הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב - PSMF ע"פ לייל מקדונלד

אני לא רואה כאן שאלות. גררת אותי ללוג תזונה בלי שאלות?
וככה על הדרך, מה משקלי העבודה שלך?

• פותח/ת השרשור
חיים:

האם אני צריך לעשות את ההעמסה הראשונה (זה הולך להיות 1000 גרם פחמימה ב5 שעות? WTF?) שבוע אחרי תחילת הדיאטה או שאני יכול לדחות אותה לסוף סייקל של 10 ימים עד שבועיים כדי לקבל דילול מלא של מאגרי גליקוגן? או שאין טעם בכך ואחרי שבוע כבר תהיה פגיעה משמעותית במטבוליזם ויש צורך אמיתי (גם אם מדובר בתחילת הדיאטה) בהעמסה?

משקלי עבודה של היום (ריקון גליקוגן):
BOR 80 קילו (בסוף כבר הורדתי ל70 לא ראיתי בעיניים)
לחיצת חזה 70 קילו לאורך כל האימון
כל השאר זה מכונות (לג פרס אני פשוט על המשקל הכי גבוהה - לא משהו בשמיים נראה לי.., וכו')

חח תודה על העצה.
אין על גרעפסים מסריחים 😵

ושאלה אחרת:

האם אני צריך לעשות את ההעמסה הראשונה (זה הולך להיות 1000 גרם פחמימה ב5 שעות? WTF?) שבוע אחרי תחילת הדיאטה או שאני יכול לדחות אותה לסוף סייקל של 10 ימים עד שבועיים כדי לקבל דילול מלא של מאגרי גליקוגן? או שאין טעם בכך ואחרי שבוע כבר תהיה פגיעה משמעותית במטבוליזם ויש צורך אמיתי (גם אם מדובר בתחילת הדיאטה) בהעמסה?
איפה רשום בספר שצריך לעשות העמסה ב 5 שעות? אם אני זוכר נכון זה יום שלם

• פותח/ת השרשור
איפה רשום בספר שצריך לעשות העמסה ב 5 שעות? אם אני זוכר נכון זה יום שלם

עמ' 46,49 בספר בהתייחסות לקבוצה 2 אליה אני משתייך.
והאם אני יכול לדחות באמת את ההעמסה הראשונה? ובכמה זמן? או שאין בכלל טעם בכך?

אין טעם לדחות אותה, וכן תעמיס ב-5 שעות כמו שרשום, ראיתי את זה עכשיו אם כי לרוב פעלתי לפי קבוצה 1 ולכן חשבתי שזה כל היום (אפילו אומר שם 2-3 ימים)

• פותח/ת השרשור
אין טעם לדחות אותה, וכן תעמיס ב-5 שעות כמו שרשום, ראיתי את זה עכשיו אם כי לרוב פעלתי לפי קבוצה 1 ולכן חשבתי שזה כל היום (אפילו אומר שם 2-3 ימים)

זה אשכרה יוצא ~1000 גרם (12*88) פחמימה ב5 שעות ! 😲
יהיה מעניין

אתה יכול גם לעשות לך שייקים זו גם אפשרות טובה, ואם ממש קשה לך תנסה להכניס פחות סיבים בהעמסה.

בהצלחה בתוכנית

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב אנשים. אחרי שנאלצתי לעשות הפסקה קלה מהדיאטה בסופ"ש (נסיבות אישיות) - אבל עדיין שמרתי על תחזוקה וקצת פחות, חזרתי אתמול לתפריט כרגיל כך שעכשיו הוא גם מסתדר לי מבחינת ההעמסות בסופ"ש וכו' (מתחיל ביום ראשון..).
אתמול כבר היה קל לחזור לתפריט, ואני חייב לציין שהבעיה היא לא כל כך התמודדות עם פחמימות יותר מאשר התמודדות עם אוכל יבש ולא מגוון (יש לי איזה 30 חבילות טונה במטבח + 15 קוטג' + 5 קילו חזה עוף)...

אשמח לשמוע בנוגע לזה הצעות לשיפור וגיוון האוכל.

עוד מעט אני אעשה אימון ריקון גליקוגן ע"פ התוכנית של לייל בUD2 (אימון שעבר ניסיתי לעשות משהו ליצני עם תרגילים מורכבים בחלקו והפעם נעשה לפי הספר).

• פותח/ת השרשור
טוב, אחרי אימון ריקון גליקוגן, ויש לציין שצריך לשלול לאנשים רישיון אחרי אימון כזה.
כל תזוזת הגה מחושבת וכל הזזת רגיל לכיוון גז או בלם מתבצעת כמו תחת השפעת סמים.

• פותח/ת השרשור
מה חתכת מהפוטבול?

היה לי ניתוח לפני חודשיים בערך והיה אסור לי להתאמן עד הזמן האחרון.
תאכלס זה אפילו יותר כאב לי מלהפסיד אימונים זה הפוטבול, ממש נהניתי באימון בזמנו...
בכל מקרה הבנתי שעכשיו זה כבר עם כל הציוד ואני בפיגור רציני עם כל האימונים שם...
אולי שנה הבאה 😃

עוד אין לאף אחד מהחדשים ציוד, אתה יכול להגיע עדיין...

למרות שהפסדתי את כל האימונים? לא בזין שלי לבוא לאימון ולהסתכל כל הזמן מהצד ולא להבין מי נגד מי
אל תהיה טמבל. תבוא. אין כזה דבר לעמוד בצד, כולם עובדים קשה לא משנה מה הותק שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית