הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לנקות בכוח 80 קילו

bentzurm

משתמש משקיע
2,972
7
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,609
2,972
7
המטרות:
- power clean 80 kilo
- bench press 95x5

מטרות משניות:
- להתקדם עם הפרונט סקוואט
- מתח לחזרות מרובות - כיום ~11 רוצה להגיע לכיוון ה- 15+

התוכנית:
A1
power clean 5x3
bench 5x5 volume
front squat 3x5

A2
power clean 5x3
press 3x5
squat/deadlift 1x5 heavy

A3
power clean 5x3
bench 1x5 heavy
front squat 3x5

אני מתכנן להעלות 2.5 קילו כל אימון שני בקלין ובסקוואט. 2.5 קילו כל שבוע בבנצ'.

מה דעתך על לעשות חלק מהזמן פאוור קלין לסינגלים וחלק מהזמן דאבלים?

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מה דעתך על לעשות חלק מהזמן פאוור קלין לסינגלים וחלק מהזמן דאבלים?

בהצלחה.

אני מניח שזה יהיה רעיון טוב כשהמשקלים יהיו יותר קשים. אני מניח שאני אצליח למשוך שלשות עד 65 קילו ומשם אולי נרד לדאבלים ואחרי זה לסינגלים.
או שאתה מתכוון לחלק את השבוע לשלשות/דאבלים/סינגלים לפי הימים?

אגב לא ציינתי אבל מתח אני מתכוון לעשות בימי מנוחה (4 פעמים בשבוע) בבית לפי התבנית של recon ron.

• פותח/ת השרשור
האימון שעשיתי היום:

Power clean 3x5 50 Kg
Bench press 5x5 70 Kg
Front squat 3x5 50 Kg

הקלינים לא היו קשים אבל יש הרבה מקום לשיפור הטכניקה. אני מקווה ששלוש פעמים בשבוע יקדם אותי בקטע הזה.

אני מניח שזה יהיה רעיון טוב כשהמשקלים יהיו יותר קשים. אני מניח שאני אצליח למשוך שלשות עד 65 קילו ומשם אולי נרד לדאבלים ואחרי זה לסינגלים.
או שאתה מתכוון לחלק את השבוע לשלשות/דאבלים/סינגלים לפי הימים?

אגב לא ציינתי אבל מתח אני מתכוון לעשות בימי מנוחה (4 פעמים בשבוע) בבית לפי התבנית של recon ron.

התכוונתי לחלק את השבוע לשלשות דאבלים וסינגלים, אבל אם אתה יכול להתקדם בשלשות כל אימון זה סבבה. רק שזה ישתנה מאוד מהר.

בהצלחה ילד פלאו, תדע שפחמימות מגבירות את המוג'ו 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬👹👹👹😈😈😈🤪🤪🤪🤘🤘🤘

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לחלק את השבוע לשלשות דאבלים וסינגלים, אבל אם אתה יכול להתקדם בשלשות כל אימון זה סבבה. רק שזה ישתנה מאוד מהר.

איך אתה בונה את זה מבחינת חזרות ועומסים?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה ילד פלאו, תדע שפחמימות מגבירות את המוג'ו 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬👹👹👹😈😈😈🤪🤪🤪🤘🤘🤘

הנשק הסודי שלי לעונת הקיץ הוא שייק מנגו שמנת.
1 מנגו
1 שמנת מתוקה
(אפשר להוסיף סקופ חלבון)
מים

1000+ קלוריות. הורדתי היום אחד כזה בשני שלוקים.

איך אתה בונה את זה מבחינת חזרות ועומסים?

האמת שאני לא הבן אדם לשאול על איך בונים התקדמות בקלינים. כל הקלינים שלי זה לפי הרגשה באותו יום. פשוט מאוד קשה להתקדם עם סטים של 3 כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא הבן אדם לשאול על איך בונים התקדמות בקלינים. כל הקלינים שלי זה לפי הרגשה באותו יום. פשוט מאוד קשה להתקדם עם סטים של 3 כל הזמן.

בדיוק הגיע לי אתמול משלוחה מאמזון כולל הספר של גרג אוורט. נראה אם אני אצליח לדלות משם משהו אינטיליגנטי.

אם הייתי מנסה להתקדם עם סטים של 3 כל הזמן בקלין בטח הייתי עדיין דוחק 100 ביום טוב. תעשה לך יום של נפח/תרגול ויום עצימות, תתחיל עם דאבלים עד 70-80 אחוז מהמקסימום ומשם סינגלים עד שתתיאש או תפצע.

• פותח/ת השרשור
שתף אותנו.

זה מעל 400 עמודים ככה שזה יקח קצת זמן. בינתיים דיפדפתי בו והתפעלתי משלל התמונות של איימי אניה (אוורט כיום).
6a00d8341cafb453ef01053680dbe6970b-800wi

אה, ושים סרטונים של הקלין. אמנם הסקוואט שלך טיפה חלש, אבל יעד של 80 קילו קלין למישהו עם דדליפט 180 זה לא שאפתני במיוחד, סביר להניח שתוכל להגיע די בקלות ליותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Tuesday 100706

Power clean 5x3 50
Press 3x5 50
Squat 1x5 90

אימון די קליל. אני לא רוצה לרוץ עם המשקלים כי הניסיון של עם ה- 5/3/1 די לימד אותי שסבלנות משתלמת.

• פותח/ת השרשור
לכל מי שלא הצליח להבין, זה הלוג אימונים שלי. לא הפאקינג מסנג'ר שלכם.

• פותח/ת השרשור
Thursday 100708

Power clean 5x3 52.5
Bench Press 1x5 80
Front Squat 3x5 50

הקלינים בסדר. הבנצ' היה בינוני. כנראה עבר הרבה זמן מאז שעשיתי פרונט סקוואט כי זה לא קל. לא הרגליים אלא לשמור על מרפקים גבוהים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית