הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עושים??

ליאניי

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אם הייתי על קלוריות מאוד נמוכות 700-1000 והייתי במשקל 83 ירדתי ל60 32 שומן ככה שירדתי רק 10 אחוז שומן והרוב מהשריר עכשיו אני רוצה להציל את המצב ולהתחיל חיטוב יש לי תוכנית אימונים טובה הייתה גם לפני פשוט לא התאמנתי טוב ועכשיו אמי מתאמנת עם טכניקה ובצורה יותר טובה
עכשיו אני רוצה להוריד שומן ל21 בערך ואני העלתי קלוריות בפעם אחת ל1250 ואני מפחדת שאני יעלה במשקל מזה כי הגוף יתרגל לקל ואני כבר שבוע ככה אז מה לעשות לחזור למצב הקודם של הנמוך ולעלות בהדרגה או להישאר ככה ?
וגם לא בכל הימים אני מגיעה לכמות קלוריות יש ימים שפחות אז כיאלו הכול נדפק
עכשיו אני 168 מטר והולכת ביום 10,000 צעדים

אם הייתי על קלוריות מאוד נמוכות 700-1000 והייתי במשקל 83 ירדתי ל60 32 שומן ככה שירדתי רק 10 אחוז שומן והרוב מהשריר עכשיו אני רוצה להציל את המצב ולהתחיל חיטוב יש לי תוכנית אימונים טובה הייתה גם לפני פשוט לא התאמנתי טוב ועכשיו אמי מתאמנת עם טכניקה ובצורה יותר טובה
לגשת לאיש מקצוע בהקדם, פשוט חוסר אחריות.
עכשיו אני רוצה להוריד שומן ל21 בערך ואני העלתי קלוריות בפעם אחת ל1250 ואני מפחדת שאני יעלה במשקל מזה כי הגוף יתרגל לקל ואני כבר שבוע ככה אז מה לעשות לחזור למצב הקודם של הנמוך ולעלות בהדרגה או להישאר ככה ?
זה לא משנה ב2 המצבים התוצאה תהיה זהה.

• פותח/ת השרשור
והתוצאה טובה או לא? ואני כן אצל מישהי בלווי ובנוסף כן עליתי בשריר פשוט לא הרבה

• פותח/ת השרשור
אמרת שאין הבדל בתוצאה אז התכוונתי אם העלה במשקל אחרי שהעלתי בקלוריות
אני במצב סקיני פאט מה אתה מציע לעשות

אמרת שאין הבדל בתוצאה אז התכוונתי אם העלה במשקל אחרי שהעלתי בקלוריות
אם תעלי קלוריות לאט או מהר זה לא משנה בהנחה ותפגעי במאזן הניטרלי שלך בדיוק. (מה שסביר להניח שלא יקרה)
אני במצב סקיני פאט מה אתה מציע לעשות
להתייעץ עם מי שמלווה אותך / לפטר אותו ולגשת לאחד אחר שיתן לך תשובות.

מאוד בכלליות אגיד בנושא סקיני פאט,
-אם לא מפריע לך שאין לך הרבה מסת שריר, תיכנסי לחיטוב מהיר ואז מסה כמו שצריך עם אימונים מתאימים.
-אם מפריע לך עניין המסת שריר ופחות עניין הבטן הלא מחמיאה אז מסה עם פלוס קלורי קטן תעשה את העבודה.

בסופו של דבר גם רי-קומפוזיציה זה לא מופרך, אבל לא משהו שהייתי בונה עליו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה אני יתייעץ עם האשת מקצוע
ומקווה שאני יעלה אתהקלוריות לגירעון נמוך ואימונים עצימים ואם הזמן המסת שריר תעלה כי אני מתאמנת יחסית מתחילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית