נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
אני לא רואה כאן שאלות. גררת אותי ללוג תזונה בלי שאלות?
וככה על הדרך, מה משקלי העבודה שלך?
וככה על הדרך, מה משקלי העבודה שלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האם אני צריך לעשות את ההעמסה הראשונה (זה הולך להיות 1000 גרם פחמימה ב5 שעות? WTF?) שבוע אחרי תחילת הדיאטה או שאני יכול לדחות אותה לסוף סייקל של 10 ימים עד שבועיים כדי לקבל דילול מלא של מאגרי גליקוגן? או שאין טעם בכך ואחרי שבוע כבר תהיה פגיעה משמעותית במטבוליזם ויש צורך אמיתי (גם אם מדובר בתחילת הדיאטה) בהעמסה?
איפה רשום בספר שצריך לעשות העמסה ב 5 שעות? אם אני זוכר נכון זה יום שלםחח תודה על העצה.
אין על גרעפסים מסריחים 😵
ושאלה אחרת:
האם אני צריך לעשות את ההעמסה הראשונה (זה הולך להיות 1000 גרם פחמימה ב5 שעות? WTF?) שבוע אחרי תחילת הדיאטה או שאני יכול לדחות אותה לסוף סייקל של 10 ימים עד שבועיים כדי לקבל דילול מלא של מאגרי גליקוגן? או שאין טעם בכך ואחרי שבוע כבר תהיה פגיעה משמעותית במטבוליזם ויש צורך אמיתי (גם אם מדובר בתחילת הדיאטה) בהעמסה?
איפה רשום בספר שצריך לעשות העמסה ב 5 שעות? אם אני זוכר נכון זה יום שלם
אין טעם לדחות אותה, וכן תעמיס ב-5 שעות כמו שרשום, ראיתי את זה עכשיו אם כי לרוב פעלתי לפי קבוצה 1 ולכן חשבתי שזה כל היום (אפילו אומר שם 2-3 ימים)
זה אשכרה יוצא ~1000 גרם (12*88) פחמימה ב5 שעות ! 😲
יהיה מעניין
לייל מודה שיש לו מספר בעיות פסיכוטיות, בינהן הוא לוקח גם כדורים לעניין.מיום ליום אני מגלה שלייל דפוק בראש
עשיתי FBWX2 עם 15 חזרות 3 סטים?
מה חתכת מהפוטבול?
עוד אין לאף אחד מהחדשים ציוד, אתה יכול להגיע עדיין...
אל תהיה טמבל. תבוא. אין כזה דבר לעמוד בצד, כולם עובדים קשה לא משנה מה הותק שלך.למרות שהפסדתי את כל האימונים? לא בזין שלי לבוא לאימון ולהסתכל כל הזמן מהצד ולא להבין מי נגד מי