הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לנקות בכוח 80 קילו

• פותח/ת השרשור
Sunday 100718

Power clean 5x3 57.5
Bench press 5x5 75
Front Squat 3x5 55

Tuesday 100720

Power clean 5x3 57.5
DB Bench Press 3x10 12Kg
Squat 1x5 95​

בינתיים הכל עובד כמו שצריך. נראה מה יקרה עם שישים קילו בפאוור קלין. היסטורית זאת הנקודה שדברים מתחילים להתחרבן לי.

נראה לי שהפרס כבד לו להתאוששות והוא רוצה לתת בעצימות בבנצ' אז הוא החליף
או שתם כואבות לו הכתפיים
או שאני אפסיק לנחש ואתן לו לענות

• פותח/ת השרשור
נראה לי שהפרס כבד לו להתאוששות והוא רוצה לתת בעצימות בבנצ' אז הוא החליף
או שתם כואבות לו הכתפיים
או שאני אפסיק לנחש ואתן לו לענות

התשובה של חיים + ניחוש א' של רן:
משעמם + הפרסים היו לי קשים דווקא על הגב (כשאני לא מקפיד על טכניקה טובה).
זה סתם תרגיל התאוששות ככה שזה לא משנה. לכתפיים שלום.

• פותח/ת השרשור
הגיעה חבילה מויטה 😃
אני הולך לעשות מבחן משווה לשני הסוגים של שמן קוקוס (extra virgin ורגיל). קריאטין בשביל לשבור קצת PR בכוח (סתם מסקרן אותי לראות אם זה עובד). ויטמינים וקצת שמן דגים.
runrsk.jpg

אני לא מאמין שאתה שותה שמן דגים. :bad:
מה הקטע עם האקסטרא ויר'גין? מעבר לזה שזה מגיע עם בתולה.
אני הזמנתי 6 מהאדום.

השמן קוקוס מצויין.
גם לי יש את האדום (בעקבות המלצתו של אלירן 😛)

טוב לדעת שיש לי שם אמיתי 😃 בנצי, סליחה שהספמנו את הלוג. תעדכן לגבי הבתולות.

• פותח/ת השרשור
ה-אקסטה וירג'ין קצת פחות מזוקק מהאדום וההבדל אמור להיות בטעם. לירוק יש לכאורה יותר טעם של קוקוס. אני הולך לבדוק כרגע אם יש הבדל בטעם של השמן. בהמשך נראה אם יש הבדל בטעם של הבישולים.

אני מעדיף בהרבה את השמן דגים. הטעם של הקרלסון מצוין. אין לי שום בעיה איתו. אני לוקח שלוק ישר מהבקבוק וזה הרבה יותר פשוט מלבלוע 6 כדורים. אני עוד לא יודע איך הטעם של ה- jarrow, נדווח גם על זה בהמשך.

אפרופו שמן קוקוס, כתוב על האריזה לשמור במקרר- וכשאתה מכניס למקרר זה הופך למוצק (לא מפתיע).
איך אתה שומר אותו? בארון?
כנ"ל לגבי מוצרי מזון שמטוגנים בשמן, הם גם הופכים למוצקים יותר במקרר וניתכים לאחר חימום במיקרו.
אני מחכה לשמוע על הטעם של הירוק.

• פותח/ת השרשור
טעמתי עכשיו את הירוק ואת האדום. ההבדל ממש קטן. לירוק יש יותר טעם של קוקוס אבל זה ממש לא משמעותי לטעמי. מצד אחד זה לא שווה את העוד שני דולר (למרות שאני כן אוהב את הטעם של קוקוס) אבל מצד שני מעניין אותי איך בדיוק הם מנטרלים את הטעם של הקוקוס בקופסה האדומה.
עד היום לא שמרתי את השמן קוקוס במקרר. במשך החורף היה מספיק קשה להוציא אותו מהצנצנת גם ככה. בגלל שפתחתי את שניהם עכשיו, אני חושב שאני כן אשמור לפחות אחד מהם במקרר עד שהשני יסתיים. בתכלס זה אמור להיות מאוד יציב. לא הייתי דואג גם מלהחזיק את זה בחוץ.

זכור לי שאמרת שאתה מעביר את השמן לבקבוק פלסטיק ושם במקרר ופשוט מערבב כל פעם שאתה מוציא ומחזיר את זה למצב נוזל.

בדיוק בגלל זה אני משאיר את זה בחוץ.
הבעיה היא במאכלים שמוכנסים למקרר, אבל בקטנה, פשוט מחממים.
בדיוק אתמול הזמנתי 5, עכשיו אני מרגיש טוב ושחסכתי 10 דולר 😛

• פותח/ת השרשור
זכור לי שאמרת שאתה מעביר את השמן לבקבוק פלסטיק ושם במקרר ופשוט מערבב כל פעם שאתה מוציא ומחזיר את זה למצב נוזל.

אתה מדבר על חלב קוקוס. זה משהו אחר. שם השמן נפרד מהנוזל ואז צריך לערבב אותם. כרגע אנחנו מדברים על שמן קוקוס טהור.

• פותח/ת השרשור
בדיוק בגלל זה אני משאיר את זה בחוץ.
הבעיה היא במאכלים שמוכנסים למקרר, אבל בקטנה, פשוט מחממים.
בדיוק אתמול הזמנתי 5, עכשיו אני מרגיש טוב ושחסכתי 10 דולר 😛

זה קורה כמעט עם כל דבר שיש בו שומן רווי. גם צלי שמכינים מקבל עטיפה של ג'ל כזה שהופכת לנוזל כשמחממים אותו. גם במרק עוף יש תמיד למעלה שכבה נחמדה של שומן מוצק עד שמחממים אותו. חמאה היא כמובן מוצק במקרר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית