הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לגובה

מצב
השרשור נעול

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
אם אני מרים פי 2 מהמשקל שלי ואפילו יותר ? יש סיכוי שאני יפסיק לגבוהה ?

כי אני שוקל 55 ק"ג ומרים 125KG בLEG PRESS

ובא אלי איזה אחד מהחדר כושר ואמר לי שאני מרים יותר מדי ושאני יפסיק לגבוהה כי אני מרים יותר מכפול מהמשקל שלי

אז סתם מעניין אותי לדעת

למרות שזה ניראלי סתם חרטא

לא ולא
ותפסיק לעשות לג פרס זה לגייז תעשה סקוואט אם שמינית מהסכום אתה מתקפל.

• פותח/ת השרשור
לא ולא
ותפסיק לעשות לג פרס זה לגייז תעשה סקוואט אם שמינית מהסכום אתה מתקפל.

אוקיי סבבה הבנתי ,
ואולי בעתיד אני יעבור לסקוואט בנתיים אני מתקדם 10 קילו לאימון בלג פרס

תודה רבה

לא יפריע לך לצמיחה, יש שאומרים שההפך הוא הנכון, שזה מעודד צמיחה (בתכ'לס קצת קשה לדעת..) הדבר היחידי שעלול לפגוע בצמיחה זה שבר בלוחות הגדילה בעצמות (לוחות האפיפיזה הנמצאות בקצות העצמות).

ותפסיק לעשות לג פרס.

אם אתה מרים פי 2 מהמשקל שלך אני רוצה לראות סרטון...

לג פרס זה בולשיט

זה אפשרי יש כל מיני מכשירי לג פרס והעומסים שונים ביניהם (40 קילו באחד יכול להיות כמו 70 באחר).

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי יש כל מיני מכשירי לג פרס והעומסים שונים ביניהם (40 קילו באחד יכול להיות כמו 70 באחר).

קודם כל זה לג פרס עם פלטות , אני מרים פלטות של 2 20 ואחד של 10 בכל צד

שזה כבר 100 20+20+20+20+10+10 ושאלתי תמדריך והוא אמר שהמתקן עצמו שאני דוחף שוקל 20 קילו

דבר שני אני עושה את זה מלא לא רבעים אני מעלה עד המקסימום תרגל ומוריד עד המקסימום שאני יכול

:X בכל מקרה יום חמישי אני בחדר כושר אני יעלה סירטון

לא יפריע לך לצמיחה, יש שאומרים שההפך הוא הנכון, שזה מעודד צמיחה (בתכ'לס קצת קשה לדעת..) הדבר היחידי שעלול לפגוע בצמיחה זה שבר בלוחות הגדילה בעצמות (לוחות האפיפיזה הנמצאות בקצות העצמות).

ותפסיק לעשות לג פרס.

אני גם מאמין לזה שהרמת משקולות לא מפריע לגדילה אלה מעודדת.
אבל אני כבר משהו כמו 3 חודשים מחפש מחקר חזק עם רפרנסים והכל, אבל לא מוצא..

אם מישהו יכול למצוא כזה זה יחסוך לי הרבה ויכוחים עם אנשים שאפשר להוכיח להם בשנייה שהם טועים, ולהשתיק אותם.

אני גם מאמין לזה שהרמת משקולות לא מפריע לגדילה אלה מעודדת.
אבל אני כבר משהו כמו 3 חודשים מחפש מחקר חזק עם רפרנסים והכל, אבל לא מוצא..

אם מישהו יכול למצוא כזה זה יחסוך לי הרבה ויכוחים עם אנשים שאפשר להוכיח להם בשנייה שהם טועים, ולהשתיק אותם.
קשה לבצע מחקר כזה
צריך המון כסף והמון זמן וסבלנות, ובכלל אי אפשר בוודעות לדעת אם אכן ההרמת משקולות היא שעודדה צמיחה או אכן עודדה צמיחה

קשה לבצע מחקר כזה
צריך המון כסף והמון זמן וסבלנות, ובכלל אי אפשר בוודעות לדעת אם אכן ההרמת משקולות היא שעודדה צמיחה או אכן עודדה צמיחה

אז על סמך מה קובעים שהרמת משקולות לא פוגעת בגדילה??

אתה לא לוחץ 120 קילו וגם לא 100 קילו. היות והמסילה בשיפוע, אז המשקל שאתה לוחץ שווה ל (נניח שהזווית היא 45 מעלות):
85=cos45*120, כלומר אתה לוחץ 85 קילו, שזה נחמד אבל לא יותר מזה.

ילדון תפסיק להיות לייצן לג פרס זה לגייז תעשה סקואט שלוש חודשים אתה בא ללג פרס שם 300 קילו ועוד זה קל לך.
זה ממש חרטא המכונה הזו
אה המקום מוכר לי קאנטרי קלאב באר שבע?כולם שם לייצנים.

• פותח/ת השרשור
גאייייייייייי

חחח שכחתי שאתה גבר , לך מפה יקוקסינל מה אתה משחק לי אותה אז יש לך כרס והאלוהים שלך זה ביל ריפטו אבל חברה אין לך ואני חרא אם אתה לא בתול בן 30 ימסכן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית