הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

למה אני צריך להציע משהו לבן אדם שמתקדם?

הוא מתקדם בנפח בסביבות 130-140 לאקרוס
אבל לא עושה עצימות, אז איפה ההתקדמות פה ?

אם היה במקביל לנפח התקדמות של 150-170 סקוואט בעצימות הייתי מבין
ככה להתקדם כל שבוע 2.5 קילו בנפח וגם זה לאחר חזרה אחורה במשקלים לא יעיל

הוא מתקדם בנפח בסביבות 130-140 לאקרוס
אבל לא עושה עצימות, אז איפה ההתקדמות פה ?

אם היה במקביל לנפח התקדמות של 150-170 סקוואט בעצימות הייתי מבין
ככה להתקדם כל שבוע 2.5 קילו בנפח וגם זה לאחר חזרה אחורה במשקלים לא יעיל

מה לא יעיל בזה? זה החלק הכי חשוב של ההתקדמות. להתקדם בעצימות זה רק ביטוי של מה שעשית בנפח, ואפשר להשיג את זה מהר גם אחר כך. אם היית מגיע ל 200 קילו ל 5 סטים אקרוס, לא היית קורא לזה התקדמות?

מה לא יעיל בזה? זה החלק הכי חשוב של ההתקדמות. להתקדם בעצימות זה רק ביטוי של מה שעשית בנפח, ואפשר להשיג את זה מהר גם אחר כך. אם היית מגיע ל 200 קילו ל 5 סטים אקרוס, לא היית קורא לזה התקדמות?

כן,
אבל הוא כבר עשה 140 ל5 לטענתו
ככה שלחזור ולעבוד מ 120 ל 5X5 ועד ל 140 5X5 זה מוזר
חסר לי פה משהו בתוכנית אלכס

קודם תנסה, ואז תגיד. אף אחד בעולם לא עושה שני אימוני נפח בלי פריודיזציה כלשהי.

יש מספיק תוכניות עם הרבה מאוד נפח, לכל תוכנית יש תכנון מסויים.
כמו שניתן להחליף את העצימות במהירות עקב תשישות ניתן להחליף את הנפח כך.

כן,

140 ל 5 על 5 זה עדיין התקדמות מול 140 ל 5, והוא עוד לא סיים. לא תמיד הכל אופטימלי, ולבן אדם שרק החלים מפציעה, אני מבין מה החשש להכניס אימוני עצימות בפתאומיות.

כן,

רן הוא כבר כתב לך, שזה נועד גם לסדר את הטכניקה ולהתאושש מפציעה(לדעתי יותר משהוא מנטלי, וזה גם לגיטימי).

יש מספיק תוכניות עם הרבה מאוד נפח, לכל תוכנית יש תכנון מסויים.
כמו שניתן להחליף את העצימות במהירות עקב תשישות ניתן להחליף את הנפח כך.

אז אתה בעצם ממליץ לו להחליף התקדמות שבועית, בהתקדמות שבועית יותר קצרה, ולתכנן פריודיזציות מוזרות, רק כדי שלא יעשה אימונים דינאמיים?

הוא טוען שאימונים דינאמיים מיותרים כשהנפח לא מעמיס יותר מדי

אז אתה בעצם ממליץ לו להחליף התקדמות שבועית, בהתקדמות שבועית יותר קצרה, ולתכנן פריודיזציות מוזרות, רק כדי שלא יעשה אימונים דינאמיים?

לא, אני הייתי ממליץ לו לעשות SS מ120 קילו ולקפוץ 2.5 לאימון (ואם הפציעה באמת הייתה מפחידה אותו עד כדי כך, אז לעלות משקל אימון כן אימון לא).

לא, אני הייתי ממליץ לו לעשות SS מ120 קילו ולקפוץ 2.5 לאימון (ואם הפציעה באמת הייתה מפחידה אותו עד כדי כך, אז לעלות משקל אימון כן אימון לא).

הדיון היה לא על מה אתה ממליץ לו, אלא על זה שמה שהוא עושה זה עובד, ואתה רצית להעביר אותו למשהו שלא עובד רק כדי שלא יעשה אימונים דינאמיים.

הדיון היה לא על מה אתה ממליץ לו, אלא על זה שמה שהוא עושה זה עובד, ואתה רצית להעביר אותו למשהו שלא עובד רק כדי שלא יעשה אימונים דינאמיים.

מי אמר שמה שאני אמרתי לו לא עובד.
שאני יצאתי מהתקופה הרעה שלי אני עשיתי משהוא הרבה יותר מפגר מזה, זה שזה עבד לא אומר כלום...

הכוכב זהב מגעיל
משה תחליף לו את הצבע לזהב, ככה זה סתם צהוב

ערכתי את ההודעה שלי, נשמטה הלא.
ועדיין אני לא המאמן שלו, לא אמרתי לו לשנות כלום.
אני עדיין הייתי מתאמן אחרת( ובאמת התאמנתי אחרת).*

זה שהיית מתאמן אחרת או שמה שהיית מביא לו היה עובד לא קשור לכאן בשום צורה. מה שקשור זה שאמרת שמה שהוא עושה לא עובד. ההגדרה לעובד זה שיש התקדמות, מה שבפירוש מראה על כך שטעית.

זה שהיית מתאמן אחרת או שמה שהיית מביא לו היה עובד לא קשור לכאן בשום צורה. מה שקשור זה שאמרת שמה שהוא עושה לא עובד. ההגדרה לעובד זה שיש התקדמות, מה שבפירוש מראה על כך שטעית.

לדעתי הוא לא התקדם, זה כמו שאני ארד עכשיו ל180 קילו יעלה ל5X5 עם 220 ויגיד הנה יש התקדמות.

אבל הדיון נעשה מפגר, לא באמת מעניין אותי להגדיר התקדמות טובה לעומת התקדמות רעה.

לדעתי הוא לא התקדם, זה כמו שאני ארד עכשיו ל180 קילו יעלה ל5X5 עם 220 ויגיד הנה יש התקדמות.

אבל הדיון נעשה מפגר, לא באמת מעניין אותי להגדיר התקדמות טובה לעומת התקדמות רעה.

אם תגיע ל 220 ל 5x5 זו עדיין תהיה התקדמות. אפילו בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית