היי,
במשך שנים אני מתמודד עם בעיה בבנץ' פרס שקשורה לכיווץ השכמות ולשמירה עליהן מקובעות לאורך הסט.
לדעתי יכול להיות שזה קשור לעקמת ולחוסר סימטריה בגב.
גם בבנץ' עליון, אחרי שאני מתמקם על הספסל, הגוף שלי מרגיש כאילו הוא "בורח" אוטומטית לצד מסוים.
לאחרונה הורדתי את המשקל בבנץ' ל-110 ק"ג ועשיתי 5 חזרות, אבל הבעיה עדיין הייתה קיימת ולא הצלחתי לעבור את ה-5 חזרות.
הורדתי ל-100 ק"ג וגם שם הצלחתי רק 5 חזרות. אותו דבר קרה גם ב-90 וב-80 ק"ג
לא משנה מאיזה משקל אני מתחיל, אני כמעט תמיד נתקע סביב 5 חזרות.
אז אני לא חושב שהבעיה היא בהכרח כוח, אלא שמשהו ב-setup או בטכניקה משתבש במהלך הסט.
ניסיתי כבר כמה דברים:
צירפתי תמונה של הגב שלי. האם לדעתכם העקמת היא מקור הבעיה?
ואם כן, יש לכם טיפים או תרגילים שיכולים לעזור לי לשפר את ה-setup והיכולת לשמור על השכמות מקובעות לאורך הסט?
אגב במכון שלי אין לי דאמבלים מעל 30 קילו והסמית משין תמיד תפוס, אז זו לא חלופה אפשרית
במשך שנים אני מתמודד עם בעיה בבנץ' פרס שקשורה לכיווץ השכמות ולשמירה עליהן מקובעות לאורך הסט.
לדעתי יכול להיות שזה קשור לעקמת ולחוסר סימטריה בגב.
גם בבנץ' עליון, אחרי שאני מתמקם על הספסל, הגוף שלי מרגיש כאילו הוא "בורח" אוטומטית לצד מסוים.
לאחרונה הורדתי את המשקל בבנץ' ל-110 ק"ג ועשיתי 5 חזרות, אבל הבעיה עדיין הייתה קיימת ולא הצלחתי לעבור את ה-5 חזרות.
הורדתי ל-100 ק"ג וגם שם הצלחתי רק 5 חזרות. אותו דבר קרה גם ב-90 וב-80 ק"ג
לא משנה מאיזה משקל אני מתחיל, אני כמעט תמיד נתקע סביב 5 חזרות.
אז אני לא חושב שהבעיה היא בהכרח כוח, אלא שמשהו ב-setup או בטכניקה משתבש במהלך הסט.
ניסיתי כבר כמה דברים:
- לשנות את ה-setup
- לדחוף יותר עם הרגליים
- להוציא את המוט עם ספוטר
- לשים יותר דגש על כיווץ וקיבוע השכמות
צירפתי תמונה של הגב שלי. האם לדעתכם העקמת היא מקור הבעיה?
ואם כן, יש לכם טיפים או תרגילים שיכולים לעזור לי לשפר את ה-setup והיכולת לשמור על השכמות מקובעות לאורך הסט?
אגב במכון שלי אין לי דאמבלים מעל 30 קילו והסמית משין תמיד תפוס, אז זו לא חלופה אפשרית