הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לנקות בכוח 80 קילו

אני עדיין מחפש בשר כלבי ים 😃
אגב יש מבצע במגה. 400 גרם גבינה צהובה במחיר של 200.

הוא צוחק על מחקר שפורסם פה לאחרונה על כלבי ים או משהו בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
אימון של כמעט:
בנצ' 90 היה אמור להיות 1x5 אבל האחרונה סירבה לעלות והספוטר נאלץ לעזור טיפה. 4 זה גם יפה. שבוע הבא נחזור על 80 נפח ו- 90 עצימות ונסגור אותו.
אחרי זה עבדתי על קלינים. התקדמתי מ- 50 קילו בקפיצות קטנות שני סינגלים כל פעם עד לשבעים. השבעים לא רצה לעלות. כלומר הוא עולה סבבה (הגובה ממש לא בעיה) אבל אני לא מסובב מרפקים מספיק מהר/לא צולל מספיק עמוק כדי לתפוס אותו/מתרחק לי מהגוף יותר מדי. רק עניין של טכניקה לקויה כי באמת הוא עולה די גבוה (גובה של סטרנום בעמידה לפחות). יום ראשון נחזור לעשות 5x3 עם 67.5.

מצד שני יש לי כוכב זהב של מוניטין! יחי הידע הקולינרי שלי!

• פותח/ת השרשור
Monday 100816

Bench press 5x5 80

3x BB complex 50 kg:
4 deadlift
4 hang power clean
4 front squat
4 pushpress

Bicep DB curl 3x12 10kg

עשיתי את הנפח של הבנצ'. לא קל ולא קשה. קראתי בצהריים איזה כתבה של דן ג'ון על קומפלקסים אז זה עשה לי חשק. זה סטימולוס שונה מסטים רגילים. אני ממליץ לכל אחד לעשות בשביל הכיף מדי פעם. יום חמישי נסגור את ה- 90 ונחזור לקלינים הרגילים.

• פותח/ת השרשור
Tuesday 100817

Squat 3-3-3-3 90-100-105-105
T-Bar 25 kg 3x8
Bicep curl W+12.5 3x8​

סקוואט מרגיש טוב. לא רציתי להגזים עם המשקל כי הרבה זמן לא עשיתי סקוואט כבד, אבל זה הרגיש טוב. אחרי זה עשיתי שטויות של בילדרים בשביל להעביר את הזמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית