אני מתכנן בחודש האחרון של החיטוב לקחת יהומבין.
בגלל שאין אפשרות לאכול 4 שעות אחרי הצריכה ארוחת הבוקר שלי בבסיס מתבטלת לי(אין לי אפשרות להוציא אוכל מהחדר אוכל לאחרכך,חשבתי כבר על זה) ואיתה גם כמות אוכל נחמדה שחסרה לי בתפריט(6 ביצים שלמות וקוטג').
ד"א,אני כל השבוע בבסיס,לכן אין לי אפשרות לאכול בבית או להביא אוכל מהבית כל בוקר.
התחלתי לשחק עם התפריט שלי,הוספתי שייק אחד,הוספתי עוד בוטנים,אבל זה לא מספיק לי.
אני צריך המלצה למזונות עשירים בחלבון ודלים בפחמימות שלא צריך מקרר כדי לשמור אותם וגם נוחים מבחינת שימוש(לא כמו קבנוס למשל שגם יקר וגם עושה ריח של נקניק לקילומטר XD).
השאיפה היא להגיע ל-2500 קלוריות(זה הצריכה המקסימלית שלי בשבוע,שזה ביום של אימון אירובי בבוקר וגם אימון משקולות בערב).
התפריט שעד עכשיו בניתי נראה ככה:
ארוחת 10:(אחרי הצום שאחרי היהומבין)
סקופ חלבון
50 ג' שקדים
6 כדורי אומגה
2 אופטימן
צהריים:
מנת בשר בלבד+ירקות(בד"כ לא עובר את ה200 קלוריות)
50 ג' בוטנים ל"קינוח"
ערב אחרי אימון:
טונה בשמן
קוטג' 3%(זה מה שיש בחד"א)
50 ג' בוטנים
סקופ חלבון
יוצא בערך סה"כ:
חלבון:135 ג'
פחמימות:35 ג'
שומן:100 ג'
תעזרו לי בבקשה,מה הייתם מוסיפים,תנו רעיונות.
בגלל שאין אפשרות לאכול 4 שעות אחרי הצריכה ארוחת הבוקר שלי בבסיס מתבטלת לי(אין לי אפשרות להוציא אוכל מהחדר אוכל לאחרכך,חשבתי כבר על זה) ואיתה גם כמות אוכל נחמדה שחסרה לי בתפריט(6 ביצים שלמות וקוטג').
ד"א,אני כל השבוע בבסיס,לכן אין לי אפשרות לאכול בבית או להביא אוכל מהבית כל בוקר.
התחלתי לשחק עם התפריט שלי,הוספתי שייק אחד,הוספתי עוד בוטנים,אבל זה לא מספיק לי.
אני צריך המלצה למזונות עשירים בחלבון ודלים בפחמימות שלא צריך מקרר כדי לשמור אותם וגם נוחים מבחינת שימוש(לא כמו קבנוס למשל שגם יקר וגם עושה ריח של נקניק לקילומטר XD).
השאיפה היא להגיע ל-2500 קלוריות(זה הצריכה המקסימלית שלי בשבוע,שזה ביום של אימון אירובי בבוקר וגם אימון משקולות בערב).
התפריט שעד עכשיו בניתי נראה ככה:
ארוחת 10:(אחרי הצום שאחרי היהומבין)
סקופ חלבון
50 ג' שקדים
6 כדורי אומגה
2 אופטימן
צהריים:
מנת בשר בלבד+ירקות(בד"כ לא עובר את ה200 קלוריות)
50 ג' בוטנים ל"קינוח"
ערב אחרי אימון:
טונה בשמן
קוטג' 3%(זה מה שיש בחד"א)
50 ג' בוטנים
סקופ חלבון
יוצא בערך סה"כ:
חלבון:135 ג'
פחמימות:35 ג'
שומן:100 ג'
תעזרו לי בבקשה,מה הייתם מוסיפים,תנו רעיונות.