לנקות בכוח 80 קילו

• פותח/ת השרשור
אתה מרגיש שהנעליים עוזרות לך בפרונט?

אני חושב שמצד אחד הם עוזרות לי לרדת יותר נמוך, אבל מצד שני כנראה יותר קשה לי לשמור על גב זקוף (ביחס לקרקע). או שאני פשוט מאוד חלוד בפרונט. נראה איך זה מתקדם שבוע הבא.

איך יותר קשה? זה דווקא יותר קל כי הברכיים יכולות ללכת יותר קדימה.

• פותח/ת השרשור
Sunday 100704

Power clean 5x3 52.5
Bench press 5x5 72.5
Front Squat 3x5 52.5

כנראה באמת סתם חלודה בפרונט סקוואט כי היום זה הרגיש יותר טוב. הקלינים סבבה וגם הבנצ' לא היה קשה מדי.

• פותח/ת השרשור
Tuesday 100713

Power clean 5x3 55
Press 3x5 50
Deadlift 2x2 160​

היה סבבה. כולל מחמאות על הנעליים מאחד המאמנים האישיים במכון. לא פלא, לבן רוסים עושה את זה לרוסים.

• פותח/ת השרשור
מחמאות? הוא אמר לך שאתה נראה סקסי בהן?

לא. הוא התפעל מהם ובירר אם הם באמת נעלי וויטלפיטינג. אחרי זה הוא שאל אותי כמה אני שוקל ואמר לי ש-160 זה מאוד יפה למשקל שלי (הוא בחור די גדול בטח מעל 100 קילו). אחרי זה יצאנו לסרט והוא קנה לי ורד.

אולי החלק האחרון לא קרה.

בוא נגיד שאם החלק האחרון כן קרה, מישהו צריך לעדכן את אשתך בהתפתחות הבלתי-צפויה הזאת.

Tuesday 100713

Power clean 5x3 55
Press 3x5 50
Deadlift 2x2 160​

היה סבבה. כולל מחמאות על הנעליים מאחד המאמנים האישיים במכון. לא פלא, לבן רוסים עושה את זה לרוסים.
איזה מאמן אישי רוסי יש במכון?

אה אני מכיר אותו. הידע שלו לא בשמיים.
ובהצלחה בתכנית החדשה.

• פותח/ת השרשור
Thursday 100715

Power clean 5x3 55
Bench Press 1x5 82.5
Front Squat 3x5 52.5

אין מה לספר, הכל היה סבבה. לא קשה ולא קל.

• פותח/ת השרשור
אם אחת המטרות שלך היא להשתפר במתח אז למה שלא תוסיף מתח לתוכנית?

שאלה מאוד הגיונית.
התשובה היא שהיתכנון היה לעשות את המתח דווקא בבית כך שגם האימונים בחדר כושר יהיו קצת יותר קצרים + ככה אני יכול לעשות מתח יותר משלוש פעמים בשבוע. בפועל אני לא עושה אותם כי בבית אני עצלן. לא נורא, כפי שכתבתי זאת מטרה משנית שלא ממש חשובה לי כרגע.

זה מעל 400 עמודים ככה שזה יקח קצת זמן. בינתיים דיפדפתי בו והתפעלתי משלל התמונות של איימי אניה (אוורט כיום).
6a00d8341cafb453ef01053680dbe6970b-800wi

למה האגודל שלה מתחת למוט ולא מעל כמו שריפ אומר?

• פותח/ת השרשור
למה האגודל שלה מתחת למוט ולא מעל כמו שריפ אומר?

אני חושב שכדאי לך להשתעשע עם המחשבה שיכול להיות שלא כל העולם תחת פיקודו הישיר של הגורו מויצ'יטה פולס.
לעניין, היא מתחרה בהרמת משקולות אולימפיות. הרב המוחלט של משקולנים מבצעים highbar squat, שבו המוט יושב על הטרפזים, הגב בזויות יותר ישרה (ביחס לקרקע) ובנוסף גם האגודל מסביב למוט. זה וריאציה שונה של סקוואט ממה שריפטו ממליץ. *

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית