הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לכח

עידןכהן10

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני משחק בקבוצת כדורגל
ואני לא רוצה לעלות במסה,אני רק רוצה לעלות בכח.
אני רשום בחדר כושר.
מה אני צריך לעשות???

תודה רבה לעונים. אני חדש בפורום אז אם זה לא המקום אני מצטער.

ולמה בדיוק אתה חושב שזה יפגע במהירות שלך לעלות 10 קילו של שריר ולהכפיל את הכוח שלך?

ולמה בדיוק אתה חושב שזה יפגע במהירות שלך לעלות 10 קילו של שריר ולהכפיל את הכוח שלך?
א. כי זה קשה
ב. הוא לא רוצה לאבד את הריבועים

זה מה שאני שומע כשילד ששוקל 70 קילו אומר שהוא לא רוצה לעלות במשקל

• פותח/ת השרשור
א. כי זה קשה
ב. הוא לא רוצה לאבד את הריבועים

זה מה שאני שומע כשילד ששוקל 70 קילו אומר שהוא לא רוצה לעלות במשקל

אני אומנם שוקל רק 70 אבל אני לא מטר 90 או משהו כזה אני רק מטר 68

עלייה מתונה בקלוריות עם אימוני משקולות, אם כי האימוני אירובי יהרגו את ההתאוששות וההתקדמות תהיה איטית, יחד עם תזונה לא אידאלית תהיה איטית עד מאוד.
מאזן קלורי חיובי חייבים כאן כי אין לדעת כמה קלוריות ידרשו האימוני כוח (בין האימונים = התאוששות = קלוריות), לכן יש פה קושי רב.
איך לעשות את זה? לבנות תפריט נטראלי ולעלות כל X זמן ב 100-200 קלוריות עד שמגיעים לנקודה שכן עולים במשקל (עולים במשקל = יותר מ2-3 ק"ג בזמן נתון, נגיד בשבוע)

אני אומנם שוקל רק 70 אבל אני לא מטר 90 או משהו כזה אני רק מטר 68
בסדר אף אחד לא אמר לך שאתה צריך להיות 100 קילו.
אבל עלייה של 5-10 קילו במסה רזה רק יעזרו לך.
ובכל מקרה לרדת במשקל זה הרבה יותר קל, מאשר לצבור מאסה.
תמיד תוכל לחתך בקלוריות ולרדת במשקל...

ובכל מקרה לרדת במשקל זה הרבה יותר קל, מאשר לצבור מאסה.
טוב....

תפסיק לצאת בהכרזות שנכנות לך ואולי לעוד חמישה אנשים בפורום כאילו הן גורפות לעולם כולו.
זה כמו שאני אגיד שלהכנס להריון זה קל. זה אולי נכון לי, אבל אתה עדיין לא יכול לעשות את זה!

טוב....

תפסיק לצאת בהכרזות שנכנות לך ואולי לעוד חמישה אנשים בפורום כאילו הן גורפות לעולם כולו.
זה כמו שאני אגיד שלהכנס להריון זה קל. זה אולי נכון לי, אבל אתה עדיין לא יכול לעשות את זה!

מי דיבר על כל העולם, דיברתי על הכדורגלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית