הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב - PSMF ע"פ לייל מקדונלד

• פותח/ת השרשור
אל תהיה טמבל. תבוא. אין כזה דבר לעמוד בצד, כולם עובדים קשה לא משנה מה הותק שלך.

וואלה אתם האמריקאים משוגעים.
האימון הערב הוא ב8!! 😲

מ-ו-נ-ד-י-א-ל

אני נמצא בקרחנות על מחסור בפחמימות, אין לשפוט את בעל הנושא הזה

תבוא לאימון, מקסימום אם ממש מעניין אותך תראה ת'משחק בשידור חוזר... כולנו מוותרים על המשחקים פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תבוא לאימון, מקסימום אם ממש מעניין אותך תראה ת'משחק בשידור חוזר... כולנו מוותרים על המשחקים פעם בשבוע.

לא מוותר על מונדיאל..

אגב,
כשנרשמתי לשיאים הם שאלו אותי מי הפנה אותי אליהם ואמרתי את השם שלך, אז אם זה אמור להעניק לך איזה פרס כלשהו אז תדע לדרוש אותו...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מוות לאנשי ישראלקקי.
ניסיתי את המתכון שלהם לשייק חלבון עם הקוטג' ויצא פשוט מגעיל, אין כל קשר בין אבבקת חלבון מתוקה לגבינת קוטג' שבבסיסה היא מלוחה.
בזבזתי על החרא הזה את מנת החלבון\הארוחה האחרונה שלי היום.

• פותח/ת השרשור
אימון ריקון גליקוגן שני השבוע (ואולי אחרון, שאלה בהמשך).
היום היה אימון מוות, יש לציין שהעצה של לייל לצרוך את האבקת חלבון (שמכילה מעט פחמימה ונספגת מהר) לפני האימון די עוזרת בהתחלה, אבל כשמגיע הסבב השני שום דבר כבר לא עוזר. אפשר לאמר שהרבה חשבו שיש איזה אורגייה של כושים במכון מהצעקות וההתנשפויות שדפקתי שם בסטים האחרונים.
כמו כן, בנהיגה חזור הייתה הרגשה מעניינת או ליתר דיוק חוסר הרגשה של השרירים בגוף, שבאו לידי ביטוי בנהיגה מיוחדת במינה.
לגבי התפריט, אפשר לאמר שהולך בסדר, מה שדי קשה בו זה גם לשמור על השומן הנמוך, כי זה למעשה מונע ממך לאכול בחוץ לחלוטין, דבר שקשה לעמוד בו, אז כשיוצא אני פשוט מזמין חזה עוף אבל יש עליו מעט שמן.
ממה שאני מבין זה לא פוגע במהות התוכנית, אלא רק גורע מהגירעון הקלורי, אז ניחא.
*אם יש פה טעות אז תקנו אותי, בכוונה כתבתי את זה, אולי באמת אסור גם את זה לחלוטין ואז אפעל בנושא*
וכמו שציינתי בהתחלה יש לי שאלה לגבי הריקון גליקוגן, והיא האם יש טעם לעשות אימון אחד נוסף (ביום שישי) או שזה כבר חסר תועלת?

יום מעולה אנשים

הקטע בדיאטה הוא לא לאכול שומן ופחמימות חוץ מאומגה 3 והפחמימות שבאות עם החלבון, לכן זה יכול "להאט" את קצב הירידה במשקל אבל פעם בשבוע לא יקרה שום דבר, נסה לאכול בחוץ ביום העמסה.
3 אימוני דילול בשבוע מיותרים לגמרי.

• פותח/ת השרשור
עדכון 02.07.10

משקל: 114.7

אמנם ירידה יפה עד כה (4.3 קילו) ב10 ימים, אך תיארתי לעצמי שארד יותר.. את המספר האמיתי נראה אחרי ההעמסה. בכל אופן יש לציין שהשבוע בקושי עשיתי אירובי (הייתה הפסקה במונדיאל 😲) ושבוע הבא אני אשתדל להוסיף יותר.
בכל מקרה, החלטתי כרגע להישאר בתוכנית, כי סה"כ אני מסתדר כרגע לפחות יפה עם התפריט, ופסיכולוגית קל יותר לשמור על תפריט כשאתה מעיף אב מזון אחד (אני יודע שלייל כותב את זה בעצמו, זה בסדר).
המטרה הקרובה היא לרדת מתחת ל110 קילו, ואז נעשה הערכת מצב מחודשת ונראה איך ולאיפה מתקדמים.

היום ניסיתי לעשות סתם אימון רגיל כי תאכלס לא התאמנתי כמו שצריך כבר המון זמן ואני כבר לא יכול להתאפק ואחרי דדליפט ובנצ' לחמישיות הפסקתי, ועברתי לעוד חצי שעה אירובי אינטנסיבי על האליפטי.

שבת שלום!

• פותח/ת השרשור
חשבתי על התזונה שלי וכמובן היא מכילה הרבה נתרן (ניסיון נואש לתבל אוכל יבש).
האם כמו תגדולה יכולה להשפיע בכזה סדר גודל על איבוד או ליתר דיוק שמירה על נוזלים בגוף?
או שזה מתמעט לעומת המחסור בפחמימות?

• פותח/ת השרשור
עדכון קצר אחרי הסופ"ש.
סה"כ עמדתי יפה יפה בכל הפיתויים שעמדו בדרך, והיו הרבה מהם.
פשוט טחנתי ערימות סלט והרבה בשר בארוחות המשפחתיות, כשאמא שלי כבר ידעה מראש לחמם לי לי חזה עוף (אוי ההקרבה).
מה שכן, ניצלתי פעם אחת את הזכות שלייל נותן בספר לקטגוריה 2 ואכלתי ארוחה אחת רגילה, שגם כללה קינוח.
מהסתכלות במראה הבוקר - לא השתנה כלום.

הערה כללית:
ראוי לציין נסיגה רצינית של החצ'קונים במהלך הדיאטה, לא יודע אם זה בגלל ההפחתה בשומן או בפחמימות, אבל זה קורה ובגדול, וזאת אחלה תופעת לוואי.

שבוע טוב!

• פותח/ת השרשור
עדכון יומי קטן.
משקל לפני אימון 114 קילו = ירידה של 5 קילוגרם ב11 ימים סה"כ.
נחמד מאוד, ובהחלט יש טעם להמשיך בתוכנית כרגע כמו שפרטתי בהודעה קודמת בעמוד זה.
יום שלישי ההעמסה הגדולה, אני ממש מתכונן לזה כמו למשימה, הולכות להיות 5 שעות של טירוף חושים 😲
מעניין מה יראה המשקל ברביעי.

עד אז
PEACE

• פותח/ת השרשור
תוך כדי שאני מכין לעצמי את התפריט לההעמסה מחר, זה פחות או יותר מה שהצלחתי ליצור, כשהגעתי למקסימום שומן שלייל מתיר (100~), רק (לא יודע אם לשים את זה במרכאות או לא) 750 גרם פחמימה, וכמות החלבון היומית פחות או יותר. הבעיה היא שהסך הקלורי די גבוהה (יותר מ1000 קלוריות מעל התחזוקה באופן משמעותי), מה לעשות שהראש מתחיל לפעול באנורקסיה בתפריט כזה.
אקיצר, אשמח לשמוע הצעות לשיפור:

שם המאכל כמות ערך תזונתי
חלב טרי בשקית 1%ליטר 420 קלוריות
דלי פקאן 450 גרם 1719 קלוריות
בשר הודו לא מבושל 300 גרם 314 קלוריות
פסטה מלאה 500 גרם 1640 קלוריות
עגבניות 1000 גרם 208 קלוריות
שמן זית 3 כפות 369 קלוריות
סה"כ קלוריות: 4670 קלוריות סה"כ חלבון: 215.4 גרם סה"כ שומן: 95.8 גרם סה"כ פחמימות: 736 גרם

הערה: מכיוון שלייל מגביל אותי ב5 שעות אכילה, מה שעשיתי זה פשוט לרכז את כל ההעמסה לשני שלב אכילה, הראשון של קופסת דלי פקאן עם ליטר חלב, והשני הוא פסטה ברוטב בולונז, שאמור לעזור לי להעיף את כל ה500 גרם...(ולכן יש גם צורך ב3 כפות שמן זית...)

את האמת, נראה כרגע כמו משימה בלתי אפשרית, נראה איך ילך מחר.

עריכה:
כדי לשמור על עקביות של הלוג וגם למידע לקוראים עתידיים, לינק לתשובות שהיו לגבי הנתרן:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=13808

נערך לאחרונה:
נראה לי קצת הזוי באמת לעשות את ההעמסה רק 5 שעות,יש הסבר למה זה דווקא 5 שעות?

- סליחה אם אני מפריע בזמן הלוג,פשוט מעניין אותי מה ההסבר

• פותח/ת השרשור
נראה לי קצת הזוי באמת לעשות את ההעמסה רק 5 שעות,יש הסבר למה זה דווקא 5 שעות?

- סליחה אם אני מפריע בזמן הלוג,פשוט מעניין אותי מה ההסבר

לייל אומר ככה, אני עושה.
אני חושב שיש מטרה נסתרת כן להגביל בסה"כ את כמות הפחמימות הנכנסת, לאור העבודה שמדובר על קטגוריה 2 (=אחוז שומן גבוהה) והם כנראה לא צריכים בכמויות פחמימות אדירות כדי לאזן את ההורמונים שכנראה לא נפגעים באופן קשה, וזאת אני אומר לאור העובדה שקטגוריה 3 לא עושים ההעמסות בכלל (מכאן שככל שאחוז השומן עולה כך יורד הצורך בפחמימות) ואילו קטגוריה 1 - שבא לידי ביטוי באופן דומה בUD2 - צריכים ההעמסה גדולה ואפילו עוצרים את הדיאטה אחרי סייקל קצר בלבד.

• פותח/ת השרשור
בשביל מה השומן בהעמסות

סה"כ השתדלתי לשים כמה שפחות, וגם כפות שמן הזית שהוספתי זה כדי לבשל למעשה את הפסטה והרוטב, כשאני אשתדל לנצל כמה שפחות מהמכסה הזו.
בסה"כ לא עברתי את המקסימום המותר שלייל מציב

בשביל מה השומן בהעמסות
מה הבעיה? ההעמסה זה גם יום להרגיע את המוח מהחרא של הדיאטה. אני אוכל בההעמסה מה שבא לי: פיצות, בירות, צ'יפס, חומוס, בשר טחון ופשוט אוכל הרבה פחמימות עם זה.

מה הבעיה? ההעמסה זה גם יום להרגיע את המוח מהחרא של הדיאטה. אני אוכל בההעמסה מה שבא לי: פיצות, בירות, צ'יפס, חומוס, בשר טחון ופשוט אוכל הרבה פחמימות עם זה.

מסכים עם השלד.
ככה העמסה צריכה להראות 😃

• פותח/ת השרשור
טוב, אחרי 5 שעות ההעמסה אני מרגיש פשוט כמו איזה חזייייייייר.
לא זכור לי מעולם שאכלתי כזאת כמות של אוכל בכזה פרק זמן, אמנם לא סיימתי את כל הפסטה, אבל פיציתי בהרבה רסק עגבניות שהתווסף לרוטב, כך שאפשר לאמר בקלות שעברתי את ה700 גרם פחמימה.

*מנסה לקום מהכיסא ולא מצליח מרוב כבדות*

שלוש מסקנות:
1. לייל מקדונלד פסיכי
2. לייל מקדונלד פסיכי
3. לייל מקדונלד פסיכי

יש לי תמונות להעלות של כמויות האוכל אבל אין לי כח לעשות עכשיו כלום, נראה לי אני אלך לישון עד המשחק או משהו כזה, בו אני הולך לפנק את עצמי בכמה בירות, ואחרי זה ליפול לישון שוב כמו חזיר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית