נק' מוניטין:
3,637
- 1,450
- 4
שלום
אז לפני כשבועיים התחלתי לעשות את התכנית
וקצת רקע בכללי - לפני זה התאמנתי בסביבות שנתיים עם הרבה הפסקות, מה שעשיתי היה דיי מינימליסטי ונראה משהו כמו - בנצ', פולי, לחיצת כתפיים (במכונה:jester:), ופשיטת טרייספס. ולא עבודה על כח אלא משהו כמו 8 חזרות.
לא הייתי יותר מידיי רציני וממוקד והייתי דיי תקוע, ות'אמת שפחדתי לאכול ולגדול וניסיתי לבצע חיטובים כושלים כל הזמן. יצא שהתאמנתי יותר בשביל לשמור על מסה מינימלית של שריר, אבל לאחרונה הפסקתי עם השטויות והאימונים עולים מדרגה בסדר העדיפויות 👏
כרגע 90ק \ 1.88מ+-.
המטרה שלי היא להתקדם כמה שאפשר בכל התרגילים (מן הסתם), אבל בבנצ' להגיע למשקל עבודה של 100 קילו, ואז חיטוב ולשלב אימונים ליום סיירות.
התכנית היא: (משקלי עבודה הם המשקלים של אימון שעבר)
---------
A -
סקוואט 65x3x5, פלוס 5 כל אימון
בנצ' 77.5x3x5, פלוס 2.5 כל אימון
דדליפט 80x1x5, פלוס 7.5 כל אימון
---------
B -
סקוואט 65x3x5
פרס 45x3x5, פלוס 2.5 כל אימון
מתח 3xF
---------
לגבי תזונה:
לא אוכל לפי תפריט או סופר במדויק שטויות, רק שם לב כל יום שאני אוכל מספיק חלבון וכ-3000 קלוריות
היום עשיתי:
אימון B
סקוואט 70x3x5
פרס 50x3x5 (זאת הקפיצה היחידה של 5 קילו שאני אעשה בפרס, פשוט פעם שעברה היה דיי קל אז הלכתי על 50, היה נחמד)
מתח
זה הכל לבינתיים, טענות הארות הערות ושאר ירקות יתקבלו בברכה 🚬🤪🚬
אז לפני כשבועיים התחלתי לעשות את התכנית
וקצת רקע בכללי - לפני זה התאמנתי בסביבות שנתיים עם הרבה הפסקות, מה שעשיתי היה דיי מינימליסטי ונראה משהו כמו - בנצ', פולי, לחיצת כתפיים (במכונה:jester:), ופשיטת טרייספס. ולא עבודה על כח אלא משהו כמו 8 חזרות.
לא הייתי יותר מידיי רציני וממוקד והייתי דיי תקוע, ות'אמת שפחדתי לאכול ולגדול וניסיתי לבצע חיטובים כושלים כל הזמן. יצא שהתאמנתי יותר בשביל לשמור על מסה מינימלית של שריר, אבל לאחרונה הפסקתי עם השטויות והאימונים עולים מדרגה בסדר העדיפויות 👏
כרגע 90ק \ 1.88מ+-.
המטרה שלי היא להתקדם כמה שאפשר בכל התרגילים (מן הסתם), אבל בבנצ' להגיע למשקל עבודה של 100 קילו, ואז חיטוב ולשלב אימונים ליום סיירות.
התכנית היא: (משקלי עבודה הם המשקלים של אימון שעבר)
---------
A -
סקוואט 65x3x5, פלוס 5 כל אימון
בנצ' 77.5x3x5, פלוס 2.5 כל אימון
דדליפט 80x1x5, פלוס 7.5 כל אימון
---------
B -
סקוואט 65x3x5
פרס 45x3x5, פלוס 2.5 כל אימון
מתח 3xF
---------
לגבי תזונה:
לא אוכל לפי תפריט או סופר במדויק שטויות, רק שם לב כל יום שאני אוכל מספיק חלבון וכ-3000 קלוריות
היום עשיתי:
אימון B
סקוואט 70x3x5
פרס 50x3x5 (זאת הקפיצה היחידה של 5 קילו שאני אעשה בפרס, פשוט פעם שעברה היה דיי קל אז הלכתי על 50, היה נחמד)
מתח
זה הכל לבינתיים, טענות הארות הערות ושאר ירקות יתקבלו בברכה 🚬🤪🚬
נערך לאחרונה: