבז 100, רק אתה רק מאט את הקצב החיסכון שלך
דברי שני, אפשר פשוט גם להוריד כמויות של אוכל מתחילת היום בו אתה מבצע ציט ואת הציט שלך גם להגביל ולא להתפרע כאילו אין מחר.
אם אתה מצליח "להתמודד" עם ארוחה בודדת במקדונלדס
וללא תוספות וללא גלידה
שאפו.
אני מכפיל...

• פותח/ת השרשור
מעדכן שלפני 10 ימים הורדתי 250 קלוריות מהתפריט.
ויכול להגיד שהייתה לי ירידה מסיבית של 1.5 קילו.
קצת מוזר, אבל כנראה היה הכרחי כי אני מזכיר שהייתי בתקיעה מבחינת משקל / מראה.
יש לי ציט ביום ראשון אני כן אנסה טיפה לעדן אותו מבעבר אבל כפי שראיתי בזכות ההורדה של 250 קלוריות זה אכן "פתח" את המעבר לירידה ולא בהכרח שהציט השפיע.

נ.ב
האם הגיוני שאני שוקל 83.5 , גובה 1.78
ואני צורך 1,700 קלוריות על מנת להמשיך את הירידה?
מזכיר כשהייתי על 1950 אני נתקעתי (בדקתי למשך 3 שבועות)
כי לפי חישוב זה יוצא שאני 1,000 קלוריות מתחת לניטרלי

מעדכן שלפני 10 ימים הורדתי 250 קלוריות מהתפריט.
ויכול להגיד שהייתה לי ירידה מסיבית של 1.5 קילו.
קצת מוזר, אבל כנראה היה הכרחי כי אני מזכיר שהייתי בתקיעה מבחינת משקל / מראה.
יש לי ציט ביום ראשון אני כן אנסה טיפה לעדן אותו מבעבר אבל כפי שראיתי בזכות ההורדה של 250 קלוריות זה אכן "פתח" את המעבר לירידה ולא בהכרח שהציט השפיע.

נ.ב
האם הגיוני שאני שוקל 83.5 , גובה 1.78
ואני צורך 1,700 קלוריות על מנת להמשיך את הירידה?
מזכיר כשהייתי על 1950 אני נתקעתי (בדקתי למשך 3 שבועות)
כי לפי חישוב זה יוצא שאני 1,000 קלוריות מתחת לניטרלי
תודה על העדכון באמת עניין לדעת מה היה הפקטור כאן. לחתוך קלוריות בסוף תמיד יניב ירידה במשקל רק חשוב שתראה שאתה לא פתאום מתחיל ליפול קילו וחצי בשבוע 😃 כי אז הסיכוי שאתה מאבד שריר גבוה. 1000 קלוריות מתחת לנייטרלי נשמע לי קיצוני אבל זה מאוד תלוי כמה זמן שאתה כבר בחוסר קלורי כי הגוף מתנהג אחרת ככל שאתה ממשיך. הגוף נלחם להשאר במשקל וכנראה שצרכת 250 פחות, שברת את הסטטוס קוו והגוף מתחיל לרדת שוב.
הייתי מעדן את הציט בכל מקרה ועוקב לראות מה הקצב ירידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית