הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להשתפר בלחיצות...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מתאמן ב׳ SS, הגעתי ל67 קילו בנץ, ולא משנה כמה ריסטים, כמה אכלתי,שום דבר לא הצלחתי לסגור את המשקל הזה... אני כרגע אוכל מצויין, הסקוואט משתפר חלק, מה אני יכול לעשות?
אתמול ניסיתי לעשות 70 קילו והיה כישלון , בקושי סגרתי חזרה אחת...
כם הפרס תקוע על 45 קילו..נתונים בצד

נערך לאחרונה:
אתה חושב שזה יעזור לו להתקדם ?

התבונה האנושית גורל מיוחד לה לגבי סוג מסוים של הכרותיה : מטרידות עליה שאלות שאין בידה לדחותן, משום שהוטלו עליה בידי טבע התבונה עצמה. איך אין בידה גם להשיב עליהן, משום שהן למעלה מכל יכולתה של התבונה האנושית.

אני ממליץ לחזור ולקרוא את ההודעה שלך בלולאה עד שיפול לך האסימון.

אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.

אני יוצא בקריאה נרגשת לכל מביני העניין:s13:אם מישהו מבין מה הוא רוצה ומסוגל לכתוב הודעה עניינית(להבדיל מcoldfire), אנא מכם עיזרו לי להבין אותו.

נערך לאחרונה:
התבונה האנושית גורל מיוחד לה לגבי סוג מסוים של הכרותיה : מטרידות עליה שאלות שאין בידה לדחותן, משום שהוטלו עליה בידי טבע התבונה עצמה. איך אין בידה גם להשיב עליהן, משום שהן למעלה מכל יכולתה של התבונה האנושית.

מצטער, אבל השפה שאתה מדבר בה היא שפה קדומה של אנשים שלא מתקדמים...

מאיפה הציטוט המתורגם רע הזה ואיזה פורום אתה מנהל?

מצטער, אבל השפה שאתה מדבר בה היא שפה קדומה של אנשים שלא מתקדמים...

Die menschliche Vernunft hat das besondere Schicksal in einer Gattung ihrer Erkentnisse: daß sie durch Fragen belaestigt wird, die sie nicht abweisen kann, denn sie sind ihr durch die Natur der Vernunft selbst aufgegeben, die sie aber auch nicht beantworten kann, denn sie übersteigen alles Vermögen der menschlichen Vernunft.​

אולי עכשיו ברור יותר? או שמישהו צריך מתאם פלטות בשביל להבין?

Die menschliche Vernunft hat das besondere Schicksal in einer Gattung ihrer Erkentnisse: daß sie durch Fragen belaestigt wird, die sie nicht abweisen kann, denn sie sind ihr durch die Natur der Vernunft selbst aufgegeben, die sie aber auch nicht beantworten kann, denn sie übersteigen alles Vermögen der menschlichen Vernunft.​

אולי עכשיו ברור יותר? או שמישהו צריך מתאם פלטות בשביל להבין?

לא, אתה!!!

בנוגע לבעיות בתרגום, האשמה היא שלהם:
http://he.wikipedia.org/wiki/שמואל_הוגו_ברגמן

http://he.wikipedia.org/wiki/נתן_רוטנשטרייך

אמנם הם קצת מתים, אבל אני בטוח שהוצאת ביאליק תודה לך מקרב לב אם תודיע לה על הטעויות 😛.

תודה רבה. אחרי רבע שעה תפסתי את עצמי והפסקתי לקרוא שם. מרתק : )

ועכשיו חסרה לי התשובה רק לשאלה המקורית השנייה שלי

• פותח/ת השרשור
מקפיץ...סיימתי כרגע שבוע של 3X3 בלחיצות, בנתיים התקדמתי בסקוואט. האם להמשיך עוד שבוע? מה אני עושה ביום ראשון ? לנסות לעשות 67 קילו או לעלות משקל?
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית