נק' מוניטין:
2,836
- 1,912
- 396
נעלמתי מהפורום לתקופה אז אם פספסתי דיון בנושא, לא נורא נפתח שוב (בחיפוש לא מצאתי תשובה)
כל הקטע של דיאטת פלאו מאוד מעניינת אותי... בעיקר בגלל שהיא מונעת אידיאולוגיה מעניינת.
וזה כבר נושא פילוסופי אחר לגמרי...אבל אם כבר יש לי רק נקודה אחת להעלות בנושא,
נניח ופלאו צודק בתפריט שהוא מעניק לנו, כלומר על אלו התבסס האדם הקדמון כביכול.
בהנחה שאנחנו מוציאים אוכל מעובד וכימיקלים כאלו ואחרים מהמשוואה.
האם אין אנחנו בנויים כדי להתפתח, בשונה מאמבה אנחנו לא רוצים רק לשרוד אלא גם לגדול, וזה מזכיר לי את הניסוי עם הלקטוז שנתנו לתאים לקטוז והם התאימו את עצמם כדי לסנתז את זה למקור אנרגיה. כלומר, הגוף שלנו לומד להתמודד מחדש עם מקורות אנרגיה\חומרים מזינים שונים וחדשים...ובתהליך אבולוציוני יש כאלה ששורדים ויש כאלו שלא. אם זה ברמה הקיצונית או ברמה של מחלות עד שנוצרת "מוטציה" שמתגברת על המכשול.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
עכשיו לשאלה היותר תאכלס...
אני לא מבין מאיפה לעזאזל מקבלים את הפחמימות בתפריט פלאו? נכון שיש פחמימות קצת בזה וקצת בזה, ויש גם פירות. אבל פחמימות מורכבות יותר? עמילניות? הגיוני בעיניי שאנו צורכים יותר מדי פחמימות ביום-יום אבל מצד שני זה לא קיצוני? גלוקוז, רמות סוכר בדם, אינסולין וכו'... אלו כל אלה מערכות תיעול אנרגיה זניחות?
מקווה שלא גיבבתי יותר מדי שטויות...ואם כן, FUCK IT.
תודה.
כל הקטע של דיאטת פלאו מאוד מעניינת אותי... בעיקר בגלל שהיא מונעת אידיאולוגיה מעניינת.
וזה כבר נושא פילוסופי אחר לגמרי...אבל אם כבר יש לי רק נקודה אחת להעלות בנושא,
נניח ופלאו צודק בתפריט שהוא מעניק לנו, כלומר על אלו התבסס האדם הקדמון כביכול.
בהנחה שאנחנו מוציאים אוכל מעובד וכימיקלים כאלו ואחרים מהמשוואה.
האם אין אנחנו בנויים כדי להתפתח, בשונה מאמבה אנחנו לא רוצים רק לשרוד אלא גם לגדול, וזה מזכיר לי את הניסוי עם הלקטוז שנתנו לתאים לקטוז והם התאימו את עצמם כדי לסנתז את זה למקור אנרגיה. כלומר, הגוף שלנו לומד להתמודד מחדש עם מקורות אנרגיה\חומרים מזינים שונים וחדשים...ובתהליך אבולוציוני יש כאלה ששורדים ויש כאלו שלא. אם זה ברמה הקיצונית או ברמה של מחלות עד שנוצרת "מוטציה" שמתגברת על המכשול.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
עכשיו לשאלה היותר תאכלס...
אני לא מבין מאיפה לעזאזל מקבלים את הפחמימות בתפריט פלאו? נכון שיש פחמימות קצת בזה וקצת בזה, ויש גם פירות. אבל פחמימות מורכבות יותר? עמילניות? הגיוני בעיניי שאנו צורכים יותר מדי פחמימות ביום-יום אבל מצד שני זה לא קיצוני? גלוקוז, רמות סוכר בדם, אינסולין וכו'... אלו כל אלה מערכות תיעול אנרגיה זניחות?
מקווה שלא גיבבתי יותר מדי שטויות...ואם כן, FUCK IT.
תודה.